Home

Villa 21
Erotic club with love and passion.

sensual

to challenge

erotic

01

Enkele woorden

Villa 21 staat bekend om zijn gemoedelijke familiale sfeer waar je je direct “thuis” voelt, wij besteden veel aandacht aan sociaal contact, gezelligheid, hygiëne & respect.

 • De club is gericht op bezoekers die in een gezellige omgeving komen voor erotiek en seks, die hun belevingen en fantasieën met hun partner of andere, in een daarvoor geschikt kader en faciliteiten willen ervaren.
02

Our focus.

Wij doen onze uiterste best om u erotische momenten te laten beleven
Sfeer

Villa 21 is een club waar een ontspannen & erotische sfeer hangt

Hygiëne

Een club waar netheid hoog in het vaandel gedragen wordt

Erotiek

Erotiek zoals in je dromen & fantasieën

Respect

Respect voor iedere bezoeker

Parenclub

Villa 21 is een parenclub of ook een swingersclub genoemd

Een parenclub, ook wel swingersclub genoemd, is een soort van horeca gelegenheid waar swingers & singels elkaar kunnen ontmoeten.

Die ontmoeting kan zijn aan de bar, in de sauna, in de tuin of in één van de speelruimtes zowel binnen als buiten en kan variëren van een onschuldig gesprekje tot het hebben van sex in de club zelf.

Kortom een gezellige uitgaangs- en ontmoetingsplek voor mensen die op erotisch vlak net een vleugje meer willen beleven.

Het publiek van parenclub van villa 21

De meeste mensen die naar een parenclub gaan zijn swingers en singels. Dit wil zeggen dat ze naar een parenclub gaan om, buiten met hun vaste partner, ook seks te hebben met andere mensen.

Villa 21 laat niet alleen koppels toe maar ook singles. De prijs omvat alles incl. Als alleenstaande man betaal je meer dan als koppel of als alleenstaande vrouw. Qua leeftijd begint het hoofdzakelijk vanaf dertigers.

Praktisch

De parenclub villa 21: praktisch

Villa 21 omvat verschillende ruimtes : sauna, bar, tuin, thema-kamers , een tv ruimte, lounche ,walking dinner restaurant…

De bezoekers kiezen doorgaans voor een sexy outfit en dito lingerie. In villa 21 geld er een dresscode, de meeste bezoekers hebben enkel lingerie of niets meer aan, naarmate de avond vordert.

Er zijn bijvoorbeeld ook thema-avonden waarop het bepaald is vanaf welk uur bezoekers verzocht worden om de bovenkleding uit te trekken.

In villa 21 worden strikte regels gehanteerd om ervoor te zorgen dat ieders’ grenzen worden gerespecteerd. verder op de website kun je gehanteerde regels raadplegen.

Eén van de ongeschreven regels tussen swingers is dat wanneer iemand je aanraakt terwijl je dat liever niet hebt, je best kort met een hand- of hoofdgebaar afwijzend reageert, opstaat en weggaat of letterlijk je rug keert.

Seks niet verplicht in parenclub villa 21

Wanneer je naar villa 21 gaat, ben je uiteraard niet verplicht om daar ook seks te hebben met anderen. Als je als koppel naar een club gaat, kan je daar ook gewoon kijken naar anderen of met je lief spelen. 

Voor sommige mensen is het extra opwindend om seks te hebben met hun partner terwijl anderen toekijken of ook seks hebben.

Andere koppels doen aan partnerruil en vinden het bijvoorbeeld opwindend dat hun partner seks heeft met iemand anders terwijl zij toekijken.

Hier is niets mis mee als jullie beiden deze vorm van seksualiteitsbeleving leuk en opwindend vinden. Naar villa 21 gaan en/of swingen is een vorm van seksualiteitsbeleving.

Als één van beide partners dit niet ziet zitten, is dwang of druk uitoefenen niet aanvaardbaar. In een parenclub wordt er ook vaak aan trio- of  groepsseks gedaan.

03

Relax & enjoy

Genot

04

De Club in detail

Een club met karakter :

Bar : een uitgebreide keuze aan dranken

 • frisdranken cola & cola zero,tonic, bitter lemon, icea tea , agrum , limonade , sinaas & annassap
 • Cava rosé & wit
 •  Bieren Jupiler & jupiler zero, stella , cristal , duvel , hoegaarden , leffe blond & bruin , kriek, palm
 • sterke dranken , wisky , rum  wit & bruin, wodka , gin , cream liqueur , amaretto , tripel sec, passoa , pisang, pina colada , amarol , vermaut wit & rood , porto wit & rood , pastis ,jenever
 • Koffie & thee variëteiten
1
2

Zelfbedieningsbar

 •  water plat & bruis
 • witte wijn droge & zoete
 • rose wijn
3

play rooms

 • verschillende speelruimtes
 • zowel boven als benenden
4

Sauna

 •  Ruime sauna 
 • open tijdens openingsuren
 • handdoeken voorzien
 • douches bij de sauna
5

Douches bij de sauna

 
 • Handdoeken zowel voor gebruik in de sauna als om te douchen ( verschillende maten )
 • Douches gebruiken voor en na sauna gebruik
5

Restaurant

 •  Zeer uitgebreid buffetten zowel warm als koud
 • open tijdens openingsuren
 • alle gerechten vers gemaakt
 • dessertbuffetten

Prijzen & Openingsuren

05
Bij het eerste bezoek is een éénmalig lidgeld verplicht van 10 € p/p

Alle prijzen zijn all in.
Maandag
12 u 30 tot 18u
Actieve koppels gratis
Niet actieve koppels 25€
Singel heren 60€
Vrijdag
12 u 30 tot 19 u
Actieve koppels gratis
Niet actieve koppels 25€
Singel heren 65€
Zaterdag
20 u tot 03u
koppels 40 €
singel dames 20€
Singel heren 65€ Reserveren gewenst
Zondag
16 u tot 23 u
koppels 30 €
Singel dames 15€
Singel heren 60€
06

Gastenboek

Beste vrienden, swingers :

Ons gastenboek heeft de bedoeling om reactie’s & ervaringen neer te schrijven, suggesties of hints zijn uiteraard altijd welkom. Gelieve uit respect en discretie de volledige namen van de gasten niet te vermelden, enkel aliasen of enkele letters. Telefoonnummers of mailadressen van gasten worden niet vermeld of geaccepteerd op de gastenboek.

Alvast bedankt, Het villateam
achtergrond 3

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.236.190.216 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
2314 berichten.
Tommeke Tommeke schreef op 29 december 2017 om 06:17:
Ik heb de club al vele malen bezocht, in koppel en als single, en ik moet echt zeggen dat het er hier gezelliger en socialer aan toe gaat dan in de meeste Andere clubs. Straks probeer ik nog een bezoekje te brengen, om het jaar mooi af te sluiten.
l/m l/m schreef op 28 december 2017 om 13:58:
het is een fijne club enkel dat er zo veel singel mannen zijn en sommige echt opdringerig dat wel niet zo aan genaam is en dat er dan zijn die niet weten dat neen neen is verder een zeer leuke club .
H&M H&M schreef op 28 december 2017 om 12:25:
Voor zij die er op zaterdag 30 december niet zijn. Wij wensen iedereen een goed oud op nieuw en in het bijzonder een goede gezondheid. Want wij zullen er van oud op nieuw niet zijn. Eén januari is nog een ? We zullen terug zijn op zaterdag 6 en waarschijnlijk maandag 8 januari.
Will Will schreef op 27 december 2017 om 23:10:
Seg Didier, zoude hier ook gene chatbox kunnen installeren? ge zou nogal volk aantrekken hoor?
l en r l en r schreef op 27 december 2017 om 16:19:
wij komen al jaren in deze leuke club, deze club kan je met geen andere vergelijken, gemoedelijk, vriendelijk, geen opdringerige mannen, iedereen praat met iedereen, geen luide disco, je kan praten en contacten leggen met iedereen zonder overdovend lawaai, lekker eten, en zeer vriendelijke uitbaters, en geen betalende dames zoals in de meeste clubs, en iedereen toont respect voor de andere gasten, dit is een voorbeeld hoe het echt kan !
Vlinder Vlinder schreef op 27 december 2017 om 15:43:
Vraagje? Hoeveel koppels zijn er gemiddeld op zat. Of vrouwtjes ben zelf wel wat les. Terwel mijn man toekijkt😍
Will Will schreef op 27 december 2017 om 11:00:
Ik ben al meerdere keren in de club geweest, ik heb nog nooit iets gemerkt van opdringerigheid, in de villa is een nee, een nee. heb respect voor de mening van een andere en je zal zelf ook respect krijgen. Maar echt, ik heb zelden en club tegen gekomen waar men zo gemoedelijk omgaat met anderen, koppels of single vrouwen alsook singel mannen. Het is er leuk vertoeven.
kempen2300 kempen2300 schreef op 27 december 2017 om 10:51:
nog een paar dagen en feestje bouwen in de club …………voor iedereen alvast happy newyear P&P XXX
Koppel Koppel schreef op 27 december 2017 om 10:10:
Hallo wij zijn ook naar de kerst party geweest voor mij en mijn actieve milf was het top, veel actie , leuke sfeer , zeer lekker buffet , groeten en tot zaterdag
Calvin Calvin schreef op 26 december 2017 om 20:53:
Het mag gezegd worden dat op de kerstparty ook allochtonen aanwezig waren die wel wisten hoe zich te gedragen. Maar zoals in andere clubs verpest een kleine minderheid de sfeer. Dit doet overal het aantal actieve koppels terugdringen. Verder mogen wij ook niet vergeten dat de uitbaters de nodige inspanningen leveren om de zaak te verbeteren. En telkens de klanten een aangename namiddag of avond trachten te bezorgen.
Fabio Fabio schreef op 26 december 2017 om 00:59:
Aan 'R&K' ben zelf van half turkse afkomst kom regelmatig in de club heb nog nooit problemen gehad behandel iedereen met RESPECT als een dame nee zegt dan is het nee begrijp jullie heel goed het zijn er paar die het verpesten voor al die andere 'allochtone' dat heel jammer is natuurlijk met oudjaar ben ik daar zeker aan de eigenaar een tip niet te veel allochtonen binnen laten anders is het sfeer verpest dames off koppels die me aanspreken op oudjaar altijd welkom ben zelf jongeman van 24 we maken er een gezellig avond van
P&K P&K schreef op 26 december 2017 om 00:39:
Aan gespierde jongen, kan jij vrijdag? Zijn er vrijdag leuke mannen aanwezig die men vrouwtje eerst beneden willen leten kennen en teasen om achteraf boven de verderzetting te beleven terwijl ik lekker spelend toekijk? Opdringerigheid krijgt nee als antwoord..groetjes.
Hot milf Hot milf schreef op 26 december 2017 om 00:05:
Denken jullie nu echt dat een club als deze voor 25€ / stel kan blijven draaien op alleen Belgische mooie jongens ? Dream on . Goed dat er nog anders kleurigen betalen.
Zij en ik Zij en ik schreef op 25 december 2017 om 20:53:
Oei R&K wij gingen normaal de eerste zaterdag van januari komen maar met opdringerige alochtonen willen wij liever niet. Of is er nog een andere mening ? We hebben al ervaring in een andere club en wouden nu eens "op een ander gaan"
boon boon schreef op 25 december 2017 om 13:50:
heel juist , r en k , ben ook single man en een belg , die mannen hebben geen respect voor de vrouwen , denken ik heb betaald en moet …. zo werkt het niet ,jullie hebben gelijk er zo iets moeten aan gedaan worden
Gerry Gerry schreef op 25 december 2017 om 12:20:
Welk meisje wil samen met mij is tot daar rijden ik zou Da graag is beleven heb dat nog nooit gedaan en ben wel benieuwd eigenlijk
ALEX ALEX schreef op 25 december 2017 om 11:21:
Voor black girl als je nog eens naar de villa wil komen en je zit zonder vervoer zet bericht en ik kom u halen ben zwaar geschapen dekhengst groetjes
jan stevens jan stevens schreef op 24 december 2017 om 23:13:
Hey ingrid, ik ben een man van 32 uit aarschot. Zin om eens samen te gaan op een vrijdagmiddag?
jan jan schreef op 24 december 2017 om 23:00:
Ik zou op een donderdag om 11u eens willen langskomen. Is eerste club ervaring. Komt er iemand mee om mij in te wijden? Ben een man van 28 en zou met een vrouw of koppel willen afspreken.
R en K R en K schreef op 24 december 2017 om 16:34:
Gisteren besloten om de kerst is door te brengen in dit clubje. Bij aankomst, amper 10 minuten na opening al geen plaats meer op de parking, als eerste op de baan geparkeerd. Dat beloofde. Bij binnenkomst bijna vollen bak, A en D lieten ons de nieuwe ruimte zien, zeer mooie frisse relaxruimte, plaats voor bij te praten en te….. 🙂 , zeer veel ambiance, van het eten hebben we niet genomen aangezien we nog gaan eten waren. Ff naar boven geweest maar het was er veel te druk door single mannen( allochtone), die zeer opdringerig waren, dan is de fun over. Toen wij het speelhokje verlieten ging er direct een ander(mooi) koppel in om van de singles toch een beetje gescheiden te zijn. Men vrouwtje kreeg nog een zeer mooi complimentje van de huisdame C boven. Aan iedereen, een zalige kerst,Tot binnenkort.

Carry & Didier

Gastvrouw & Gastheer

07

Service

douches

badschuim

handdoeken

 

Start your erotic

08

Blog

.

under construction

Subscribe to Newsletter

9

Contact

Tel + 32 14 56 09 86

email : events@villa21.be

Grotesteenweg 21 2440 Geel ( provincie antwerpen )

10

Maps