Home

Villa 21
Erotic club with love and passion.

sensual

to challenge

erotic

01

Enkele woorden

Villa 21 staat bekend om zijn gemoedelijke familiale sfeer waar je je direct “thuis” voelt, wij besteden veel aandacht aan sociaal contact, gezelligheid, hygiëne & respect.

 • De club is gericht op bezoekers die in een gezellige omgeving komen voor erotiek en seks, die hun belevingen en fantasieën met hun partner of andere, in een daarvoor geschikt kader en faciliteiten willen ervaren.
02

Our focus.

Wij doen onze uiterste best om u erotische momenten te laten beleven
Sfeer

Villa 21 is een club waar een ontspannen & erotische sfeer hangt

Hygiëne

Een club waar netheid hoog in het vaandel gedragen wordt

Erotiek

Erotiek zoals in je dromen & fantasieën

Respect

Respect voor iedere bezoeker

Parenclub

Villa 21 is een parenclub of ook een swingersclub genoemd

Een parenclub, ook wel swingersclub genoemd, is een soort van horeca gelegenheid waar swingers & singels elkaar kunnen ontmoeten.

Die ontmoeting kan zijn aan de bar, in de sauna, in de tuin of in één van de speelruimtes zowel binnen als buiten en kan variëren van een onschuldig gesprekje tot het hebben van sex in de club zelf.

Kortom een gezellige uitgaangs- en ontmoetingsplek voor mensen die op erotisch vlak net een vleugje meer willen beleven.

Het publiek van parenclub van villa 21

De meeste mensen die naar een parenclub gaan zijn swingers en singels. Dit wil zeggen dat ze naar een parenclub gaan om, buiten met hun vaste partner, ook seks te hebben met andere mensen.

Villa 21 laat niet alleen koppels toe maar ook singles. De prijs omvat alles incl. Als alleenstaande man betaal je meer dan als koppel of als alleenstaande vrouw. Qua leeftijd begint het hoofdzakelijk vanaf dertigers.

Praktisch

De parenclub villa 21: praktisch

Villa 21 omvat verschillende ruimtes : sauna, bar, tuin, thema-kamers , een tv ruimte, lounche ,walking dinner restaurant…

De bezoekers kiezen doorgaans voor een sexy outfit en dito lingerie. In villa 21 geld er een dresscode, de meeste bezoekers hebben enkel lingerie of niets meer aan, naarmate de avond vordert.

Er zijn bijvoorbeeld ook thema-avonden waarop het bepaald is vanaf welk uur bezoekers verzocht worden om de bovenkleding uit te trekken.

In villa 21 worden strikte regels gehanteerd om ervoor te zorgen dat ieders’ grenzen worden gerespecteerd. verder op de website kun je gehanteerde regels raadplegen.

Eén van de ongeschreven regels tussen swingers is dat wanneer iemand je aanraakt terwijl je dat liever niet hebt, je best kort met een hand- of hoofdgebaar afwijzend reageert, opstaat en weggaat of letterlijk je rug keert.

Seks niet verplicht in parenclub villa 21

Wanneer je naar villa 21 gaat, ben je uiteraard niet verplicht om daar ook seks te hebben met anderen. Als je als koppel naar een club gaat, kan je daar ook gewoon kijken naar anderen of met je lief spelen. 

Voor sommige mensen is het extra opwindend om seks te hebben met hun partner terwijl anderen toekijken of ook seks hebben.

Andere koppels doen aan partnerruil en vinden het bijvoorbeeld opwindend dat hun partner seks heeft met iemand anders terwijl zij toekijken.

Hier is niets mis mee als jullie beiden deze vorm van seksualiteitsbeleving leuk en opwindend vinden. Naar villa 21 gaan en/of swingen is een vorm van seksualiteitsbeleving.

Als één van beide partners dit niet ziet zitten, is dwang of druk uitoefenen niet aanvaardbaar. In een parenclub wordt er ook vaak aan trio- of  groepsseks gedaan.

03

Relax & enjoy

Genot

04

De Club in detail

Een club met karakter :

Bar : een uitgebreide keuze aan dranken

 • frisdranken cola & cola zero,tonic, bitter lemon, icea tea , agrum , limonade , sinaas & annassap
 • Cava rosé & wit
 •  Bieren Jupiler & jupiler zero, stella , cristal , duvel , hoegaarden , leffe blond & bruin , kriek, palm
 • sterke dranken , wisky , rum  wit & bruin, wodka , gin , cream liqueur , amaretto , tripel sec, passoa , pisang, pina colada , amarol , vermaut wit & rood , porto wit & rood , pastis ,jenever
 • Koffie & thee variëteiten
1
2

Zelfbedieningsbar

 •  water plat & bruis
 • witte wijn droge & zoete
 • rose wijn
3

play rooms

 • verschillende speelruimtes
 • zowel boven als benenden
4

Sauna

 •  Ruime sauna 
 • open tijdens openingsuren
 • handdoeken voorzien
 • douches bij de sauna
5

Douches bij de sauna

 
 • Handdoeken zowel voor gebruik in de sauna als om te douchen ( verschillende maten )
 • Douches gebruiken voor en na sauna gebruik
5

Restaurant

 •  Zeer uitgebreid buffetten zowel warm als koud
 • open tijdens openingsuren
 • alle gerechten vers gemaakt
 • dessertbuffetten

Prijzen & Openingsuren

05

Alle prijzen zijn all in.

Bij het eerste bezoek is een éénmalig lidgeld verplicht van 10 € p/p
Maandag
12 u 30 tot 18u
Actieve koppels gratis
Niet actieve koppels 25€
Singel heren 60€
Eerste donderdag van de maand
12 u tot 18 u
Actieve koppels gratis
Niet actieve koppels 25€
Singel heren 50€
Derde donderdag van de maand
12 u tot 18 u
Actieve koppels gratis
Niet actieve koppels 25€
Singel heren 50€
Vrijdag
12 u 30 tot 19 u
Actieve koppels gratis
Niet actieve koppels 25€
Singel heren 65€
Zaterdag
20 u tot 03u
koppels 30 €
singel dames 15€
Singel heren 65€ Reserveren gewenst
Zondag
16 u tot 23 u
koppels 30 €
Singel dames 15€
Singel heren 60€
Valentijn vrijdagavond 16-02
20 u tot 02 u
Koppels 30 €
Singel dames 15 €
Singel heren 65€
13 jaar bestaan
20 u tot 03 u
verdere info volgt
06

Gastenboek

Beste vrienden, swingers :

Ons gastenboek heeft de bedoeling om reactie’s & ervaringen neer te schrijven, suggesties of hints zijn uiteraard altijd welkom. Gelieve uit respect en discretie de volledige namen van de gasten niet te vermelden, enkel aliasen of enkele letters. Telefoonnummers of mailadressen van gasten worden niet vermeld of geaccepteerd op de gastenboek.

Alvast bedankt, Het villateam
achtergrond 3

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.173.237.152 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1824 berichten.
hot ... hot … schreef op 4 augustus 2017 om 08:41:
hoi, ik ben een dame alleen en zie op de site dat ik ook alleen welkom ben, ik heb veel zin om vandaag langs te komen maar zit met een beetje drempelvrees, ik hoop dat er mannen en koppels zijn die mij kunnen overtuigen ( ben ook een beetje bi )
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Vrijdag zijn er altijd koppels / dames / mannen die u met plezier willen rondleiden in villa 21, hopelijk kunnen we u vandaag begroeten. mvg Carry & Didier
Thenewone Thenewone schreef op 4 augustus 2017 om 05:32:
Hoi beste, het is voor mij vrij nieuw deze ervaring maar wat kan ik me daarbij voorstellen of info p.s ben niet zo goed met dames. Maar wil dit wel een kans geven. Mvg huggybear
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Een parenclub is een accommodatie waar clubleden zich ontspannen op een erotische manier, niets moet alles kan, echter de dames zijn hier heer en meester. Indien je respect en hygiëne hebt zul je door de andere clubleden ( koppels – dames – heren ) vrij snel geïntegreerd worden in villa 21 ( wij zijn een zeer sociale club ) Verdere uitleg staat omschreven op de website onder het menu: de club ( in de verdere submenu's vind u alles over de club ) Een ervaring zal je uiteraard nog meer bijbrengen. U bent van harte welkom mvg Didier.
Layla Layla schreef op 3 augustus 2017 om 13:29:
Aan sexy boy: ik was er zondag namiddag tot 19 u jammer genoeg lees ik je berichtje hier nu pas, misschien heb je mij zondag dan stiekem toch wel lekker geneukt zonder we het zelf weten he…
H&M H&M schreef op 3 augustus 2017 om 08:34:
Wij komen uitzonderlijk nu vrijdag 4 augustus rond 14:00 uur eens langs. H ( vrouwelijk ) wil met singelman of mannen iets aan de bar drinken om daarna als het clikt naar een kamer te gaan en lekker te genieten. Vraag maar bij het binnenkomen wie H&M is en zet u er gerust bij.
Bogdan Bogdan schreef op 1 augustus 2017 om 15:59:
Ik ben 42 jaar oud eenzame man licht biseksueel, de Poolse nationaliteit, ik wil graag een vrouw en man tintje te verwennen. Is geen probleem op maandag 14 augustus om te komen? gewoon niet veel van het spreken in het Nederlands, spreekt goed Engels. Wie wil me leren kennen en om te spelen?
Nieuweling Nieuweling schreef op 31 juli 2017 om 22:55:
Beste Ik zou graag nu zaterdag met een vriend voor de eerste keer parenclub willen bezoeken , hoe gaat dit te werk in de villa21 ???
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, u betaald inkom ( 65 € + een éénmalig lidgeld van 10 € ) Hierbij hebt u geen andere kosten, de prijs is all in , – dranken , verse koude en warme buffetten, sauna, handdoeken, condooms etc .. – goed humeur moet u zelf meebrengen ps. u kan ook de details terug vinden op onze website onder de tab : de club mvg. Didier
stijn stijn schreef op 31 juli 2017 om 01:30:
deze maandag 😉
stijn stijn schreef op 31 juli 2017 om 01:30:
hoi, zou graag nog eens langskomen is lang geleden. iemand die deze29 jarige man wil vergezellen?? 😉
bennyprep bennyprep schreef op 30 juli 2017 om 11:56:
hey Layla kijk uit naar een zwarte kilt (rok) zo kunnen we eerst een babbeltje maken om zo beter van elkaar te kunnen genieten.
Tim Tim schreef op 30 juli 2017 om 08:00:
Hallo, Wij zijn een koppel van 32 jaar en zouden graag de club eens bezoeken. Het is onze eerste keer. Is het de bedoeling om in lingerie rond te lopen? En kunnen we sex hebben terwijl andere toekijken?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, De dresscode is inderdaad lingerie of sexyoutfit dat bepaald ieder voor zichzelf, de speelruimtes zijn allemaal open , dus iedereen kan kijken , meedoen bepaal je zelf. hopelijk kunnen wij als villateam jullie verwelkomen ! mvg Didier
Christianne en mario Christianne en mario schreef op 30 juli 2017 om 05:42:
Wij zouden is graag komen op een zondag,wij zijn nieuw ,wij hebben nog nooit een club bezocht,kan ik wat meer info krijgen aub,bv: prijs,waneer in lingerie zijn,en komen er veel koppels op zondag? Mvg christianne en mario
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste Christianne en Mario, Zondag is onmiddellijk lingerie ( de club gaat open vanaf 16 u ) inkomprijs is 20 € per koppel voor 18 u, lidgeld is 10 € p/p dit is eenmalig te betalen. de prijs omvat alles : – dranken – walking dinner ( zowel koud als warm buffet ) – gebruik van alle faciliteiten : Sauna / speelruimtes / douches / handdoeken / condooms etc ….. ) Zondag is meestal een gezellige drukke namiddag / avond Wij proberen voor iedereen z'on aangenaam verblijf te verzorgen, echter je goed humeur moet je zelf meebrengen, hopelijk kunnen we jullie verwelkomen. mvg Didier
Sexy boy Sexy boy schreef op 30 juli 2017 om 05:40:
Aan layla ik ben ok een single man ik wil ok komen naar de club hoe kan ik u leren kennen
grigoor grigoor schreef op 29 juli 2017 om 21:29:
mag ik vandaag komen ben een man en alleen
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Deze avond is voor koppels en singels, dus u kan wel komen. mvg Didier
Jan en l Jan en l schreef op 29 juli 2017 om 20:51:
Zijn er bi dames ook aanwezig? Wij komen straks eens tot daar, beginners welkom?
A&R A&R schreef op 29 juli 2017 om 07:49:
Zaterdagavond willen we een bezoekje brengen , wie komt er ook om samen met ons te verleiden en meer ?
Layla Layla schreef op 28 juli 2017 om 21:44:
Ik ben een single vrouw van 34 jaar en ik zou graag nu zondag door zoveel mogelijk nette, respectvolle mannen veilig geneukt worden! Ik zal aanwezig vanaf 16u nu zondag 30/7.
Bruno Bruno schreef op 27 juli 2017 om 13:33:
Zijn er ook vaste alleenstaande dames ook aanwezig en welke dagen???grts
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, In villa 21 zijn er wel vaste gasten die regelmatig komen, wij hebben geen dames die hier werken, wij zijn een parenclub en de gasten komen hier voor hun amusement en hun erotische fantasieën te vervullen. mvg Dider
Dino Dino schreef op 26 juli 2017 om 14:11:
Vrijdag ben ik er terug – Wie komt ook ????
Steve Steve schreef op 25 juli 2017 om 12:03:
Komen er aanstaande zondag de 30e leuke koppels/vrouwen? Kijk ernaar uit,ben goed geschapen.
Steve Steve schreef op 24 juli 2017 om 09:01:
Hallo mag ik als man volledig naakt rondlopen in de club?en mezelf verwennen indien nodig?grts
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Naakt mag zeker, jezelf verwennen of verwend worden dat bepaal jezelf, als je je maar amuseert ! mvg Didier

Carry & Didier

Gastvrouw & Gastheer

07

Service

douches

badschuim

handdoeken

 

Start your erotic

08

Blog

.

under construction

Subscribe to Newsletter

9

Contact

Tel + 32 14 56 09 86

email : events@villa21.be

Grotesteenweg 21 2440 Geel ( provincie antwerpen )

10

Maps