Home

Villa 21
Erotic club with love and passion.

sensual

to challenge

erotic

01

Enkele woorden

Villa 21 staat bekend om zijn gemoedelijke familiale sfeer waar je je direct “thuis” voelt, wij besteden veel aandacht aan sociaal contact, gezelligheid, hygiëne & respect.

 • De club is gericht op bezoekers die in een gezellige omgeving komen voor erotiek en seks, die hun belevingen en fantasieën met hun partner of andere, in een daarvoor geschikt kader en faciliteiten willen ervaren.
02

Our focus.

Wij doen onze uiterste best om u erotische momenten te laten beleven
Sfeer

Villa 21 is een club waar een ontspannen & erotische sfeer hangt

Hygiëne

Een club waar netheid hoog in het vaandel gedragen wordt

Erotiek

Erotiek zoals in je dromen & fantasieën

Respect

Respect voor iedere bezoeker

Parenclub

Villa 21 is een parenclub of ook een swingersclub genoemd

Een parenclub, ook wel swingersclub genoemd, is een soort van horeca gelegenheid waar swingers & singels elkaar kunnen ontmoeten.

Die ontmoeting kan zijn aan de bar, in de sauna, in de tuin of in één van de speelruimtes zowel binnen als buiten en kan variëren van een onschuldig gesprekje tot het hebben van sex in de club zelf.

Kortom een gezellige uitgaangs- en ontmoetingsplek voor mensen die op erotisch vlak net een vleugje meer willen beleven.

Het publiek van parenclub van villa 21

De meeste mensen die naar een parenclub gaan zijn swingers en singels. Dit wil zeggen dat ze naar een parenclub gaan om, buiten met hun vaste partner, ook seks te hebben met andere mensen.

Villa 21 laat niet alleen koppels toe maar ook singles. De prijs omvat alles incl. Als alleenstaande man betaal je meer dan als koppel of als alleenstaande vrouw. Qua leeftijd begint het hoofdzakelijk vanaf dertigers.

Praktisch

De parenclub villa 21: praktisch

Villa 21 omvat verschillende ruimtes : sauna, bar, tuin, thema-kamers , een tv ruimte, lounche ,walking dinner restaurant…

De bezoekers kiezen doorgaans voor een sexy outfit en dito lingerie. In villa 21 geld er een dresscode, de meeste bezoekers hebben enkel lingerie of niets meer aan, naarmate de avond vordert.

Er zijn bijvoorbeeld ook thema-avonden waarop het bepaald is vanaf welk uur bezoekers verzocht worden om de bovenkleding uit te trekken.

In villa 21 worden strikte regels gehanteerd om ervoor te zorgen dat ieders’ grenzen worden gerespecteerd. verder op de website kun je gehanteerde regels raadplegen.

Eén van de ongeschreven regels tussen swingers is dat wanneer iemand je aanraakt terwijl je dat liever niet hebt, je best kort met een hand- of hoofdgebaar afwijzend reageert, opstaat en weggaat of letterlijk je rug keert.

Seks niet verplicht in parenclub villa 21

Wanneer je naar villa 21 gaat, ben je uiteraard niet verplicht om daar ook seks te hebben met anderen. Als je als koppel naar een club gaat, kan je daar ook gewoon kijken naar anderen of met je lief spelen. 

Voor sommige mensen is het extra opwindend om seks te hebben met hun partner terwijl anderen toekijken of ook seks hebben.

Andere koppels doen aan partnerruil en vinden het bijvoorbeeld opwindend dat hun partner seks heeft met iemand anders terwijl zij toekijken.

Hier is niets mis mee als jullie beiden deze vorm van seksualiteitsbeleving leuk en opwindend vinden. Naar villa 21 gaan en/of swingen is een vorm van seksualiteitsbeleving.

Als één van beide partners dit niet ziet zitten, is dwang of druk uitoefenen niet aanvaardbaar. In een parenclub wordt er ook vaak aan trio- of  groepsseks gedaan.

03

Relax & enjoy

Genot

04

De Club in detail

Een club met karakter :

Bar : een uitgebreide keuze aan dranken

 • frisdranken cola & cola zero,tonic, bitter lemon, icea tea , agrum , limonade , sinaas & annassap
 • Cava rosé & wit
 •  Bieren Jupiler & jupiler zero, stella , cristal , duvel , hoegaarden , leffe blond & bruin , kriek, palm
 • sterke dranken , wisky , rum  wit & bruin, wodka , gin , cream liqueur , amaretto , tripel sec, passoa , pisang, pina colada , amarol , vermaut wit & rood , porto wit & rood , pastis ,jenever
 • Koffie & thee variëteiten
1
2

Zelfbedieningsbar

 •  water plat & bruis
 • witte wijn droge & zoete
 • rose wijn
3

play rooms

 • verschillende speelruimtes
 • zowel boven als benenden
4

Sauna

 •  Ruime sauna 
 • open tijdens openingsuren
 • handdoeken voorzien
 • douches bij de sauna
5

Douches bij de sauna

 
 • Handdoeken zowel voor gebruik in de sauna als om te douchen ( verschillende maten )
 • Douches gebruiken voor en na sauna gebruik
5

Restaurant

 •  Zeer uitgebreid buffetten zowel warm als koud
 • open tijdens openingsuren
 • alle gerechten vers gemaakt
 • dessertbuffetten

Prijzen & Openingsuren

05
Bij het eerste bezoek is een éénmalig lidgeld verplicht van 10 € p/p

Alle prijzen zijn all in.
Maandag
12 u 30 tot 18u
Actieve koppels gratis
Niet actieve koppels 25€
Singel heren 60€
Vrijdag
12 u 30 tot 19 u
Actieve koppels gratis
Niet actieve koppels 25€
Singel heren 65€
Zaterdag
20 u tot 03u
koppels 40 €
singel dames 15€
Singel heren 65€ Reserveren gewenst
Zondag
16 u tot 23 u
koppels 30 €
Singel dames 15€
Singel heren 60€
06

Gastenboek

Beste vrienden, swingers :

Ons gastenboek heeft de bedoeling om reactie’s & ervaringen neer te schrijven, suggesties of hints zijn uiteraard altijd welkom. Gelieve uit respect en discretie de volledige namen van de gasten niet te vermelden, enkel aliasen of enkele letters. Telefoonnummers of mailadressen van gasten worden niet vermeld of geaccepteerd op de gastenboek.

Alvast bedankt, Het villateam
achtergrond 3

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.235.4.196 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1941 berichten.
Koppel Koppel schreef op 26 augustus 2017 om 20:15:
Wij koppel komen vanavond na lange tijd nog eens langs . Hopelijk zijn er genoeg gegadigde die het vrouwke willen verwennen . Kijken er naar uit.
Angel & Demon Angel & Demon schreef op 26 augustus 2017 om 19:54:
Beste ik zou vanavond voor de eerste keer de club wensen te bezoeken en heb de website doorgenomen. Ik lees echter niets over wel niet verplichte outfit. Kan iemand mij informeren aub of je gewoon in je kleding rondloopt of je eerder in underwaer loopt en je kleding in een locker opbergt?
R en m R en m schreef op 26 augustus 2017 om 19:01:
Aan m en n wij zijn koppel van zelfde leeftijd.vrouw. Beetje drempelvrees.staat eigenlijk wel open voor zulke ervaring.heb effe goeie raad en hulp nodig om haar te overtuigen! Hopelijktot morgen.
bosniche zusjes bosniche zusjes schreef op 26 augustus 2017 om 17:25:
Wij kommen vanavond.xx
bosniche zusjes bosniche zusjes schreef op 26 augustus 2017 om 15:50:
Hallo iedereen.wij gaan vanavond langs kommen..hoop voor en leuk avond..xxx
Pieter Pieter schreef op 26 augustus 2017 om 07:12:
Beste, Ik een sociale grootgeschapen e n goeduitziende man van 41j. Ga vanavond nog eens een bezoekje brengen aan villa21. Zal wel pas later aanwezig zijn(rond 22.30u). Zijn er leuke koppels of vrouwen die ik en mij lekker wil en kan verwennen? Kijk er alvast naar uit. Geile groetjes…en tot later
H&M H&M schreef op 23 augustus 2017 om 12:35:
Aan Lucas en zijn maat. Ik heb er nog maar weinig of geen geweten die niet aan hun trekken kwamen ( wij lopen veel rond en vrouwtje is heel actief en wij zíen veel ). Ik beweer niet dat dit niet kan voorvallen. Maar als wij de klanten horen is er geen actievere club dan Villa 21. Het is wel zo, probeer altijd een gesprek aan te gaan met een singel vrouw of een koppel, zo liggen u kansen veel hoger want dit is een zeer sociale club en dan leer je ook andere mensen kennen. Nog eens extra kansen. Groetjes H&M
jan jan schreef op 22 augustus 2017 om 07:32:
Hoi, ben afgelopen vrijdag bij jullie geweest en heb me enorm geamuseerd. Boven waren 2 stelletjes naast elkaar bezig met bijna alle mannen er om heen. Verschillende mannen hebben mogen deelnemen en hebben er dan ook enorm van genoten zoals ik kon zien, jammer genoeg stopten ze en greep ik er naast. Bij navraag bleek dat de blonde dame met kort haar, K, er soms alleen komt, kan je dit bevestigen? ik heb haar iemand zien klaar pijpen tot het einde zoals ik het nog nooit gezien heb, wil dit wel eens meemaken met haar. Indien ze regelmatig komt ga ik toch eens vaker langs komen in de hoop haar te treffen. Graag een antwoordje aub indien dit klopt. ps: leuke actieve club trouwens.
Lucas Lucas schreef op 21 augustus 2017 om 09:28:
Hey, ik ben Lucas 26j en ben al eens in de club geweest. Ik twijfel om vandaag te komen, omdat een maat van me gezegd heeft dat hij vorige week niet aan actie toekwam door de vele single mannen. Klopt dit? En welke v komen vandaag
Gabrielle Gabrielle schreef op 20 augustus 2017 om 23:28:
Aan fishy ,ja daar heb je gelijk in over mijn naam ,maar je spreekt het ook anders uit ,maar neen ik ben niet kunnen gaan ,omdat een maat van mij zei dat het er teveel single mannen laatste tijd komen ,weinig vrouwelijk volk ;hoop jij toch hebt kunne amuseren
M&N M&N schreef op 20 augustus 2017 om 22:28:
Als koppel gaan we zond, 27/8 naar de Club, wij houden van verzorgde ontmoeting. Wij 64 en 66j. Welk koppel gaat er ook voor de eerste keer?
Fishy Fishy schreef op 20 augustus 2017 om 10:38:
Haha, Gabrielle, dat is een misverstand, jou naam kan zowel vrouw als man zijn, en vermits je begon met Beste( single man ) dacht ik dat je het richtte aan de single mannen die er komen… Mijn voorkeur gaat trouwens enkel naar vrouwen hoor…hihi…hopelijk was het toch een leuke avond in deze toffe club. Grtz
Gabrielle Gabrielle schreef op 19 augustus 2017 om 19:38:
Aan fishy toch bedankt ,maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de vrouwen thx
Fishy Fishy schreef op 19 augustus 2017 om 17:31:
Hoi Gabrielle, ik ben een heel lieve aangename single man en kan je wel op je gemak stellen in de club en je dan eens rustig een rondleiding geven. Laat je hier nog even weten of je zeker gaat en hoe ik je dan herken? Ikzelf zal kaki kleur boxer aan hebben. Groetjes, Fishy xx
Gabrielle Gabrielle schreef op 19 augustus 2017 om 16:46:
Beste (single man) ,is voor mij de eerste maal dat ik kom en ook een eerste ervaring ,is het meestal druk bij jullue op zaterdagavond
kppl ew kppl ew schreef op 19 augustus 2017 om 16:22:
Dino wij ook een koppel en ook wel in meer benieuwd met een ander koppel zullen er vanavond ook zijn
Matthias Matthias schreef op 19 augustus 2017 om 01:46:
Hello, ben een 25jarige single man. Zijn er vanavond vrouwen aanwezig die een jong blaadje zoeken?
Lekker koppel Lekker koppel schreef op 18 augustus 2017 om 18:45:
Leuk koppel ontmoet n en r, fijn jullie te leren kennen. We hebben genoten. I en j
Chris Chris schreef op 18 augustus 2017 om 14:06:
Welke leuke, verzorgde single heeft zin om me morgenavond te vervoegen?
Marco Marco schreef op 17 augustus 2017 om 23:36:
Layla,ga je morgen(vandaag ook naar de club?Ik ben er al even niet meer geweest en kom morgen vrijdag nog eens langs.Ik zit meestal aan de toog,ik heb wel zin in je kutje.Ik ben de man die lekker lang beft en waarvan je de laatste keer enorm van genoot.

Carry & Didier

Gastvrouw & Gastheer

07

Service

douches

badschuim

handdoeken

 

Start your erotic

08

Blog

.

under construction

Subscribe to Newsletter

9

Contact

Tel + 32 14 56 09 86

email : events@villa21.be

Grotesteenweg 21 2440 Geel ( provincie antwerpen )

10

Maps