Home

01

Enkele woorden

Villa 21 staat bekend om zijn gemoedelijke familiale sfeer waar je je direct “thuis” voelt, wij besteden veel aandacht aan sociaal contact, gezelligheid, hygiëne & respect.

 • De club is gericht op bezoekers die in een gezellige omgeving komen voor erotiek en seks, die hun belevingen en fantasieën met hun partner of andere, in een daarvoor geschikt kader en faciliteiten willen ervaren.
02

Our focus.

Wij doen onze uiterste best om u erotische momenten te laten beleven
Sfeer

Villa 21 is een club waar een ontspannen & erotische sfeer hangt

Hygiëne

Een club waar netheid hoog in het vaandel gedragen wordt

Erotiek

Erotiek zoals in je dromen & fantasieën

Respect

Respect voor iedere bezoeker

Parenclub

Villa 21 is een parenclub of ook een swingersclub genoemd

Een parenclub, ook wel swingersclub genoemd, is een soort van horeca gelegenheid waar swingers & singels elkaar kunnen ontmoeten.

Die ontmoeting kan zijn aan de bar, in de sauna, in de tuin of in één van de speelruimtes zowel binnen als buiten en kan variëren van een onschuldig gesprekje tot het hebben van sex in de club zelf.

Kortom een gezellige uitgaangs- en ontmoetingsplek voor mensen die op erotisch vlak net een vleugje meer willen beleven.

Het publiek van parenclub van villa 21

De meeste mensen die naar een parenclub gaan zijn swingers en singels. Dit wil zeggen dat ze naar een parenclub gaan om, buiten met hun vaste partner, ook seks te hebben met andere mensen.

Villa 21 laat niet alleen koppels toe maar ook singles. De prijs omvat alles incl. Als alleenstaande man betaal je meer dan als koppel of als alleenstaande vrouw. Qua leeftijd begint het hoofdzakelijk vanaf dertigers.

Praktisch

De parenclub villa 21: praktisch

Villa 21 omvat verschillende ruimtes : sauna, bar, tuin, thema-kamers , een tv ruimte, lounche ,walking dinner restaurant…

De bezoekers kiezen doorgaans voor een sexy outfit en dito lingerie. In villa 21 geld er een dresscode, de meeste bezoekers hebben enkel lingerie of niets meer aan, naarmate de avond vordert.

Er zijn bijvoorbeeld ook thema-avonden waarop het bepaald is vanaf welk uur bezoekers verzocht worden om de bovenkleding uit te trekken.

In villa 21 worden strikte regels gehanteerd om ervoor te zorgen dat ieders’ grenzen worden gerespecteerd. verder op de website kun je gehanteerde regels raadplegen.

Eén van de ongeschreven regels tussen swingers is dat wanneer iemand je aanraakt terwijl je dat liever niet hebt, je best kort met een hand- of hoofdgebaar afwijzend reageert, opstaat en weggaat of letterlijk je rug keert.

Seks niet verplicht in parenclub villa 21

Wanneer je naar villa 21 gaat, ben je uiteraard niet verplicht om daar ook seks te hebben met anderen. Als je als koppel naar een club gaat, kan je daar ook gewoon kijken naar anderen of met je lief spelen. 

Voor sommige mensen is het extra opwindend om seks te hebben met hun partner terwijl anderen toekijken of ook seks hebben.

Andere koppels doen aan partnerruil en vinden het bijvoorbeeld opwindend dat hun partner seks heeft met iemand anders terwijl zij toekijken.

Hier is niets mis mee als jullie beiden deze vorm van seksualiteitsbeleving leuk en opwindend vinden. Naar villa 21 gaan en/of swingen is een vorm van seksualiteitsbeleving.

Als één van beide partners dit niet ziet zitten, is dwang of druk uitoefenen niet aanvaardbaar. In een parenclub wordt er ook vaak aan trio- of  groepsseks gedaan.

03

Relax & enjoy

Genot

04

De Club in detail

Een club met karakter :

Bar : een uitgebreide keuze aan dranken

 • frisdranken cola & cola zero,tonic, bitter lemon, icea tea , agrum , limonade , sinaas & annassap
 • Cava rosé & wit
 •  Bieren Jupiler & jupiler zero, stella , cristal , duvel , hoegaarden , leffe blond & bruin , kriek, palm
 • sterke dranken , wisky , rum  wit & bruin, wodka , gin , cream liqueur , amaretto , tripel sec, passoa , pisang, pina colada , amarol , vermaut wit & rood , porto wit & rood , pastis ,jenever
 • Koffie & thee variëteiten
1
2

Zelfbedieningsbar

 •  water plat & bruis
 • witte wijn droge & zoete
 • rose wijn
3

play rooms

 • verschillende speelruimtes
 • zowel boven als benenden
4

Sauna

 •  Ruime sauna 
 • open tijdens openingsuren
 • handdoeken voorzien
 • douches bij de sauna
5

Douches bij de sauna

 
 • Handdoeken zowel voor gebruik in de sauna als om te douchen ( verschillende maten )
 • Douches gebruiken voor en na sauna gebruik
5

Restaurant

 •  Zeer uitgebreid buffetten zowel warm als koud
 • open tijdens openingsuren
 • alle gerechten vers gemaakt
 • dessertbuffetten

Prijzen & Openingsuren

05
Bij het eerste bezoek is een éénmalig lidgeld verplicht van 10 € p/p

Alle prijzen zijn all in.
Maandag
12 u 30 tot 18u
Actieve koppels gratis
Niet actieve koppels 25€
Singel heren 60€
Vrijdag
12 u 30 tot 19 u
Actieve koppels gratis
Niet actieve koppels 25€
Singel heren 65€
Zaterdag
20 u tot 03u
koppels 40 €
singel dames 20€
Singel heren 65€ Reserveren gewenst
Zondag
16 u tot 23 u
koppels 30 €
Singel dames 15€
Singel heren 60€
06

Gastenboek

Beste vrienden, swingers :

Ons gastenboek heeft de bedoeling om reactie’s & ervaringen neer te schrijven, suggesties of hints zijn uiteraard altijd welkom. Gelieve uit respect en discretie de volledige namen van de gasten niet te vermelden, enkel aliasen of enkele letters. Telefoonnummers of mailadressen van gasten worden niet vermeld of geaccepteerd op de gastenboek.

Alvast bedankt, Het villateam
achtergrond 3

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.30.155 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
2751 berichten.
Jan7 Jan7 schreef op 1 april 2020 om 12:32:
Respect Didier. Ik verneem dat jullie echt een sociale club zijn en kijk dan ook graag uit naar mijn bezoek aan de Villa 21 als alles weer normaal en veilig is. Houd je en allemaal gezond !
Chris Chris schreef op 1 april 2020 om 11:14:
@sexy boy Mijn geile gaatjes zullen zeker een goede beurt nodig hebben. Andere mooie pikken welkom, vooral als ze stevig zijn en goed kunnen spuiten 💋
Kast & Frenk Kast & Frenk schreef op 1 april 2020 om 09:23:
Top Didier. Wij kijken er naar uit! Blijf gezond en tot gauw. K&F
Sexy boy Sexy boy schreef op 31 maart 2020 om 18:30:
Aan chris ik sta al weken geil hoop dat we elkaar snel terug zien mijn dikke lul heeft jou harig kutje gemist 😜
Sweety Sweety schreef op 31 maart 2020 om 15:22:
@Kevin dag lieverd ❤️ zo blij om je toch via deze weg te horen inderdaad jammer dat we onze nrs niet hebben uitgewisseld 😪volgende keer zeker doen. We hadden inderdaad zo een geile opwindende klik, eigenlijk denk ik daar nog dagelijks aan 😘 miss you. @Jeffri ja met mezelf spelen ook leuk maar toch niet hetzelfde hoor 😉 @Ronny & plop hey tijgers hopelijk met jullie alles oké dikke 😘😘
Didier Didier schreef op 31 maart 2020 om 13:37:
Beste Vrienden, Eerst wil ik iedereen bedanken voor de steun en bezorgdheid van ons en de club, gelukkig zijn we gezond en hebben wij een zeer gezonde club en hebben we getracht als goede huisvader om voldoende reserve's op te bouwen om crisis te overleven. Graag zou ik van de gelegenheid gebruik willen maken om iedereen en zijn naaste omgeving een goede gezondheid toe te wensen. Het is niet simpel om te gaan met deze problematiek zeker niet in de swingers wereld, graag wil toch vragen om nog geduld te hebben want de gezondheid primeert en dit van al onze vrienden en hun naaste. Leef aub de opgelegde regels na zoveelste sneller zijn we van dit verschrikkelijk virus af. Wanneer we terug open zullen gaan zal van de situatie en de toestemming door de overheid, wij zullen dit ook strikt naleven en bij het heropenen van de club zullen wij extra voorzorgsmaatregelen treffen zodat hopelijk iedereen gespaard blijft in de toekomst. Tijdens deze periode zullen wij gebruik maken om de club grondig te renoveren. Hopelijk zien we mekaar snel terug en wens ik iedereen veel sterkte en begrip. groetjes,
Jeffri Jeffri schreef op 31 maart 2020 om 07:34:
Sweety,denk ni da alleen jij zo geil staat,ik ook,voorlopig andere oplossingen zoeken😋xxx
Kevin Kevin schreef op 31 maart 2020 om 06:23:
Hey Sweety ik kijk er ook zo naaruit terug u lichaam te onderzoeken met mijn handen en tong. Hhhmmm … was echt zo geil zo samen en in douche 😍 was echt geile klik .. zo spijtig we mekaars nr toen niet uitgewisseld hebben, denk aan je. Hopelijk tot snel…. dikke geile kussen
Kaat & Frenk Kaat & Frenk schreef op 29 maart 2020 om 15:09:
Ha Didier, lastige tijden, wij hopen dat je het trekt en er goed uitkomt! Normaal zouden wij afgelopen maandag en morgen weer in de villa te gast zijn. En we zien reikhalzend uit naar de heropening van jouw superclub! Maar, is het een idee (en is het in België überhaupt mogelijk) om een alternatief te organiseren. Bijvoorbeeld iets met auto’s en jouw besloten parkeerplaats? Zonder fysiek contact maar wel met de spanning die jouw gasten nu zo node moeten missen? Uiteraard met een vergoeding voor de Villa. Zomaar even een gedachte die in ons opkwam😎 Lieve groet van Kaat & Frenk
Chris Chris schreef op 28 maart 2020 om 18:44:
@sexy boy @guido Hopelijk vlug een goede namiddag met jullie Mijn geile kut wacht op jullie tongetjes en mooie pikken..maar niet alleen mijn harig kutje💋…if you see what i mean!
Kobe Kobe schreef op 28 maart 2020 om 09:26:
We kunnen mss eens een zoom event organiseren ? Online swingen 💖
Jan7 Jan7 schreef op 25 maart 2020 om 11:51:
@Wij2 en @G en L, Ik had de datum van 23/3 sinds lang rood aangestipt in mijn agenda. Helaas gooide de Corona roet in het eten. Maar de gezondheid gaat uiteraard boven alles. Wellicht zal het nog een tijdje duren voor mijn eerste bezoek aan Villa 21. Uitstel hoeft geen afstel te zijn, alleen een kwestie van tijd en geduld. @ G e L wellicht wordt onze eerste ontmoeting in een warme periode (zomer?), wellicht bij jou zonder nylons omwille van de warmte … snik, snik😢😢 of toch ….?😜😜 Houd het allemaal veilig en gezond x 👍 x
Sweety Sweety schreef op 25 maart 2020 om 09:54:
Hey lieverds, Dat heel dat corona gebeuren maar vlug achter de rug mag zijn. Want ik sta zo geil… Ik mis die handen die over heel mijn lichaam op ontdekking gingen die zalige tongen hmmm. Maar voorlopig blijf in u kot, ik meen het he 😉 maar hopelijk niet te lang meer. Miss you guys, stay safe 💕😘
Jan7 Jan7 schreef op 21 maart 2020 om 16:10:
Ik had de datum van vandaag sinds lang rood aangestipt in mijn agenda. Helaas gooit Corona roet in het eten. Maar de gezondheid gaat uiteraard boven alles. Wellicht zal het nog een tijdje duren voor mijn eerste bezoek aan Villa 21. Uitstel hoeft geen afstel te zijn, alleen een kwestie van tijd en geduld. @G e L, wellicht wordt onze eerste ontmoeting in een warme periode (zomer), wellicht bij jou zonder nylons snik, snik 😭 of toch wel….?😛😍 Houd het allemaal veilig en gezond ❤👍
Sexy boy Sexy boy schreef op 20 maart 2020 om 20:10:
Aan chris ik ben een man van 27 jaar😉 ik hoop dat we elkaar zo snel moegelijk leree kennee 😉
Chris Chris schreef op 18 maart 2020 om 13:31:
@sexy boy Zodra we weer normaal mogen ons leven hervatten. Hoe oud ben je en ben je goed geschapen?
Sexy boy Sexy boy schreef op 15 maart 2020 om 11:42:
Aan Chris wanneer kan ik jou harig kutje neuken ik heb echt zin in lieve schat 😜
Hotone Hotone schreef op 15 maart 2020 om 09:35:
Zijn jullie vandaag en morge open?
Chris Chris schreef op 13 maart 2020 om 08:50:
@guido Ik had voorzien vandaag aanwezig te zijn, maar gezien de omstandigheden zullen we enkele weken moeten wachten. Zodra mogelijk met veel plezier
Didier Didier schreef op 13 maart 2020 om 08:32:
Lieve schatten, zoals iedereen gisterenavond gehoord heeft op het nieuws zullen alle horecazaken moeten sluiten, dit betekent dat wij als villa 21 moeten sluiten , dit zal vanaf vandaag zijn tot hopelijk niet te lang. Wij duimen dat iedereen gezond mag blijven en dat deze gezondheidsrisico’s snel worden ingeperkt zodat iedereen zijn normaal leven kan oppikken. Dit geeft ons de tijd om de renovaties verder te zetten, wij houden jullie uiteraard op de hoogte. Groetjes en hopelijk tot snel x😢😳
Sweety Sweety schreef op 13 maart 2020 om 06:52:
Hey lieve schatten, Ik ga het risico vandaag toch niet nemen om naar de club te komen 😪 We halen binnen paar weken de schade wel dubbel en dik in. En gaan dan zeker nog zalig van elkaar genieten ❤️
Guido Guido schreef op 13 maart 2020 om 00:34:
@ Chris ben je er morgen kom ik langs ik wil dat harig kutje wel
Kevin Kevin schreef op 12 maart 2020 om 21:56:
Sweety Hoelaat ga je er zijn denk je?
Ronny Ronny schreef op 12 maart 2020 om 21:16:
@sweety, spijtig genoeg ga ik er morgen niet zijn. Was super lekker verleden vrijdag. Ook het koppel dat me nog 2 keer lekker(nat)verwend heeft, ik kom maandag , als jullie nog open mogen dan?
Rob Rob schreef op 12 maart 2020 om 18:44:
@SWEETY da moet wel lukken
Marc Marc schreef op 12 maart 2020 om 16:49:
Didier, zijn jullie open vrijdag ? Eroxx en Climax zijn al gesloten op bevel van de burgemeester. Ik hoop jullie niet.😓
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, momenteel hebben wij nog geen verbod gekregen, dus blijft de club open, wij vragen wel aan iedereen die grieperig of verkouden etc.. momenteel even thuis te blijven. De hygiëne maatregelen strikt op te volgen. Wij houden u op de hoogte. Groetjes, Didier
gespierde jongen gespierde jongen schreef op 12 maart 2020 om 14:37:
als sweety morgen komt kom ik ook ben benieuwd 😀
Sweety Sweety schreef op 12 maart 2020 om 13:24:
@Kevin het was inderdaad zalig die namiddag 😋 Maandag ben ik er jammer genoeg niet geraakt, ik ga wel mijn best doen om er morgen te zijn. @Rob mss kunnen we elkaar morgen beter leren kennen 😉 Kusje 💋
Kevin Kevin schreef op 11 maart 2020 om 18:00:
@Sweety bedank voor de leuke namiddag vrijdag was echt zalig ik hoop je snel terug te zien. Echt knap top vrouwke. Ben je maandag nu geweest? Xxx
Rob Rob schreef op 10 maart 2020 om 10:53:
@SWEETY ik denk dat ik jou wel gezien heb ik ben redelijk laat binnengekomen en jij stond net aan de bar toen ik een koffie maakt hopelijk zie ik je nog is in deze club
Ingrid Ingrid schreef op 8 maart 2020 om 12:29:
Ik kom
m c m c schreef op 8 maart 2020 om 10:17:
leuke dames en koppels vanavond aanwezig?
Dre Dre schreef op 8 maart 2020 om 09:12:
@ Chris zo gauw ik kan kom ik langs ik wil dat harig kutje een lange lekkere likbeurt geven en daarna stevig afneuken ik heb al een stijv😗
michael michael schreef op 7 maart 2020 om 20:19:
Ich bin 30 Jahre aus Deutschland, und würde mich gern anmelden für heute abend. Auch für mich das erste mal ein club Besuch.
Chris Chris schreef op 7 maart 2020 om 19:14:
Slanke blonde vrouw met verzorgde harige kut Wie komt mijn gaatjes lekker neuken volgende vrijdag. Ik verwacht 4/5 mooie mannen met grote piemels
beemer beemer schreef op 7 maart 2020 om 18:23:
Didier graag een plaatske voor vananvond, ?
Didier Admin-antwoord door: Didier
beste , in orde mvg Didier
Keps Keps schreef op 7 maart 2020 om 17:05:
Trouwens het is mijn eerste vanavond, als er vrouwen zijn die mij willen ontvangen zal tof zijn😜
Keps Keps schreef op 7 maart 2020 om 17:03:
Zijn er singel dame die vanavond ook naar de club komen? Ik ben een Donker man van 33jr. Keps
Jhon Jhon schreef op 7 maart 2020 om 16:20:
Zou ik kunnen reserveren voor vanavond ,? Groetjes jhon
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, In orde tot straks mvg Didier
Milfje😇 Milfje😇 schreef op 7 maart 2020 om 15:48:
De geilheid van vorige week wil ik deze avond wel nog eens beleven.🎉🔥🎉. Dus single mannen , als jullie samen met mijn man mijn poesje willen blussen , kom maar af. 😇geil en gewillig😇
G en L G en L schreef op 7 maart 2020 om 14:21:
Deze avond komen we naar de villa voor een avondje plezier en geile momenten. Dus @kobe gewoon afkomen deze avond dames genoeg hoor in de villa 😉
Sweety Sweety schreef op 7 maart 2020 om 12:39:
Hey Didier bedankt voor de super ontvangst 👌 De lieverds die me een rondleiding en zalig verwent hebben thx hmm … Dus ik heb de smaak te pakken, mensen die de stap niet durven zetten gewoon doen 😉 I come back for more to do naughty things maybe with you 😋 Mss nu maandag nog niet definitief maar laat het hier zeker weten, wie nog? @Rob jammer dat we elkaar niet hebben ontmoet 😪 💋💋
Kobe Kobe schreef op 7 maart 2020 om 11:49:
Ben een jongen van 19 jaar ben nog nooit eerder in de club geweest. Is er een dame die me daar mee op pad wilt nemen ?
Chris Chris schreef op 7 maart 2020 om 08:28:
Mooie blonde vrouw met verzorgde harige kut Wie komt mijn gaatjes lekker neuken volgende vrijdag. Ik verwacht 4/5 mooie mannen met grote piemels
Plopke Plopke schreef op 7 maart 2020 om 07:39:
@sweety hopelijk heb je de smaak te pakken je bent een echt genieterke…was weer warme middag met veel genieterkes….
Chris en jan Chris en jan schreef op 6 maart 2020 om 16:50:
@dre laat weten wanneer je zal komen
Rob Rob schreef op 6 maart 2020 om 12:26:
Sweety ik zal er zijn weet nog ni hoelaat maar kom zeker
Marc Marc schreef op 6 maart 2020 om 10:40:
Sweety, met mijn tongetje breng ik je naar de zevende hemel en daarna ? Welke fonkelende sterretjes laat ik je nog zien ?
Plopke Plopke schreef op 6 maart 2020 om 09:36:
Hoi ik kom deze nammidag met het druilerige weer de warmte opzoeken in het clubje….sweety mss is er wel ne klik klak💋…ik ga er al rond 12 u30 zijn….kijk uit om weer leuke mensen te ontmoeten 😊.
Ronny Ronny schreef op 6 maart 2020 om 08:15:
@Sweety. Ik ga er om 12.30 zijn, ik kan spijtig genoeg vandaag maar blijven tot 14.30 Xxx
Dre Dre schreef op 6 maart 2020 om 06:03:
@ Jan& Chris super sexy een vrouwtje met harige poes ik ben groot geschapen en wil graag eens met jullie afspreken maar of deze zaterdag gaat lukken durf ik niet te beloven
Ingrid Ingrid schreef op 5 maart 2020 om 21:23:
Door ziekte zal ik voorlopig niet meer komen pff 💔
Jan en Chris Jan en Chris schreef op 5 maart 2020 om 16:41:
We komen zaterdag. Zijn er mannen met grote piemels die een mooie dame met harig poesje willen verwennen ?
Brabantse bezoekers Brabantse bezoekers schreef op 5 maart 2020 om 15:02:
De kogel is door de kerk. Zaterdag word ons eerste bezoek aan een club. Hebben er enorm zin in 😃
Sweety Sweety schreef op 5 maart 2020 om 11:53:
@Ronny leuk om te horen dat je er ook zal zijn ☺️ Wat ik zoek leuke mannen om samen ondeugend te zijn als de "klik" er is 😉 Heb lang donker blond haar, kleine tattoo op L onderbeen en de rest you will see tomorrow 😋 @sexy boy & Ronny zijn jullie er al om 12u30? Sweet kiss 💋
S S schreef op 5 maart 2020 om 11:36:
@sweety, jammer dat ik er niet kan zijn. Next time..
Ronny Ronny schreef op 5 maart 2020 om 08:30:
Dag Sweety, ik ga er morgen zijn , ben man met sleeve tattoo , ben regelmatige bezoeker van deze club. Hoe herken ik jou en wat zzoek je juist? Xxx
Sexy boy Sexy boy schreef op 4 maart 2020 om 15:36:
Aan sweety heyy lekkere ik ben ok van plan om vrijdag naar de villa komen 😉hoe zit je er uit 😜
Sweety Sweety schreef op 4 maart 2020 om 10:33:
Hey Rob, Ben jij er nu vrijdag 6 maart? Zou ik heel fijn vinden 💕 Lieverds die nu vrijdag gaan let me know 😉😋 Kusje 💋
Koppel Koppel schreef op 3 maart 2020 om 11:26:
Jonge kerel, Mike 41, singel man en alle andere mannen, die graag komen voor een geile dame. Wij zijn er iedere maandag ! 😜😜
Jongkerel Jongkerel schreef op 2 maart 2020 om 21:31:
Wanneer komt er een geile milf
Mike41 Mike41 schreef op 2 maart 2020 om 21:17:
Hoi lijkt me een leuke club om eens naar toe te gaan. Word wel me eerste keer wanneer kan ik t beste gaan en wat kan ik er van verwachten ik kom uit nederland,lijkt me leuk eens een club te bezoeken in belgië. Gr mike
single man single man schreef op 2 maart 2020 om 11:54:
Ik, man van 45j wil namiddag de club bezoeken, zijn er koppels of vrouwen die er vandaag ook zullen aanwezig zijn ?
Onbekent Onbekent schreef op 1 maart 2020 om 19:24:
Ik kent dit vrouwtje verlegen man .Ze is elke maandag daar. Daar moetje een geprekje mee doen aan aan de bar en dan vragen of ze met u naar bed wil gaan. Over het algemeen heeft dit sucses Ik blijf onbend, maar ze zitte er maandag
studentleuv studentleuv schreef op 1 maart 2020 om 16:39:
Wanneer is het best voor een 21 jarige student om eens langs te komen? Dit zal mn eerste keer zijn.
Jong koppel Jong koppel schreef op 1 maart 2020 om 14:44:
Wij komen deze avond rond zes uur, komen er mannen die mijn vrouwtje willen verwennen?
Koppel Koppel schreef op 1 maart 2020 om 14:23:
Wij komen deze avond mijn vrouwtje 30 jaar zijn er knappe mannen met baardje die mijn vrouwtje willen soigneren
Verlegen man Verlegen man schreef op 1 maart 2020 om 11:15:
Ik was gisteren in de villa21. Er was daar een vrouw met een rood bloesje en een rode onderbroek met witte hoge hakken. Wat stond ik geil. Was dit een mooie vrouw zeg. Wanneer komt gij nog eens langs ? Ik heb je niet durven aanspreken maar volgende keer ga ik dit zeker doen. Kunt ge langs deze weg zeggen wanneer ge nog eens langs komt?
Jhon Jhon schreef op 29 februari 2020 om 17:59:
Zou ik kunnen reserveren voor vanavond Groetjes
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, In orde mvg Didier
Ch Ch schreef op 29 februari 2020 om 16:07:
Door ziekte kan ik jammer genoeg niet aanwezig zijn als ik kom plaats ik het zeker weer. Have fun en maak het lekker geil vanavond ik haal mijn schade wel in
Patje Patje schreef op 29 februari 2020 om 14:53:
Aan ch ,, ik ben te herkennen aan mijn zware boxershort ,, ik draag links een zwart polsbandje , spreek mijn gerust aan , mijn tongetje en vingertjes bezorgen jou een leuke geile spetterende avond ,, oja. Ik heb kort grijs haar … tot straks ch
Milfje 😇 Milfje 😇 schreef op 29 februari 2020 om 14:12:
Hoi, een extra club/sex dagje vandaag.🎉🎉 Zie op het gastenboek dat er veel twijfelaars zijn om te komen. Gewoon DOEN zou ik zeggen. Zolang er respect is speelt leeftijd of kleur geen rol. We komen allemaal voor hetzelfde denk ik.🤔😊. Zelf ben ik op zoek naar lekkere single mannen die mijn man kunnen helpen met het blussen van mijn hete sex-honger 😇🔥
G en L G en L schreef op 28 februari 2020 om 18:51:
@jan7 we zullen ons best doen om ook het derde weekend van maart in de club te zijn. Wees gerust het is echt een sociale club hoor. En idd een praatje altijd aangenaam zo weet je als de klik er is 😉 En mijn nylons vergeet ik nooit enkel mijn slipje 😅
Jong koppel Jong koppel schreef op 28 februari 2020 om 16:00:
Wij zijn Een jong heet koppel, komt er op een zondag namiddag veel volk en is er veel actie
ch ch schreef op 28 februari 2020 om 12:41:
@ Gabriél Keps ik ben er 1 keer geweest en zag en toen donkere mannen dus ja welkom.@Koen leuk we zien hoe het draait.en @A gewoon doen is leuke club met spontaan volk dus overwin de stap en go .
A A schreef op 28 februari 2020 om 02:07:
Ik zou heel graag willen komen voor de eerste keer, maar twijfel! Wie kan me die ene duwtje in de rug geven😜? Jammer dat ik hier mijn gegevens niet mag achterlaten om eventueel af te spreken om te gaan. Wel begrijpelijk natuurlijk! Jonge man van 27, bruin. intresse enkel in vrouwen, ongeacht leeftijd, huidskleur, gewicht, enz… ✌️.
Peter Peter schreef op 27 februari 2020 om 18:29:
Hoi Luitjes, Peter hier, NL man van 45 met Colombiaanse vriendin van 39. Beiden getraind lichaam. Op 14 maart zijn we in de club. We zijn op zoek naar mooie strakke vrouw om mee te spelen. Mogelijk ook met een stel als er een goede klik is. Wie heeft er interesse om met ons te spelen?
Koen L. Koen L. schreef op 27 februari 2020 om 17:34:
Singel dame Ch Ik ga zaterdag zeker aanwezig zijn singel man . Ben er steeds bij opening .
keps keps schreef op 27 februari 2020 om 12:11:
hallo gaan donker mannen ok daar naar toe?
Gabriel Gabriel schreef op 27 februari 2020 om 09:44:
hallo komen ook donkere man dr in de club? Ik ben een Afrikaanse jongen man van 33 jr
Ch Ch schreef op 26 februari 2020 om 22:27:
@patje mmmm kijk ernaar uit
Patje Patje schreef op 26 februari 2020 om 15:44:
Hey, deze vriendelijke spontane man van rond de 50j komt zaterdag naar deze club !! Mijn tongetje en mijn vingertjes zijn mijn specialiteit ,,, hi
Peter Peter schreef op 25 februari 2020 om 23:16:
Hoi luitjes, wij (NL man 45 met Colombiaanse vriendin 39, beiden getraind lijf) zijn waarschijnlijk 14 maart in de club. Wij zijn op zoek naar aantrekkelijk stel of bi meid.
Jan7 Jan7 schreef op 25 februari 2020 om 15:40:
@G en L, ik hoop dat je enkele dagen op voorhand laat weten wanneer je weer naar de villa21 gaat. Hopelijk is het daar geen publiek van “ons kent ons” en hoor je als nieuwkomer er niet bij 😳. Normaal zal het voor mij anders wellicht het 3de weekend van maart zijn. Ik lees dat je nieuwsgierig bent in mij. Ik ook in jou hoe geil en hot je bent, maar laat ons maar eerst gezellig kennismaken bij een goeie babbel zodat we weten wat we van mekaar kunnen/mogen verwachten. Vergeet de nylons niet hahaha😊😜😚. Groetjes x
ch ch schreef op 25 februari 2020 om 09:44:
kunnen de lekkere singleheren hun komst hier schrijven voor zaterdag.Ik kom zowieso singledame die nog wat af te werken heeft zeker de singleman met tatoo's die me vroeg of ik géén uitzondering wilde maken maar plots doorging jammer.Dus hoop jou .er zaterdag te treffen
Pieter Pieter schreef op 24 februari 2020 om 20:29:
Hoi… vanmiddag in de villa geweest. Echt super gezellig. Eind van de middag met een hele mooie lieve vrouw naar boven geweest. Echt fijn genoten samen. Ik zou heel graag in contact komen met jou. U bent echt een pracht vrouw. Lg Pieter uit Duitsland
Luc Luc schreef op 23 februari 2020 om 22:32:
Hoi E en man,kunnen jullie vrijdag niet naar club komen ,ik vond het zo zalig morgen 14d geleden opt laatste op bedje met zn 4
ch ch schreef op 23 februari 2020 om 12:25:
hoi gisteren eerste keer jullie clubje bezocht smaakt naar meer.gezellige bende leuke babbels.lekker eten.Maar ik moet nog terug komen want heb ernog wat af te werken😉😜😜.
Kenneth Kenneth schreef op 23 februari 2020 om 03:25:
Hey daar ik ben first timer, hoe pak je dat aan?
G en L G en L schreef op 22 februari 2020 om 14:54:
Whoop whoop onverwachts vrij gekregen deze middag en avond dus kan/mag ik mij weer laten verwennen in de villa. De niet-geplande momenten zijn de geilste momenten dus dat beloofd voor deze avond 🤗🤗. Nu al "hot en horny" tot straks 😘
ch ch schreef op 22 februari 2020 om 14:31:
ik zou graag vandaag eens langskomen als single dame is dit te doen?en kan ik betalen met bankcontact?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan, wij ontvangen alleen cash , u bent van harte welkom mvg Didier
Dino Dino schreef op 21 februari 2020 om 09:17:
Ik ben er weer deze namiddag 😄
Lex Lex schreef op 20 februari 2020 om 17:05:
Welk leuk stel of vrouw komt morgen namiddag naar de Villa. Ik ben een sportieve man van 45/185/80/18 😄
Mariella en Jos Mariella en Jos schreef op 20 februari 2020 om 16:49:
Zaterdag komen we weer naar jullie gezellige club. Mariella verheugt zich er nu al op om zich met de singles te kunnen amuseren. Onder al lekker flirten en vrijen, en boven goed genomen worden is wat ze graag wil. Tot zaterdag.
Rob Rob schreef op 20 februari 2020 om 16:46:
Sweety op vrijdag zijn er altijd wel mensen die je kunnen opvangen en wegwijs maken in de club gewoon even vermelden bij inkom groetjes Rob
Sexy boy Sexy boy schreef op 19 februari 2020 om 20:11:
Aan G&L kan je me iets laten weten, Ik wil een kennis maken met jullie 😚
S S schreef op 19 februari 2020 om 08:51:
@Reno. Als jullie nog eens gaan en het leuk vinden dat we elkaar treffen,just let me know.
Anna Anna schreef op 18 februari 2020 om 20:22:
Zijn er single bi-dames die interesse hebben in een lekker triootje met mij en mijn donkere fwb op een namiddag tijdens de week?
Sexy boy Sexy boy schreef op 18 februari 2020 om 20:09:
Aan G&L laat mijn iets weten wanneer jullie naar club komt, ik heb echt zin om jou vrouw goed beffeee 😋
G en L G en L schreef op 17 februari 2020 om 17:05:
@jan7 we zetten het in het gastenboek als we aanwezig zullen zijn . Hopelijk lukt het eens om elkaar te ontmoeten want ben wel nieuwsgierig hoe gek je gaat worden van nylons 🤔😉😉
Sweety Sweety schreef op 17 februari 2020 om 12:58:
Hi lieverds wie gaat er nu vrijdag naar de club, en wil me beetje opvangen 😉 Is mijn eerste maal in parenclub, dus mensen met ervaring en tips welkom. @plop wil met jou wel op verkenning hoor X
Jan7 Jan7 schreef op 17 februari 2020 om 10:47:
@Wij2 en G en L, Dank voor jullie reactie en tip. Echter kon ik afgelopen zaterdag niet aanwezig zijn wegens eerder iets gepland. Maar uitstel hoeft geen afstel te zijn. Graag wil ik jullie daar eens treffen en fijn kennismaken. Ik apprecieer zeker als er sexy nylons worden gedragen 😉😛. Jammer dat hier geen chatfunctie is op deze site en dat emailadres niet gegeven mag worden voor verdere babbels en/of om af te spreken. Ik weet niet hoe vaak jullie gaan en welke de volgende keer op zaterdagavond is. Graag hoor ik het van jullie. Groetjes x😁
Plop Plop schreef op 17 februari 2020 om 10:29:
Namiddag nog eens deze leuke club bezoeken….@sweety hopelijk ga je namiddag de club ook verkennen en de warmte ontdekken 😄
Sweety Sweety schreef op 17 februari 2020 om 09:53:
Hi Didier, Heb zaterdag mailtje gestuurd, mss vergeten na te kijken. Xxx
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, mijn excuses voor het laattijdig antwoord, maar je antwoorden zitten in je mailbox groetjes didier
G en L G en L schreef op 17 februari 2020 om 08:16:
@Sexy boy soms komen we wel eens op een zondag naar de villa. Meestal zetten we het dan ook hier op het gastenboek. Dus hopelijk treffen we elkaar daar eens 😛
Jonas Jonas schreef op 16 februari 2020 om 17:09:
Hallo, ik wil al een tijdje een komen kijken in de club. Ben een jonge gast van 21 en zoek een vrouw/man/koppel om mij een spannende rondleiding te geven met de nodige erotische accenten 🙂
Sexy boy Sexy boy schreef op 16 februari 2020 om 09:44:
Aan G&l komen jullie ok op zondag ik wil jouw vrouw eens goed beffenn😜
Koen Koen schreef op 15 februari 2020 om 15:30:
Aan Gen L ik ga er straks zijn ben singel man en wie weet kan ik dan wel eens je gaan verwennen .
G en L G en L schreef op 15 februari 2020 om 13:11:
Vanavond nog eens naar de Villa. Op zoek naar single mannen die mij geil willen verwennen terwijl mijn ventje toekijkt. @Jan7 indien je deze avond zou komen. Ik zal sexy nylons aanhebben en ben wel benieuwd hoe ver je zou durven gaan 😉 Tot straks geile x-jes
Reno Reno schreef op 14 februari 2020 om 20:51:
Aan S. Wij vonden het ook heerlijk beneden
S. S. schreef op 14 februari 2020 om 17:02:
Even langs deze weg laten weten aan het 'jonge' sel :-), het was zalig beneden op de matras
Wij2 Wij2 schreef op 14 februari 2020 om 08:18:
@jan7 elke dag is aan te raden in de villa denken wij maar onze ervaring is de zaterdagavond er is een losse en ongedwongen sfeer in de club en dikwijls dames met nylons en qua leeftijd is dat geen probleem er zijn zeker nog mensen rond die leeftijd. Mss tot zaterdag
mjl mjl schreef op 13 februari 2020 om 13:50:
zaterdag komen wij naar de club zouden graag leuk slank koppel bij ons willen .
Reno Reno schreef op 12 februari 2020 om 21:38:
Hi leuke hetero stellen, A.s vrijdag 14 feb. Komen wij (heterostel) naar villa 21…… nog meer leuke stellen die in de middag van plan zijn af te reizen naar Geel?
Sweety Sweety schreef op 12 februari 2020 om 10:54:
Klopt het dat single dames enkel zaterdag en zondag zijn toegelaten? Zou heel graag keertje langs komen maar kan enkel op maandag. XxX
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Elke openingsdag zijn singel dames en heren toegelaten, u bent van harte welkom mvg Didier µ
Jan7 Jan7 schreef op 11 februari 2020 om 22:58:
Graag wil ik als 56-jarige sportieve man voor het eerst naar jullie club komen. Welk van de 4 dagen dat jullie open zijn is het dan best aangewezen voor de eerste kennismaking en heb ik de leeftijd om hier te vertoeven? Komen er ook dames rond deze leeftijd en waar ik erg gek op ben is dat zij nylonkousen dragen. Wie reageert hierop?
Dino Dino schreef op 11 februari 2020 om 09:37:
Vrijdag 14/02 kom ik nog eens naar de club. Wie ook ?
timxl timxl schreef op 10 februari 2020 om 10:14:
goedemiddag hoop dat het weer niet iedereen tegenhoud ? deze slanke blonde man van 42 wil vanmiddag komen genieten ? veel stellen of singel dames aanwezig ?
Rita Rita schreef op 10 februari 2020 om 10:12:
Ik ben een mollige vrouw van 58j en wou graag weten of dat niet te oud is om eens op een zondag te komen? Zou wel maar een drietal uurtjes komen want heb her nooit eerder gedaan en zou liefst wel zelf de mannen kiezen met wie ik sex heb. Is dat mogelijk?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Nog de leeftijd of het uiterlijk speelt een rol, het is de klik en het plezier dat je eraan beleefd, uiteraard bepaal je zelf je grenzen en eventueel met wie, u bent van harte welkom mvg Didier
Jan Jan schreef op 10 februari 2020 om 10:07:
Hey koppel 2, hoe laat zijn jlie er straks? Ben 182 en 68 en zou graag kennismaken maar moet om 14u30 wel weg…
Sven Sven schreef op 8 februari 2020 om 23:34:
Morgen (zondag) denk ik weer naar mijn favoriete club te gaan. Er wordt storm verwacht, het ideale moment dus. Kijk uit naar gezellige ontmoetingen.
Hottie Hottie schreef op 8 februari 2020 om 19:51:
Welk slank koppel komt er zondag om met ons lekker te spelen?
Jan Jan schreef op 6 februari 2020 om 11:12:
Ik kan wel maar van 12u30 tot 14u blijven. Zijn er dan al veel koppels of vrouwen? Of komen die later Didier?
Didier Admin-antwoord door: Didier
beste, is altijd verschillend en moeilijk voorspelbaar, op vrijdag gebeurt het dat de mensen iets later binnenkomen mvg Didier
Jan Jan schreef op 6 februari 2020 om 11:05:
Hey H en m, kolen jullie nu maandag ook? Komen er ook nog andere koppels of vrouwen?
Koppel 2 Koppel 2 schreef op 4 februari 2020 om 18:22:
Maandag 10/02 zijn wij er weer. Hopelijk zijn er ook slanke potente groot geschapen mannen aanwezig voor mij vrouwke. En een goed gesprek in de bar is wel wenselijk.
mj ,l mj ,l schreef op 1 februari 2020 om 17:37:
wij koppel komen naar de club en willen wel wat met serjeuze mannen of koepel
Stel Stel schreef op 31 januari 2020 om 19:03:
Wij zijn voor plan om morgen na de club te komen.is er dan veel animo?
Johan Johan schreef op 31 januari 2020 om 16:38:
Hallo lieve mensen, ik ben voornemens om zaterdagavond de club voor het eerst te bezoeken.Om een idee te krijgen hoe de ambiance in de club is heb ik 2 vragen: Is er een hoog actiegehalte en komen er ook singlevrouwen op de zaterdagavond?
Stef Stef schreef op 31 januari 2020 om 13:59:
Hiddo en petra ik zou jullie graag nog eens willen ontmoeten. Als ik weet dat jullie maandag 10 februari aanwezig gaan zijn? Dan zal ik ook zeker aanwezig zijn. Mvg Xxx
Xman20cm Xman20cm schreef op 31 januari 2020 om 12:39:
Today my first visit here. Who will be today? Xxx
Joost Joost schreef op 31 januari 2020 om 10:53:
Ik denk er aan om vanmiddag naar de club te komen. Ben een singel heer. Zal er rond 13:00 uur zijn. Is er dan al iets te doen
Guy Guy schreef op 31 januari 2020 om 01:20:
Is er interesse voor heteromannen ?
Robert Robert schreef op 28 januari 2020 om 09:04:
Hoi allemaal, ik ben nog nooit bij jullie op bezoek geweest en ben wel benieuwd wie en wat ik kan verwachten: ik denk erom om 3 februari langs te komen. Dank voor de info alvast!
H&M H&M schreef op 27 januari 2020 om 18:04:
Vandaag maandag 27/1 in de villa geweest. Sommige mensen begrijpen ons verkeerd. Je moet het positief bezien. We zijn elke maandag actief aanwezig. Groetjes H&M
Koppel A & L Koppel A & L schreef op 27 januari 2020 om 17:26:
Dag Didier, voor vrijdag 14/2 is het gewoon vrijdag geil? of gaat deze nog veranderd worden naar valentijn of zo?
Didier Admin-antwoord door: Didier
beste, vrijdag 14-2 is het vrijdag geil , echter de club zal dan versiert zijn in het valentijns thema mvg Didier
K K schreef op 27 januari 2020 om 11:39:
Hey, wie gaat er vandaag nog allemaal naar de villa?
HiPe HiPe schreef op 27 januari 2020 om 00:57:
We kijken er naar uit om morgenmiddag weer naar de villa te komen. Het is alweer ruim een maand geleden dus de hoogste tijd om lekker te genieten. Tot morgen x Hiddo en Petra
Piekeboo Piekeboo schreef op 26 januari 2020 om 10:33:
Hoi hoi komen er wat leuke koppels en dames vandaag nr de gezeligste club van t land ?
Sportmasseur Sportmasseur schreef op 24 januari 2020 om 20:51:
Hoi dames, ik kom maandag 27 januari naar de club om dames een lekkere (sport) massage te geven. Interesse ?? Laat het weten via dit gastenboek, omschrijf hoe je eruit ziet en ik spreek je aan. Ben er omstreeks 13 uur..
Chris Chris schreef op 24 januari 2020 om 16:33:
Ik kom morgenavond voor het eerst naar jullie club en hoop een aantal 45+ dames/koppels te ontmoeten voor een leuke momenten samen.
Genieter Genieter schreef op 23 januari 2020 om 00:01:
@ H&M komen jullie maandag 27/01 naar de villa, zou het vrouwke eens lekker willen verwennen, hebben elkaar al enkele keren gevoeld denk ik geile kusjes xxx
H&M H&M schreef op 22 januari 2020 om 11:55:
Omdat een paar mensen ons maandag vroegen hoe het nu eigenlijk zat want dat het nogal onduidelijk was. Wij stoppen op gastenboek maar blijven naar de Villa komen maar iets minder en ook iets minder actief. Daarvan die paar mannen Groetjes H&M
Sexy boy Sexy boy schreef op 20 januari 2020 om 10:18:
Aan H&M ik ben ok rond 13:00 uur aanwezig😜
Diest Diest schreef op 20 januari 2020 om 09:12:
Gisteren geweest en bedankt aan de vrouw met het witte haar hoe ze klaar kwam in Mijn gezicht, zalig was het
H&M H&M schreef op 19 januari 2020 om 21:47:
Correctie ik ben morgen maandag 20/1 aanwezig vanaf 12:30 uur . Wij zien er naar uit voor er met te stoppen ik heb nog een paar mannen die bij terecht kunnen
H&M H&M schreef op 18 januari 2020 om 20:04:
Wij zijn er dit weekend niet.Maandag 21januari aanwezig vanaf 12:30 uur.En vanaf februari stoppen wij met gasten boek. Zij die ons kennen kunnen ons altijd terug vinden in villa 21 op maandag soms niet aanwezig op laatste maandag van de maand Groetjes het het H&M koppel
Sexy boy Sexy boy schreef op 18 januari 2020 om 20:01:
Aan H&M lekker geil heugette het is aldijd lekker als je naar villa komt 😛
H&M H&M schreef op 18 januari 2020 om 19:27:
Ja H we herkennen u , bedankt voor de positieve commentaar. We hopen u nog eens terug te zien.
Sky&Sand39 Sky&Sand39 schreef op 18 januari 2020 om 17:06:
Kunnen vanavond eindelijk nog eens een stapje in de wereld zetten. Kijken er alvast naar uit om er samen met jullie een lekker geil feestje van te maken 💋🔥💋
G en L G en L schreef op 18 januari 2020 om 11:56:
Vanavond nog eens een geile avond beleven in de Villa. Status : nu al botergeil en hothothot🔥🔥 Gezocht : lekkere single mannen die het vrouwke willen "gebruiken" Hete groetjes 😚
M M schreef op 18 januari 2020 om 09:09:
Ik ben al lang niet geweest en ik wil vandaag komen met mijn nicht en haar vriend,ik hoop straks lekker van de bil te kunnen gaan.
H H schreef op 17 januari 2020 om 20:59:
Het was een zalige middag. De thuisblijvers hadden ongelijk!! 😃
Beertje Beertje schreef op 17 januari 2020 om 15:43:
Morgen lekker naar de villa heb er zin in😘
H&M H&M schreef op 17 januari 2020 om 12:29:
Wij zijn vandaag vrijdag 17 januari onverwachts aanwezig
Koppel2 Koppel2 schreef op 13 januari 2020 om 17:37:
Wij waren er gisteren, zondag dus. Goed druk, lekkere sfeer. En vooral proficiat voor de KOK ! 👍👍👍
Youngcouple Youngcouple schreef op 11 januari 2020 om 20:03:
Hi zijn er gloryholes aanwezig?
merlijntje merlijntje schreef op 11 januari 2020 om 19:12:
goede avond. is er nog plaats vanavond voor een arme solo gaande sukkelaar ? 🙂
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan mvg Didier
Paul Paul schreef op 11 januari 2020 om 16:11:
Hallo Didier, Graag had ik gereserveerd voor vanavond ! Grt, Paul
Didier Admin-antwoord door: Didier
Ok Paul tot straks mvg Didier
beemer beemer schreef op 11 januari 2020 om 08:04:
didier graag zou ik een plaats willen reserveren voor vanavond
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, in orde tot straks mvg Didier
Sexy boy Sexy boy schreef op 9 januari 2020 om 19:29:
Aan H&M heyy lieve meid wanneer zal ik u nog beffen ik heb er zin in 😛
Shaq attack Shaq attack schreef op 9 januari 2020 om 15:41:
Hallo ik kom morgen langs met vriendin. Nog koppels of vrouwen die gaan?
L en G L en G schreef op 8 januari 2020 om 17:03:
Even laten weten dat wij maandag nog eens langs komen. We hopen opnieuw een superleuke namiddag te beleven. Tot dan! x
H&M H&M schreef op 6 januari 2020 om 12:22:
Je moet vorige berichten nog eens lezen. Daar kun je al veel aan opmaken
jongeman30 jongeman30 schreef op 6 januari 2020 om 11:29:
ik ga vandaag na zeer lange tijd eens langs nog . zij er leuke dames die komen xxx
geil koppel geil koppel schreef op 6 januari 2020 om 10:39:
vandaag wippen wij binnen 😜, mijn vriendin wil zich laten neuken door enkele stevige binken
Paul Paul schreef op 4 januari 2020 om 16:29:
Hallo Didier, Graag had ik gereserveerd voor vanavond! Grtjs, Paul
Didier Admin-antwoord door: Didier
beste paul tot straks mvg didier
Kevin Kevin schreef op 4 januari 2020 om 15:36:
Ik wil vaandag reservieren zal om 22h zijn dat ik gaar komen mvg Kevin
Didier Admin-antwoord door: Didier
beste Kevin tot straks mvg Didier
Loulou Loulou schreef op 4 januari 2020 om 10:06:
Zin in in een geil avondje in de villa vanavond met single mannen wie komt er?
Sexy boy Sexy boy schreef op 3 januari 2020 om 13:51:
wie komt allemaal op zondag 😘
T T schreef op 3 januari 2020 om 07:22:
Hallo. Ik ben een jongeman en Ik heb geen ervaring in de swingerswereld maar ik zou vandaag wel voor de allereerste keer willen langskomen. Wie kan ik hier eventueel ontmoeten.
guy guy schreef op 25 december 2019 om 00:37:
beste wil rezerveren voor nieuwjaar als het nog gaat grt guy
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, gelieve een email te sturen naar events@villa21.be, er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar mvg Didier
MatsP MatsP schreef op 23 december 2019 om 08:39:
Vandaag als single jongeman naar de Villa. Hopelijk wat toffe mensen ontmoeten!
saunaman saunaman schreef op 23 december 2019 om 01:45:
Jammer dat jullie al weg waren H&m, jullie waren vroeg weg, ik heb jullie net gemist.😢
Elke en Ben Elke en Ben schreef op 22 december 2019 om 22:44:
Maandagnamiddag 23/12 gaan wij naar de Villa. Wij houden van triootjes en mini-gb. Welke singel mannen mogen we maandag verwachten ?
H&M H&M schreef op 22 december 2019 om 13:37:
Neen alleen nog vandaag zondag 22/12 dit jaar. Maandag 6/1 en maandag 13/1 en maandag 20/1 zijn we er zeker. Dus keus genoeg.😘
Koppel2 Koppel2 schreef op 22 december 2019 om 12:41:
Maandag 23/12 zijn wij er weer. Welke slanke koppels komen ook? En wij verwachten ook enkele groot geschapen mannen voor geile seks !
Kevin Kevin schreef op 22 december 2019 om 10:22:
H&m kom jij maandag ook ?
Guido Guido schreef op 21 december 2019 om 18:40:
Wil reserveren voor vanavond ben er rond 10 uur
Didier Admin-antwoord door: Didier
Best, in orde bedankt mvg Didier
H&M H&M schreef op 21 december 2019 om 15:52:
Goed, dan zullen wij morgen zondag 22/12 er zijn. Nog kandidaten singelmannen voor een gesprek en misschien wat meer😘🤭🤫 Groeten H&M
saunaman saunaman schreef op 21 december 2019 om 14:07:
Hoi H&M, ik zie het graag wanneer jullie langs komen. Plaats maar een berichtje. Misschien tot straks of tot morgen 😍💋💋💋
Dirk Dirk schreef op 21 december 2019 om 13:43:
Zou er nog plaats zijn voor een viriele vijftiger deze avond?
Guido Guido schreef op 21 december 2019 om 12:44:
Wil graag vanavond eens langs komen is het nog mogelijk
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, dat kan nog mvg Didier
Kevin Kevin schreef op 21 december 2019 om 08:40:
Ik wil voor vaandag reservieren zal rond 22h aanwezig zijn
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, in orde tot straks mvg Didier
Sexy boy Sexy boy schreef op 20 december 2019 om 17:16:
Aan H&M het is altijd geil als jullie naar club komt ik kan nog enkel op zondag komen I love you baby 😛
kharim kharim schreef op 20 december 2019 om 17:05:
ben van plan om zondag ook eens te komen ben best wel wat zenuwachtig hoe je word opgenomen als single man wie kan mij wat wegwijs maken ?
Koppel Koppel schreef op 20 december 2019 om 11:47:
@Gille moeilijk te zeggen wat je kan en mag verwachten gewoon eens proberen en daar is de villa 21 de ideale club voor. Gezellig, iedereen praat met iedereen dus zenuwachtig zijn is zeker niet nodig. Het is een losse sfeer met respect voor iedereen. En natuurlijk veel geile momentjes. Wij zijn er zaterdag wie weet mss tot dan 😜
H&M H&M schreef op 20 december 2019 om 11:16:
Wij komen nu zaterdag 21/12 of zondag 22/12 naar de club.je mag kiezen. Zijn er nog kandidaten die ons willen zien of kennis maken ? 😘 Groetjes H&M
Sexy boy Sexy boy schreef op 19 december 2019 om 21:02:
Aan H&M wanneer komen jullie naar club x het is echt lang geledee 😘
Richard Richard schreef op 19 december 2019 om 20:11:
Hallo, Ik ben benieuwd welke geile dames en stellen morgen naar de villa21 gaan? Om het weekend goed te starten!😋😝🤑 Tot morgen x
Koen Koen schreef op 19 december 2019 om 18:19:
Aan Kiki en Dirk Ik ben van Oud-Turnhout als je eens wilt kan je wel met mij mee rijden .
gespierde jongen gespierde jongen schreef op 19 december 2019 om 16:09:
ik kom morgen ook nog eens binnenwippen 🙂 hopelijk komt die blonde single dame ook
Ronny Ronny schreef op 19 december 2019 om 13:31:
@Petra en Stijn, hoe herken ik jullie,zal er zijn
Gille Gille schreef op 19 december 2019 om 11:12:
Hoi iedereen, Ik ben eens benieuwd naar een bezoekje aan parenclub maar ik weet niet wat ik er mag/kan van verwachten. Mss int begin ook wel zenuwachtig. Ben 33 jarige sportieve slanke man..
Petra en Stijn Petra en Stijn schreef op 17 december 2019 om 23:14:
Vrijdagnamiddag gaan wij naar de club om een geile namiddag te beleven. Wij hopen op de aanwezigheid van veel single mannen, zodat zij maximaal kan worden verwend.
RB RB schreef op 17 december 2019 om 05:33:
Leuke gast van 38 komt Vrijdagnamiddag nog eens langs. Tot dan !
Pieter Pieter schreef op 16 december 2019 om 21:11:
Vanmiddag in de villa geweest. In een woord geweldig! Leuk koppel uit Brabant leren kennen. Zeer leuke tijd gehad met hun! Ik hoop dat ik jullie weer mag ontmoeten. Lg Pieter uit Duitsland.
Ron Ron schreef op 16 december 2019 om 19:46:
Vandaag weer een zeer leuke en aangename namiddag gehad. En nogmaals een gelukkige verjaardag aan de jarige en bedankt voor de taart. Ik wens jullie alvast prettige feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar. En ik hoop jullie begin 2020 terug te kunnen ontmoeten.
Richard Richard schreef op 16 december 2019 om 19:42:
Hallo, Welke geile gezellige dames en/of stellen komen a.s. vrijdag naar de vilka21?
Esmeralda en jo Esmeralda en jo schreef op 16 december 2019 om 12:09:
Wij koppel komen verjaardag van haar vieren hopelijk veel singel mannen en koppels vanmiddag daar…
Deffe Deffe schreef op 15 december 2019 om 23:13:
Sportieve man van 41 Welke dame of koppel wil me morgenmiddag (16/12) vergezellen?
kharim kharim schreef op 15 december 2019 om 13:45:
ik zou normaal vandaag langskomen ik zal het moeten verleggen naar een andere datum
jong koppel jong koppel schreef op 15 december 2019 om 09:55:
@Tom.Dank je ,Wij vonden het ook lekker geil.😅
H&M H&M schreef op 14 december 2019 om 20:08:
Ron,moest dat niet zijn " zoals de vorige keren " 😘
Tom Tom schreef op 14 december 2019 om 08:27:
Gisteren heel leuke tijd gehad met koppel waarvan dame in wit. Zeker voor herhaling vatbaar 🙂
Koppel Koppel schreef op 14 december 2019 om 08:04:
Deze avond komen we af voor een avond plezier en mijn vrouw lekkere seks met single mannen 😛
Kiki en Dirk Kiki en Dirk schreef op 14 december 2019 om 07:03:
Wij koppel zoeken nog eens te komen. Maar kunnen enkel met de bus. Kunnen wij misschien met iemand terug richting Turnhout. Grt Kiki & DiRK XXX
Ron Ron schreef op 13 december 2019 om 12:53:
Ik ga maandag nog eens langs komen voor een gezellige en plezierig namiddag zal als de vroege keren. Tot maandag.
Henk Henk schreef op 13 december 2019 om 11:24:
Zijn er nog gezellige vrouwen of stellen die vanmiddag 13 dec naar de club gaan ik man 46 jaar
Hotman Hotman schreef op 9 december 2019 om 11:52:
Hoe gaat het tewerk in parenclub?
Mister x Mister x schreef op 9 december 2019 om 10:57:
27 slank sportief gebouwd heeft zin om namiddag eens binnen te springen. Ng gezellige mensen aanwezig straks ? Kik: dersiebener. Grtjs
Michel Michel schreef op 9 december 2019 om 10:34:
Vorig berichtje met een bezoekje op 16/12 zal wegens verandering van werkplanning niet kunnen doorgaan. Sorry. Gr Michel
Michel Michel schreef op 8 december 2019 om 19:15:
Aan de sauna liefhebbers, Zou jullie eens willen verwennen met een opgietje van 15 min en meerdere keren die dag . Na de opgieten ben ik alvast en jullie ook voor het echte werk waar ik eveneens wil aan deelnemen indien jullie dit ok vinden. ik zal er zijn op maandag 16/12 tegen 13h30. Gr en bedankt voor jullie reactie . Gr Michel X
Dave’ke Dave’ke schreef op 8 december 2019 om 10:04:
Hallo. Ik zou vanavond graag eens willen langskomen, als single man. Het is namelijk mijn eerste keer, dus zeker spannend 😊 Dien ik iets speciaals mee te nemen of te voorzien?
Didier Admin-antwoord door: Didier
beste, slippers is altijd comfortabel om rond te lopen, voor de rest een goed humeur mvg Didier
saunaman saunaman schreef op 7 december 2019 om 18:57:
Is er nog een plekje vrij deze avond, dan kom ik nog eens een sauna nemen. 😉
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, in orde tot straks mvg Didier
Ron2 Ron2 schreef op 7 december 2019 om 17:57:
Beste, ik zou als single man willen inschrijven voor vanavond, zaterdag.
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, in orde tot straks mvg Didier
Hugo Hugo schreef op 7 december 2019 om 14:39:
Hey, Ik zou deze avond misschien wel willen langskomen maar is er dan wat volk (ik bedoel dan gewillige vrouwen). Voor mij is het de eerste keer en ben niet echt uitbundig, ga ik mijn gading vinden ?
Koppel Koppel schreef op 7 december 2019 om 14:34:
Morgen nog eens naar de villa voor een geile zondag met hopelijk wat single mannen 😛
Alex Alex schreef op 6 december 2019 om 23:09:
Hallo, dit is voor mij de eerste keer in Villa 21, daarom had ik graag voor morgen zaterdag gereserveerd.
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, In orde tot straks mvg Didier
Kobe Kobe schreef op 6 december 2019 om 09:53:
Heb er weer waanzinnig veel zin in vandaag ! Wie komt dr allemaal langs ? Xx Kobe
Roger G Roger G schreef op 5 december 2019 om 12:23:
Ik zou willen inschrijven voor zaterdag
Didier Admin-antwoord door: Didier
beste, in orde tot zaterdag , mvg Didier
kharim kharim schreef op 4 december 2019 om 22:03:
ik denk er over om zondag eens langs te komen om eens verwend te worden of om iemand te verwennen ik brand van Verlangen om eens iemand te likken
Koppel 2 Koppel 2 schreef op 4 december 2019 om 10:30:
Hey Dave en schatteman, vrijdag zijn wij aanwezig. Kom maar langs, mijn vrouwke wil wel een extra man.😜
schatteman schatteman schreef op 3 december 2019 om 21:56:
ik wil graag eens langskomen heb echt wel drempelvrees kan er iemand mij zeggen wat de geschikte dag is voor een single man
Koppel Koppel schreef op 3 december 2019 om 11:22:
@Dave zeker niet twijfelen en eens afkomen naar de villa. Leuke sfeer en iedereen praat met iedereen. Wij gaan dikwijls de zaterdag en soms eens de zondag en zijn altijd leuke en geile avondjes.
Dave Dave schreef op 1 december 2019 om 20:11:
Beste, Heb nog nooit in een club geweest, en zou eens stapje willen zetten. Ben eerder een stillere en verlegen persoon, single 41jr. Maar wie weet kunnen ze me daarbinnen overtuigen de dames
Tazje Tazje schreef op 1 december 2019 om 11:48:
Goede morgen, ik heb zo eens in het gastenboek gekeken, maar zie daar weinig tot niets instaan van mensen die op zondag komen. Is de eerste keer dat ik naar jullie club zou komen. Zijn er dan wat mensen? Of beter eens op een andere dag komen? Het is niet naast de deur voor me.
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, zondag is altijd een gezellige en relaxte erotische namiddag / avond mvg Didier
Jo en Mars Jo en Mars schreef op 30 november 2019 om 17:16:
Graag zouden ik en mijn vriendin, 2 lekkere geile dames, vanavond jullie club willen bezoeken. Kan ik ons hierbij inschrijven?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, van harte welkom tot straks mvg Didier
Kratos Kratos schreef op 30 november 2019 om 00:52:
schreef op 28 november 2019 om 14:18: Ik zou willen inschrijven voor zaterdag
Didier Admin-antwoord door: Didier
beste, ok tot straks mvg Didier
Erwin Erwin schreef op 28 november 2019 om 14:18:
Ik zou mij willen inschrijven voor aanstaande zaterdag 30 november. Dank.
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, ok tot zaterdag mvg Didier
M&J M&J schreef op 27 november 2019 om 12:06:
We komen zaterdag naar jullie gezellige club. M wil zich met de singles amuseren. En wil haar mondje en poesje goed gevuld krijgen. 😋 Ook onder wil ze graag met de singles uitbundig vrijen waarbij de singles haar goed mogen pakken.
Mrniceguy Mrniceguy schreef op 25 november 2019 om 11:38:
Ik zou graag de stap eens zetten! Maar heb beetje drempelvrees….gaat er iemand vandaag naar de Club?
J & A J & A schreef op 24 november 2019 om 12:30:
Morgen maandag zijn we er weer. Hopelijk zijn er potente slanke mannen aanwezig. Een slank koppel voor pr zou nog leuker zijn.
Jurgen Jurgen schreef op 24 november 2019 om 11:15:
Gaat er straks wat volk aanwezig zijn? Sportieve man 18990/17*4.
H&M H&M schreef op 24 november 2019 om 07:42:
Wij zijn maandag 2 december aanwezig Ron
Twan Twan schreef op 23 november 2019 om 21:19:
Zondag 24e aanwezig, begin 30, eerste x en erg nieuwschierig. Hopelijk geen drempelvrees!
Milfana Milfana schreef op 23 november 2019 om 04:55:
Kom deze avond nog eens genieten met meerdere mannen lekker
Ron Ron schreef op 22 november 2019 om 09:30:
Ik zou graag op 2 december nog eens willen langs komen. Ik vind het altijd gezellig als @H&M en @beertje er ook aanwezig zijn. Wie van jullie zal er dan ook aanwezig kunnen zijn op maandag 2 december? Laat het maar weten dan zal ik zeker aanwezig zijn. Als er nog andere leuke en lieve mensen die willen vertellen dat ze aanwezig gaan zijn dan wil ik dat zeer graag horen. Mvg tot dan😘😘
Kaat & Frenk Kaat & Frenk schreef op 20 november 2019 om 13:30:
Afgelopen maandag waren we er weer. Wat laat, na een uitgelopen business-meeting, maar met des te meer zin! En wat hebben we genoten. Mijn keiharde pik en het kleddernatte kutje van Kaat bleek een prima combi te vormen voor de geilheid van enkele toeschouwers die met Kaat's hand om hun pik hun orgasme keurig in de handdoek richtten. Het was weer heerlijk! Het is een stukje rijden maar steeds meer dan de moeite waard. Wat een fijne club is Villa 21 van Didier. En wat een ontzettend prettige en gezellige mensen komen er. Vlamingen, Walen en Hollanders. Gaat heel goed samen. Tot gauw weer 🙂
Lucky boy Lucky boy schreef op 17 november 2019 om 22:37:
L en G Zijn jullie de mensen uit de Vlaamse Ardennen? Als jullie dat zijn breng ik volgende keer mn Arnica massage olie mee,een vrijdag zou best uitkomen voor mij, fijne week nog,ook voor alle trouwe clubleden
Ronny Ronny schreef op 17 november 2019 om 22:16:
@HiPe , tot morgen 😜😜😜
HiPe HiPe schreef op 17 november 2019 om 14:27:
Morgen is het weer maandag …. en we hebben deze week nog samen vrij….. dus nog maar x genieten in de Villa. Tot morgen Hiddo en Petra
Bibi Bibi schreef op 17 november 2019 om 13:44:
Hey bistel Ik kom morgen , jullie ook ? Ik heb blond haar , bl ogen , tattoo op mijn rug! “Normaal voorzien “ intiem kaal Groetjes . Hoe herken ik jullie ?
wij2 wij2 schreef op 17 november 2019 om 11:08:
nu maandag komen wij nog eens langs .Vrouwtje houd van mannen die groot geschapen zijn .graag frisgewassen en intiem geschoren .tip hou je penis goed zichtbaar zodat ze goed kan zien wat je te bieden hebt
Bi stel Bi stel schreef op 17 november 2019 om 09:31:
hoi Bibi hoe herkennen we je? Hoe ben je voorzien? groetjes
Bibi Bibi schreef op 16 november 2019 om 17:03:
Hey leuk bistel Ik slanke , “ aantrekkelijke “biman kom regelmatig naar de club op maandag, wil jullie daar beide wel eens verwennen 🙂 , Laat maar weten wanneer jullie gaan ? Groetjes x
BI stel BI stel schreef op 16 november 2019 om 13:36:
hello komen er ook knappe bi boys of bi vrouwen alleen wij willen de club eens bezoeken op een maandag zelf zijn we een lekker knap jong stel
L en G L en G schreef op 16 november 2019 om 10:12:
We zijn gisteren voor het eerst geweest. Het was superleuk. Hartelijk ontvangen, leuke sfeer waarin alles kan en niets moet. We komen zeker terug. Groetjes en dank aan iedereen voor de fijne en ontspannende namiddag. L en G
Ronny Ronny schreef op 15 november 2019 om 15:03:
@Anna, tot maandag, rond hoe laat ben je er? 😗😜
Anna Anna schreef op 14 november 2019 om 10:32:
1,56 😉
Ronny Ronny schreef op 14 november 2019 om 08:35:
@Anna, tot maandag xxx
Mario Mario schreef op 14 november 2019 om 00:26:
@Anna Ik vind kleine dames heel leuk. Hoe groot ben je Anna? 😍
Anna Anna schreef op 13 november 2019 om 18:23:
Ik kom maandag 18 nov alleen en hoop een leuk koppel of lekkere geile heren te ontmoeten 😋. Ik ben klein van gestalte en zwart jurkje aan met bril op
Michel Michel schreef op 11 november 2019 om 12:29:
Ik kom voor de eerste keer langs deze namiddag… hoop dat het meevalt 😋
HiPe HiPe schreef op 11 november 2019 om 11:56:
😄 ja….. echt waar … vandaag weer vrij dus dat betekent dat we weer naar deze gezellige club komen voor een paar geile uurtjes😊😛 😚Hiddo en Petra
wij2 wij2 schreef op 11 november 2019 om 10:32:
wij jong koppel komen deze middag ook lekker genieten .
Man 50 Man 50 schreef op 11 november 2019 om 10:08:
Hoi ik heb 0.0 ervaring met clubs maar wou vandaag misschien eens binnenwippen, hoe gaat dit in zijn werk?
Jong koppel Jong koppel schreef op 11 november 2019 om 01:13:
Wij zijn jong koppel, welk ander jong koppel zal morgen maandag 11 november aanwezig zijn voor een spannende namiddag?
mj mj schreef op 9 november 2019 om 18:41:
straks naar de club wij slank lekker koppelyje willen ook eens sensatie met leuk slank koppeltje
G en L G en L schreef op 9 november 2019 om 14:31:
Het geile vrouwtje hoopt op veel single mannen die haar willen verwennen of die zij kan verwennen terwijl haar ventje toekijkt☺☺ "Tease en please"😘
J&A J&A schreef op 9 november 2019 om 12:16:
Wij zijn er morgen weer, hopelijk zijn er slanke koppels, en liefst ook slanke mannen voor mijn vrouwke 😉
gelke gelke schreef op 8 november 2019 om 20:28:
Ronny ben je geweest ??? v had rood kleedje aan doorkijk groetjes
Ronny Ronny schreef op 8 november 2019 om 11:34:
@GELKE, hoe herken ik je?xxx
Esmeralda en jo Esmeralda en jo schreef op 8 november 2019 om 10:24:
Wij koppel zullen aanwezig zijn deze namiddag in ons vertrouwde club…heren…koppels…tot straks…💋💋💋
gelke gelke schreef op 8 november 2019 om 09:38:
HE lees hier dat er voor na de middag ventjes opzoek zijn naar leuk stel of dame ? wij gaan normaal langskomen en v lust wel extra mannen. tot straks ??
Steve Steve schreef op 7 november 2019 om 21:49:
Zijn er morgen koppels ? Ben 34 en zou graag wa spelen met een lekker koppel
Ronny Ronny schreef op 7 november 2019 om 13:35:
@Mike, wanneer?
Mike Mike schreef op 7 november 2019 om 08:04:
Een 40 jarige vriendin van Mij droomt reeds jaren over een spermadouche te mogen ontvangen als een deel van een gangbang, wie helpt haar deze fantasie echt te verwezelijken?
Luc Luc schreef op 6 november 2019 om 20:20:
Zijn er ook jongere dames aanwezig?
Steven Steven schreef op 6 november 2019 om 13:19:
Hoogstwaarschijnlijk ga ik vrijdag namiddag nog eens langskomen , wie kom ik daar tegen 😜?
HiPe HiPe schreef op 4 november 2019 om 19:24:
Vanmiddag weer een paar lekkere uurtjes beleefd. Boven, beneden en in de kelder. Het was echt genieten. Bedankt😛 Hiddo en Petra
Ronny Ronny schreef op 4 november 2019 om 17:59:
@Anna, ik wil je gerust begeleiden de volgende keer, laat maar iets weten xxx
Anna Anna schreef op 4 november 2019 om 13:55:
Ik ben niet blond helaas En er ook niet geraakt 😉. Next time
Peter Peter schreef op 4 november 2019 om 06:21:
Tot straks Anna, hoe herken ik je?xxx
gespierde jongen gespierde jongen schreef op 3 november 2019 om 18:38:
ik kom maandag namiddag ook nog is binnenwippen denk 🙂 hopelijk is de blonde dame daar ook 🙂 x
Anna Anna schreef op 2 november 2019 om 21:37:
Ik ga aanstaande maandag eens een kijkje nemen. Ik zie wel wat op mijn pad komt 😊
boja boja schreef op 2 november 2019 om 15:22:
ik heb nog nooit een club bezocht, wat kan ik als man verwachten
Marc Marc schreef op 2 november 2019 om 09:42:
Zijn er vandaag ook koppels met een bi man die zin hebben in een trio. Spreek mij maar aan hoor. Ben in zwarte outfit met een wat speciale bril.
Lucky boy Lucky boy schreef op 31 oktober 2019 om 23:31:
Dag Anna In de nabije toekomst nog zin om met mij naar de club te gaan?
HiPe HiPe schreef op 28 oktober 2019 om 12:42:
Weer onderweg naar Geel… wordt weer geilzellig Hiddo en Petra
Sexy boy Sexy boy schreef op 28 oktober 2019 om 12:30:
Aan didier is de club vrijdag open?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, wij zijn vrijdag open van half één tot zeven uur mvg Didier
Ck Ck schreef op 28 oktober 2019 om 08:37:
Ik kom vanmiddag voor de eerste maal zijn er dames aanwezig die mij willen rondleiden ? 😉😉
Ed Ed schreef op 27 oktober 2019 om 08:37:
Vrijdag 25 okt langs geweest. Zeer leuke namiddag met leuke dames. Heb een zekers Cindy mee mogen masseren, zeer lieve knappe vrouw. Ook zat er in de bar een erg mooie dame in gewone kledij, blond met een geruite hemd. Ik begreep dat ze niet kon blijven. Graag had ik geweten of deze dame er binnenkort nog eens komt en wat meer tijd heeft om….
Clubkoppel Clubkoppel schreef op 27 oktober 2019 om 08:23:
Wij zullen er vandaag zijn, en hopen dat er ook slanke koppels en slanke mannen zijn.
Will Will schreef op 26 oktober 2019 om 23:58:
Ik zal morgen zondag aanwezig zijn, wie kan ik er tegenkomen? Ik hou er enorm van een lekker poesje te beffen.
Milflover Milflover schreef op 26 oktober 2019 om 21:35:
Hi, Maandag kom ik langs, zullen er milfs met grote gewelfde ronde konten en titties en curves aanwezig zijn? Milflover
Steven Steven schreef op 26 oktober 2019 om 19:12:
Aan lekkere toffe blonde, Onverwacht kan ik er maandag wel zijn ! Jij ook ?? Laat maar iets weten of het ook lukt voor u ? Xx
Ronny Ronny schreef op 26 oktober 2019 om 17:40:
Dag Anna, ik ga nu maandag. Kom er regelmatig op maandag . Als je zin hebt wil ik je wel begeleiden xxx
Piotr&Babs Piotr&Babs schreef op 26 oktober 2019 om 10:35:
Na een eerste kennismaking op een maandag wil Babs nu ook eens op zaterdag komen. We kijken samen uit naar geile bi-koppels (beide) en leuke mannen.
Koppeltje Koppeltje schreef op 26 oktober 2019 om 09:27:
Wij komen vanavond ook voor de eerste keer. We hopen op een leuke avond. Heeft er iemand goede tips?❤😍👍
mj mj schreef op 26 oktober 2019 om 09:16:
bianca wij zijn koppel en komen nu zaterdag ook naar de club wij slank en fijn.wij willen jullie wel eens leren kennen groetjes
Koppel Koppel schreef op 26 oktober 2019 om 06:05:
aan Chris; was dat beneden in de cinemaroom afgelopen maandag?
Fluitje Fluitje schreef op 25 oktober 2019 om 23:51:
Hoi, ben struise man van 31. Wil graag eens langskomen. Ben ik welkom daar? Ben nogal verlegen. Zijn er dames die mij willen rondleiden?
Bianca Bianca schreef op 25 oktober 2019 om 22:54:
Hallo Wij stel willen morgen voor 1e x komen. Komen er wel andere stellen of dames alleen? We zijn erg benieuwd. Groetjes
bimke bimke schreef op 25 oktober 2019 om 21:18:
aan Anna , als je wil spreken we samen af en gaan we samen een gezellige middag tegemoet
Gerrit. Verhuyght Gerrit. Verhuyght schreef op 25 oktober 2019 om 19:37:
Ik ga voor de eerst keer komen nu zaterdag. Hoe gaat er aan toe daar
Sexy boy Sexy boy schreef op 25 oktober 2019 om 14:02:
Aan koppel ik was er niet op maandag wegens door mijn werk ik kan deze zondag komen😉
H&M H&M schreef op 25 oktober 2019 om 12:30:
Wij zijn er maandag Ron
Anna Anna schreef op 25 oktober 2019 om 10:11:
Jammer, zo weinig interesse…
Ron Ron schreef op 25 oktober 2019 om 08:21:
Hoi Anna als je nu maandag op ontdekking komt zal ik je graag info geven. Ik zit normaal aan de Bar met leffe als je dan binnen komt en u ook aan de Bar zet dan kan we elkaar rustig leren kennen en zal ik je vertellen hoe het in de villa is. Ik kan je nu al vertellen dat het er zeer gezellig en vriendschappelijk aan toegaat. H&M is er normaal op maandag ook. Het is een zeer vriendelijk koppel en ze zullen u zeker goed verwelkomen.
Young boy Young boy schreef op 24 oktober 2019 om 19:18:
Hoe oud ben je Anna? En wat voor trio? Mmv of vvm?
Dre Dre schreef op 24 oktober 2019 om 18:48:
Hallo Anna ik kom volgende maandag en heb zeker interesse ik ben om half één aanwezig
Anna Anna schreef op 24 oktober 2019 om 11:11:
Wil eens graag op ontdekking komen op een maandag 🙂. Iemand interesse? Hou van trio
koppel koppel schreef op 24 oktober 2019 om 06:17:
aan sexy boy was jij er maandagnamiddag deed jij met ons mee daar in de cinema naast de bar?
Likker Likker schreef op 23 oktober 2019 om 23:27:
Iemand dat eens graag haar beide gaatjes gelikt laat worden. Likker
Sexy boy Sexy boy schreef op 23 oktober 2019 om 12:38:
Aan koppel ik kan deze zondag komen jullie ok😜
Ed Ed schreef op 22 oktober 2019 om 19:24:
Vrijdag komt deze vrouwvriendelijke man declub nog eens verkennen, is al effe geleden en hoop de dames te mogen verwennen met een zalige likbeurt.
Ron Ron schreef op 22 oktober 2019 om 13:40:
Maandag 28 oktober ga ik nog eens langs komen. Welke koppels of dames ga ik er kunnen ontmoeten. H&M ga jullie aanwezig kunnen zijn? Dan kunnen we elkaar nog eens zien. Koppel komen nu maandag ook nog eens langs ik zou jullie wel eens willen ontmoeten. En voor de andere die maandag 28 oktober ook gaan komen, laat hier maar een bericht dan lees ik het zeker.
H&M H&M schreef op 22 oktober 2019 om 12:38:
Dank u wel Chris. Wij zijn er gewoonlijk elke maandag
Koppel Koppel schreef op 22 oktober 2019 om 06:16:
gisteren waren we in de villa. Later op de namiddag waren we bezig in de cinemaruimte beneden met 2 mannen. Een knappe gast kwam ons vergezelen, beetje tarzan look. Was jij dat? Was reeds de 2 de x dat we elkaar daar kort zagen. Willen je zeker terug ontmoeten
Michel Michel schreef op 22 oktober 2019 om 00:11:
Aan Toffe Bonde, Kon er helaas niet bij zijn vandaag ( hebben elkaar nog even gesproken samen met Steven vorige vrijdag en enkele weken geleden hebben we elkaar voor het eerst mogen verwennen ( kort maar was super Tof 🙂 ) . Mocht je nog eens langskomen # The Villa , laat mij gerust weten. Ik kijk alvast uit naar een nieuwe ontmoeting waarbij we iets minder tijdgebonden zijn . Gr Michel X
Chris Chris schreef op 21 oktober 2019 om 21:26:
Aan de knappe dame/milf die ik mocht verwennen vandaag, je droeg een rode string en een zwart doorschijnend hemdje, ik hoop je nog eens terug te zien. Het was zalig.
Koppel Koppel schreef op 21 oktober 2019 om 18:03:
Sexy boy was jij daar vandaag?
HiPe HiPe schreef op 21 oktober 2019 om 12:27:
Zo we zijn weer onderweg voor een geile middag in dit leuke clubje. Tot zo Hiddo en Petra
Sexy boy Sexy boy schreef op 21 oktober 2019 om 10:13:
Aan Koppel wanneer zou jullie nog komen ik heb echt zin om haar beffen 😜
Steven Steven schreef op 21 oktober 2019 om 10:02:
Aan toffe blonde, 👍👍 Kijk er naar uit x
Toffe blonde, Toffe blonde, schreef op 21 oktober 2019 om 09:52:
Aan Steven ik zal vandaag ook aanwezig zijn moet wel al om 15 u vertrekken. Ik heb er vrijdag van genoten😊
Tim Tim schreef op 21 oktober 2019 om 08:34:
@koppel Sorry maar ik ga er vandaag spijtig genoeg niet geraken laat weten wanneer het voor jullie nog eens uitkomt
Beertje Beertje schreef op 19 oktober 2019 om 23:07:
Hoi pascal vrijdag ben ik weer van de partij
Koppel Koppel schreef op 19 oktober 2019 om 18:37:
Aan tim ja klopt volledig wihn zijn er zeker rond half 4
Pascal Pascal schreef op 19 oktober 2019 om 16:36:
Hoi bericht aan beertje. Wanneer zie ik je nog is ? Ik vond het reuze leuk Groetjes
Tim Tim schreef op 19 oktober 2019 om 13:00:
Aan koppel Weet niet zeker of ik maandag kan als jullie er zijn wil ik wel extra mijn best doen ….. vrtje had toch een bril op He ?
G en L G en L schreef op 19 oktober 2019 om 12:23:
Deze avond nog eens villa. Zijn er single mannen die zullen aanwezig zijn om het vrouwtje te verwennen? Tot straks
J-P J-P schreef op 19 oktober 2019 om 11:18:
Hoi P uit M in NL vanavond ook week gezellig in de club ? @Didier kan ik reserveren voor vanavond aub !
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, In orde tot straks mvg Didier
Koppel Koppel schreef op 19 oktober 2019 om 08:39:
aan TIM ga jij nu maandag? en zo ja hoe laat ben je er 15u30?
Koppel Koppel schreef op 18 oktober 2019 om 17:18:
AAN TIM ok was jij dat prima hoe spreken we verder af? Kan dit via hier?
Genieter Genieter schreef op 18 oktober 2019 om 16:50:
Didier, Graag een reservatie voor zaterdag 19/10
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, in orde tot morgen mvg Didier
Steven Steven schreef op 18 oktober 2019 om 16:36:
Aan de mooie, toffe blonde vrouw die ik vandaag ( vrijdag) heb leren kennen 😜. Hopelijk was je nog op tijd op u afspraak . Laat me via hier even weten of het lukt voor u om er maandag21/10 terug te zijn , Ik heb er in ieder geval van genoten. Grtz Steven
Tim Tim schreef op 18 oktober 2019 om 09:28:
Aan koppel die gast uit hasselt ben ik denk ik heb vrtje verwent en moest toen Idd door jullie zijn boven blijven kijken naar het andere stel dat toen bezig was ?
klamer klamer schreef op 17 oktober 2019 om 20:13:
Eindelijk kom ik morgen nog eens langs, weeral veel te lang geleden . Ik hoop dat er toch minstens één vrouwtje zal zijn die ik eens lekker kan verwennen, ik snak ernaar om een kutje eens lekker te likken en te laten spuiten . Of wie voelt er zich geroepen om eens in de watten gelegd te worden eventueel met een massage . Kortom ik wil de vrouwtjes laten genieten ! Meld jullie komst op het gastenboek dan kan ik al beginnen geilen en zal de verwennerij nog groter zijn .
Jonge gast Jonge gast schreef op 17 oktober 2019 om 18:57:
Hoi koppel met de MILF in roze outfit. Ik ben niet de gast die je zoekt. Maar ikzelf ben 26 jaar slank en sportief gebouwd. Bij eventuele interesse zie ik een verdere afspraak wel zitten.
Koppel Koppel schreef op 16 oktober 2019 om 06:17:
wij waren op maandag 7 okt namiddag in club. Zij is milf volledig in roze outfit en kort rokje. Jij was gast ergens rond 30 uit Hasselt. Na wat babbel aan de bar boven verder gedaan… was jij de WIELRENNER? Na de daad en de fun was je snel weg… als je dit leest reageer ff, voor verdere afspraak
Bartje Bartje schreef op 15 oktober 2019 om 14:21:
Hoi hoi…zijn er vrijdag middag leuke dames aanwezig die wel kunnen genieten van een virtuele man…
Ronny Ronny schreef op 15 oktober 2019 om 09:32:
Hiddo en Petra, het was idd zeer gezellig. Laat maar op tijd weten als jullie nog eens gaan . 😋😋😋
Kaat & Frenk Kaat & Frenk schreef op 14 oktober 2019 om 22:47:
We waren er weer en wat was het geweldig. De traditionele fijne gastvrijheid van Didier. De lekkere drankjes en het uitstekend buffet. De gezellige en leuke gasten en enkele oude getrouwen alom. Onze intense liefde en geilheid. We hebben genoten. Kaat heeft 3 pikken mogen doen spuiten (1 op mijn buik, dat was minder maar wel lachen 😂). Daarnaast beleefde zij luidruchtig 🤣 zeker 20 deels spuitende orgasmes. Handdoeken genoeg dus no problem. Wat heeft mijn lief toch een heerlijk lichaam, met prachtig fiere borstjes met lang erecte tepels en het mooiste roze krappe kutje wat ik ken (en geloof me, ik heb er veel gekend). En dan tegen vijf uur De Grande Finale waarbij ik niet weet hoeveel cc ik in Kaats kutje heb gespoten maar man wat een ontlading. Het grootschalig publiek liet ons niet onberoerd en zorgde voor een knallend einde. Bedankt lieve gasten. Tot snel weer!
HiPe HiPe schreef op 14 oktober 2019 om 17:30:
Bedankt Ronny het was een aangename kennismaking en een heerlijke middag Hiddo en Petra
HiPe HiPe schreef op 13 oktober 2019 om 21:33:
😜 3 weken geleden zijn we na jaren weer eens geweest en het was ons zo goed bevallen, dat we morgenmiddag de stoute schoenen weer aantrekken… en de grens over gaan om heerlijk te genieten in deze club. Tot morgen
Ronny Ronny schreef op 13 oktober 2019 om 16:04:
Yvette,morgen kom ik nog eens
Verlegen Verlegen schreef op 13 oktober 2019 om 09:31:
Ik ben een jongeman van 25 jaar en zou vandaag voor de allereerste keer willen komen. Dit is allemaal nog wat onwennig voor me. Wie zou me op het gemak willen stellen? Xxx
Loverboy Loverboy schreef op 12 oktober 2019 om 22:55:
Hoi lieve dames Is er maandag een lieve dame die met deze verzorgde man graag uitgebreid wil knuffelen en zoenen,uiteraard met happy end 💋💋
D D schreef op 12 oktober 2019 om 19:02:
Srakjes bij Vila 21 lekker relaxen en een mooie avond maken xxx
KK KK schreef op 12 oktober 2019 om 16:51:
Hoi dit zou onze eerste keer zijn. Wie kan ons wegwijs maken en ineens ons onderdompelen in de swingers. Koppels of alleenstaande mannen. Sportief koppel van 46 Milf en 36.
toyboy toyboy schreef op 11 oktober 2019 om 16:46:
Tijdje geleden door drukte, maar morgen ja zaterdagavond dus kom ik langs voor fun en actie. Soms leuke slanke actieve koppeltjes zinnens te gaan. Me, the boy with fluo superdry boxer see you
Marc Marc schreef op 11 oktober 2019 om 16:10:
Vorige week ,maandag ,heb ik Babs ontmoet , knappeen vinnige meid met nylon's , deze wil ik eens terug ontmoeten . ik ben er maandag
JJ JJ schreef op 11 oktober 2019 om 15:05:
Ben eerder 2x alleen (single man) geweest. Ben van middelbare leeftijd, slank, sportief, 1m79,mag gezien worden. Ben beetje onwennig. Ik houd van slanke dames, mooi vriendelijk snuitje en zin in een spannende namiddag. Voelt iemand zich aangesproken? Kijk er naar uit om je te ontmoeten.
Tm Tm schreef op 10 oktober 2019 om 18:09:
Vorige vrijdag moest ik wat vlug vertrekken. Morgen 11/10 mogelijks een nieuwe poging. Ik:39j, slank, 1m68, maar verrassend goed voorzien 😉
Ronny Ronny schreef op 9 oktober 2019 om 14:19:
Wie nu vrijdag daar? Paar lekkere volslanke milfjes?
Beertje Beertje schreef op 8 oktober 2019 om 14:56:
Geert nog eens? Was lekker😘
H&M H&M schreef op 7 oktober 2019 om 12:49:
Wij zij nu vrijdag 11/10 nog eens uitzonderlijk aanwezig. Ook maandag 14/10 zullen wij er zijn 😘
Henk Henk schreef op 7 oktober 2019 om 04:55:
Welke vrouw wil een gezellige maandag middag van maken bij juiste klik miss meer ik man 46 blond blauwe ogen
Frank en Katrien Frank en Katrien schreef op 6 oktober 2019 om 17:46:
Hey Lieverds, Wij komen straks langs vanuit West Vlaanderen Have fun xxx
Natje Natje schreef op 6 oktober 2019 om 17:20:
He ik wil als single dame komen… Veel volk op zondag? 😜
H&M H&M schreef op 6 oktober 2019 om 15:34:
Tof , wij misschien ook aanwezig vandaag
Koppel Koppel schreef op 6 oktober 2019 om 13:18:
Wij komen straks ook af voor een leuke, geile zondag
Sexy boy Sexy boy schreef op 6 oktober 2019 om 11:20:
Wie komt straaks naar geile club ik ben aanwezig vanaf 5 uur😉
Sam Sam schreef op 6 oktober 2019 om 10:37:
Hallo dames/koppels, Hier een stijlvolle man van 1m92, 72 kilo, hetero, verzorgd, sportief gebouwd en voorzien van 19cm x 5cm (Africaanse roots). Ik ben op zoek naar een dame of koppel om af te spreken en samen een fijne avond te beleven.
tom tom schreef op 5 oktober 2019 om 15:58:
Hey G en L, Ik ben vanavond van de partij; Ik wil jullie wel een handje helpen
beemer beemer schreef op 5 oktober 2019 om 15:51:
diedier graag een plaatske voor deze avond aub ? G en L ik wil je vrouwke wel eens verwennen👍
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Staat genoteerd , tot straks mvg Didier
G en L G en L schreef op 5 oktober 2019 om 14:57:
Single mannen aanwezig deze avond om mijn vrouwtje te verwennen?
Leon Leon schreef op 5 oktober 2019 om 09:29:
Diana, het was vrijdag heel gezellig en lekker met je. Tot een volgende keer
Miquelos Miquelos schreef op 4 oktober 2019 om 18:10:
Ik kom zondag eens een kijkje nemen… Ben kerieus !! 🥳 Tot zondag
Ron Ron schreef op 4 oktober 2019 om 11:36:
Ik ga maandag nog eens komen. Zijn er nog leuke koppels of dames die willen laten weten dat ze maandag namiddag gaan aanwezig zijn. We kunnen elkaar leren kunnen aan de bar tijdens een gezellig babbel. 😛😜
Rb Rb schreef op 4 oktober 2019 om 09:19:
Vandaag leuke dames aanwezig? Jonge leuke gast van 38 heeft er zin in
Anna Anna schreef op 2 oktober 2019 om 09:02:
Ik wil zaterdag met twee partners binnenkomen om te zien hoe het eruit ziet.
Frankieboy Frankieboy schreef op 1 oktober 2019 om 12:05:
Ik doe mijn best om vrijdag nog eens langs te komen, Beertje, maar redelijk druk op het werk dus nog niet helmaal zeker… 😩
Nadja Nadja schreef op 30 september 2019 om 21:10:
IK ben weer lekker verwend vandaag was super lekker thx xxxxx 😍❤💕
Beertje Beertje schreef op 30 september 2019 om 19:07:
Weer een leuke middag gehad in de villa. Tot vrijdag voor weer een gezellige middag.
P&Babs P&Babs schreef op 30 september 2019 om 10:21:
Ik breng vandaag voor de eerste maal mijn sexvriendin mee. Ze wil niet enkel met mij en andere mannen genieten, maar is heel bi-schierig. Als er dames zijn die haar willen inwijden … Ze zal vergezeld zijn van een man met kort haar en baard…
Genieter Genieter schreef op 29 september 2019 om 21:01:
@beertje ben sportieve jongeman van 41j, wanneer is u volgende keer wil u wel eens ontmoeten en wie weet lekker verwennen 😘😘😘
Werner Werner schreef op 29 september 2019 om 11:22:
Hey beertje , Ik kijk ook wel uit naar een volgende keer Grtz
G en L G en L schreef op 28 september 2019 om 15:48:
Vanavond naar de villa voor een geile avond met single mannen Tot straks
H&M H&M schreef op 28 september 2019 om 15:12:
Wij zijn er vandaag zaterdag en maandag 30/9 🤗
Beertje Beertje schreef op 28 september 2019 om 11:54:
Frankyboy volgende keer toch wel weer heb je gemist toen je weg was
Beertje Beertje schreef op 27 september 2019 om 13:53:
Hoi frankyboy kom dadelijk nog eens
Frankieboy Frankieboy schreef op 26 september 2019 om 16:27:
Afgelopen maandag leuke tijd gehad met een lieve dame van NL origine die voor de eerste keer langs kwam. Altijd een aangename, relaxe sfeer hier op weekdagen. Ik denk dat ik morgen nog eens binnenspring 😜
Frankieboy Frankieboy schreef op 26 september 2019 om 16:19:
Leuke tijd gehad met dame van NL origine die de eerste keer langs kwam afgelopen maandag. Rustige, gezellige sfeer hier altijd in de week. Morgen kom ik nog eens af denk ik 😜
Nylonlover7 Nylonlover7 schreef op 25 september 2019 om 21:44:
Komen hier ook dames die graag nylonkousen dragen in de club? Wanneer komt een sportieve 50-jarige dan het best naar Villa ?
Besakoppel Besakoppel schreef op 25 september 2019 om 12:18:
Hallo, wij zijn een koppel zij 37 volslank en hij 40 slank. Wij gaan nu zaterdag 1e keer naar de Villa, zijn er nog koppels die dan denken te komen. Grtjes
Sexy boy Sexy boy schreef op 25 september 2019 om 11:47:
Aan H&M wanneer komen jullie terug ik heb er zin om H beffen😛
Besakoppel Besakoppel schreef op 25 september 2019 om 10:31:
Hallo, wijn zijn een koppel zij 37 volslank en hij 40 slank, en wij komen zaterdag een 1e bezoekje brengen. Zijn er nog stellen aanwezig dan?
Richard Richard schreef op 24 september 2019 om 15:34:
Hallo Wanneer komt die mooie blonde dame? die ik vrijdag 13 september spraak maar al vroeg in de middag naar huis ging! Vond ik heel jammer, had graag wat tijd met haar willen doorbrengen on de villa😋 mvg Richard
HiPe HiPe schreef op 23 september 2019 om 20:50:
Het was echt een geile middag we hebben ons goed vermaakt. Wie zijn wij nou Hi(ddo) en Pe(tra) hij lange vent en ik stevige vrouw met grijze haar.. we komen snel weer eens 😊😊😜 Groetjes HiPe
H&M H&M schreef op 23 september 2019 om 11:04:
Zwarte bh met string en zwarte hoge hakken
Jimm Jimm schreef op 23 september 2019 om 11:02:
Hoi zijn er vandaag geile vrouwen aanwezig die graag gebeft worden 😉
HiPe HiPe schreef op 23 september 2019 om 10:19:
Vanmiddag komen we weer eens naar deze club. We hebben zin in een lekkere geile middag 😉 tot straks Hi en Pe
Davis Davis schreef op 23 september 2019 om 10:16:
Hoe kan ik je herkennen, H?
H&M H&M schreef op 23 september 2019 om 08:37:
Wij zijn er vandaag maandag 23/9 vanaf 12:45 uur tot 18:00 uur. Welke deftige singel mannen komen mij beffen en neuken of willen gepijpt en geneukt worden ? Groetjes H 😘
Davis Davis schreef op 23 september 2019 om 08:10:
Wie en wat kan ik allemaal verwachten op een maandag? Zou vandaag eens willen komen…
Sexy boy Sexy boy schreef op 22 september 2019 om 14:40:
Welke lekkere vrouw of koppel komen naar club om deze knappe kerel van 25 ontmoeten en eerder naar boven te gaan en lekker stevieg neuken 😛
lekker lekker schreef op 22 september 2019 om 13:13:
welke lekkere man ontmoet ik straks om eventueel de kamers onveilig te maken xxxx
Si Si schreef op 22 september 2019 om 13:11:
Hey ben een man van 22 welke knappe vrouwen komen vandaag ook?
wij wij schreef op 22 september 2019 om 11:49:
het was afgelopen zondag vrij gezellig dus we komen weer af vandaag , hoop op lekker wat aandacht van de mannen of vrouwen , ik ben een lekkere volle vrouw .
Si Si schreef op 22 september 2019 om 11:17:
Hey ben jongeman van 22.. welke geile vrouwen komen vanavond ook nog?
milf milf schreef op 21 september 2019 om 20:41:
hoi , welke man kan ik deze avond verleiden mmm 😜😜
jan jan schreef op 16 september 2019 om 14:55:
Hoi zijn daar geile dames. Heb net leuke outfit bij Cupido in Eindhoven gehaald en hoop zo wat vrouwtjes aan te trekken.
Peter Peter schreef op 16 september 2019 om 09:53:
Zijn er nog liefhebbers die vanmiddag komen? Ik ben man 54j.
firstTImeMan firstTImeMan schreef op 15 september 2019 om 13:04:
Ik ben aan het denken om vandaag voor de eerste keer te komen, maar wat is de gemiddelde leeftijd? ik ben 24
S & V S & V schreef op 14 september 2019 om 15:49:
Zijn er morgen lekkere mosseltjes aanwezig morgen? Dan komen we af 😉
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, dit weekeind zijn er idd mosselen en nog zoveel meer mvg Didier
S & V S & V schreef op 14 september 2019 om 15:42:
Zijn er morgen lekkere mosseltjes aanwezig? 🙂 Dan komen we 😉
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste Die zijn er dit weekend mvg Didier
Noah Noah schreef op 14 september 2019 om 14:21:
Goeie dag . Is er een sportieve stel vandaag aanwezig die een jonge gespierde toyboy als slaaf wil gebruiken
D D schreef op 14 september 2019 om 13:02:
vanavond naar Vila 21 , gezellig, vorige zaterdag was ik ook daar en was heel gezellig . gr D
Bjorn Bjorn schreef op 14 september 2019 om 09:55:
Kwil vanavond komen maar is mijn eerste keer dus weet niets wat me te wachten staat kan er iemand mij helpen?
J & A J & A schreef op 13 september 2019 om 18:56:
Wij zijn er zondag weer. We hopen een leuk koppel te ontmoeten. Of een leuke slanke man.
Sexy boy Sexy boy schreef op 13 september 2019 om 13:19:
Aan H&M het was echt top vorige vrijdag 30/08 😛
Johan Johan schreef op 13 september 2019 om 10:37:
Deze 54 jarige goedgebouwde man met intiem geschoren lekker stuk vlees wil eens langskomen op vrijdag of maandagmiddag.Welk stel of vrouw kom ik tegen? X. Zou eerste keer zijn
Tofken Tofken schreef op 10 september 2019 om 07:33:
Hoi Zaterdag wil deze slanke heel sportieve en licht gespierde single man langskomen voor Fun en genot met leuke dames en koppels
Guido Guido schreef op 9 september 2019 om 11:08:
Ik kom vandaag naar de club zijn er ook jonge singelvrouwen aanwezig
H&M H&M schreef op 9 september 2019 om 09:55:
A ja, vergeten te zeggen, hoe herken je ons? Vrouwtje in toples met zwarte string
H&M H&M schreef op 9 september 2019 om 09:45:
Vandaag aanwezig voor singel mannen😘
Mr en mvr Mr en mvr schreef op 8 september 2019 om 11:56:
Hoi mensen. Wij zijn een leuk Stel uit nederland. En zijn heel nieuwsgierig naar wat nieuws. We zijn op Zoek naar volle Vrouwen voor mij en me vrouw. Zitten we hier dan op het goeie adres???? Groet P&M
Johan Johan schreef op 8 september 2019 om 09:50:
Hallo, Ik ben een alleenstaande man en ik zou graag eens een parenclub bezoeken. Ik ben zelf 48j en ik val op oudere vrouwen 60+. Maak ik kans om met een vrouw te kunnen genieten?
Esmeralda en jo Esmeralda en jo schreef op 7 september 2019 om 18:48:
Wij komen vanavond singels of koppels spreek ons aan en wie weet😍😍😍
Babette Babette schreef op 7 september 2019 om 17:39:
Hoi, Ik zou graag vanavond voor de eerste keer willen langskomen, ik zou alleen komen maar ben nog nooit in zo'n club geweest, dus heb ook niet echt een idee wat te verwachten enzo. Kan ik misschien enkele tips krijgen ofzo (Ik ben een volslanke blonde vrouw van 34j)
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, wij zijn een sociale club en er zijn genoeg vaste bezoekers van de club die u wel wegwijs helpen in de wereld , u bent van harte welkom mvg Didier
Kaat en Frenk Kaat en Frenk schreef op 7 september 2019 om 10:14:
Vrijdagmiddag 6/9 waren wij voor het eerst in Villa 21. We vonden het er geweldig. Didier de DJ is een goed en oplettend gastheer. Gezellige en nette gasten alom. Redelijke verhouding M/V. Horeca prima in verhouding €/Q. Leuke playrooms. Wij hebben enorm genoten van het kijken en gezien worden bij onze eigen passionele seks met af en toe een extra pik in de handen van Kaat en een lik op haar poesje van een blonde lieve vriendin😝. Kaat telde toch zo’n 20 orgasmes waaronder enkele gespoten. Heel fijne ervaring.
Marc Marc schreef op 7 september 2019 om 09:34:
Hey, komt er deze avond een stel met bi man. Heb nog wel eens zin om een man te pijpen samen met zijn vrouwtje
Eddy Eddy schreef op 6 september 2019 om 08:26:
Zijn er deze namiddag bi-heren of bi-stellen aanwezig. Wil jullie wel verwennen.
Minnaar Minnaar schreef op 6 september 2019 om 06:54:
Ik zie nog weinig reactie’s Wie komen er aanstaande zaterdag avond ? Wij zijn stel 43 en 45 en komen voor het eerst in de villa Of is het zaterdag rustig? Kik:Minaar1974
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, zaterdagavond is gemiddeld een drukke tot zeer druk bezochte party, u bent welkom mvg Didier
Cindy Cindy schreef op 5 september 2019 om 23:20:
Alex yes some speak english…
Alex Alex schreef op 5 september 2019 om 18:04:
Do people in the club speak English?
Benno Benno schreef op 5 september 2019 om 15:04:
Zijn er vrijdag leuke dames aanwezig? 😋
J & A J & A schreef op 4 september 2019 om 11:31:
Na jaren afwezigheid willen wij zondag langs kome, onze vraag, zijn er veel koppel aanwezig? En hoe is de verhouding koppels – alleenstaande mannen? Grt, en tot zondag
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, wij houden altijd rekening de dat de verhouding goed zit , u bent welkom mvg Didier
Minnaar Minnaar schreef op 3 september 2019 om 06:52:
Zijn er zaterdag avond nog Actieve stellen die ons een onvergetelijke avond willen laten beleven in de villa ? Wij zijn stel 43 en 45 en eerst keer in de villa Kik minnaar1974!
Milflover Milflover schreef op 2 september 2019 om 20:23:
Hi, aan alle geile Milfs (vooral met een dikke gewelfde kont), laats iets weten als mijn gereedschap tot jullie speelgoed kan dienen. En hij zal jullie laten schreeuwen van plezier tot ze het buiten horen op de autosnelweg! Pleasure guaranteed… Milflover
H&M H&M schreef op 2 september 2019 om 13:13:
Nu aanwezig tot 18:00 uur
Jan Jan schreef op 2 september 2019 om 07:16:
deze namiddag dames of koppels aanwezig die zin hebben in verzorgde single man 180 85 kg netjes intiem geschoren ?
Tania en Pé Tania en Pé schreef op 1 september 2019 om 17:29:
Gisteren voor de tweede week op rij in jullie clubje geweest en hebben ons weer zeer aangenaam vermaakt. Denk dat wij ons plaatsje voor zaterdagen gevonden hebben 😃 Tot aanstaande zaterdag.😄
G en L G en L schreef op 31 augustus 2019 om 10:59:
Deze avond naar de villa voor plezier met single mannen Tot straks
Mikolaj Mikolaj schreef op 29 augustus 2019 om 15:05:
Is voor een bezoek van een stel op zaterdag een reservering nodig?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Voor koppels is dat niet nodig voor singel heren wel mvg Didier
Mac Mac schreef op 29 augustus 2019 om 10:35:
Ik, verlegen man van 48 wil morgenmiddag eens komen proeven. Hopelijk zijn er leuke dames die de verlegenheid kunnen wegnemen.
James James schreef op 28 augustus 2019 om 20:20:
Hey iedereen, Valt er ook iets te beleven voor een man van 23j? of is de gemiddelde leeftijd ouder? grts
Ron Ron schreef op 26 augustus 2019 om 07:30:
Ik ga vandaag nog eens langs komen. H&M, ik zie dat jullie zeker aanwezig zullen zijn dan kunnen samen iets drinken tot straks. Wie komt er nog langs?
beemer beemer schreef op 25 augustus 2019 om 14:08:
vandaag vrouwkes aanwezig die er een man bijwillen
Jim & leen Jim & leen schreef op 24 augustus 2019 om 19:31:
Gaetan en Bea .Wij komen deze avond ook. Wij zijn koppel van 44,40. Vraag maar naar ons. Grt
Gaetan en bea Gaetan en bea schreef op 24 augustus 2019 om 18:58:
Vandaag leuke stellen aanwezig. Wij willen voor eerste maal gaan 🙂 wij 42 33
H&M H&M schreef op 24 augustus 2019 om 16:11:
Sorry van de taalfouten van vorig bericht (18/8). Wij hadden al iets gedronken. Vandaag misschien aanwezig,maandag zeker aanwezig.
Richard Richard schreef op 20 augustus 2019 om 18:40:
Hallo, Welke geile stellen en single dames komen aanstaande vrijdag naar deze geile gezellig club? Tot vrijdag
greet greet schreef op 19 augustus 2019 om 19:41:
vandaag was het vrij rustig . Wat soms ook wel leuk kan zijn . Ik heb er zeker weer van genoten . lekker eten een saunake en dan nog wat spelen boven … wat wil je meer op een maandag middag .
Bucky Bucky schreef op 19 augustus 2019 om 11:55:
Zijn er vandaag gewillige dames aanwezig?
Andy Andy schreef op 19 augustus 2019 om 08:48:
Ben een man van 48 jaar als ik wil komen naar club moet ik dan eerst reserveren of kan ik gewoon langs komen ?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, op zaterdagavond kun je best reserveren de andere dagen kun je zo langs komen mvg Didier
lucky lucky schreef op 19 augustus 2019 om 08:33:
H-M vandaag niet aanwezig ? spijtig 😞
Henk Henk schreef op 19 augustus 2019 om 05:16:
Welke vrouw of koppel zijn er maandag middag rond 1400 uur aanwezig ik man 45 jaar
H^M H^M schreef op 18 augustus 2019 om 17:49:
Wij zijn aanwezig op maandag 26/8 , 2/9 en 9/9 en ik wil robrechet en si bedanken voor de goede sex. En si zeker bedankt dat ge tegen mij gezegt had, dat dit nog beter was dan uitgaan. 3 klaar gekomen dit was wel echt suppur . U wil ik nog eens tegen komen.
Mike new Mike new schreef op 18 augustus 2019 om 16:03:
Hallo , nog nooit bij jullie geweest , is de maandag(morgen) een geschikte dag om voor eerste keer te komen , ben beetje verlegen nog
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, U bent van harte welkom mvg Didier
D D schreef op 18 augustus 2019 om 14:31:
Wie komt er vanavond allemaal😉
Si Si schreef op 16 augustus 2019 om 19:47:
Hey, heb interesse om dit eens te doen. Onervaren op dit gebied, ben een man van 22. Kan ik morgen langskomen? En wat is de prijs?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste , dat kan indien u reserveert mvg Didier Info vind u op de website mvg Didier
Wim Wim schreef op 16 augustus 2019 om 14:32:
Tot hoe laat zijn jullie open
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, tot 3 u deze nacht mvg Didier
Geile beer Geile beer schreef op 16 augustus 2019 om 13:30:
Zijn jullie vandaag open
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Wij zijn vandaag open, mvg Didier
Marc Marc schreef op 16 augustus 2019 om 10:51:
Lieve vrouwtjes,ik kom straks jullie verwennen. Sandaaltjes en mooie gelakte tenen, daar kik ik op. M en J, wanneer komen jullie nog eens ?
Bart Bart schreef op 15 augustus 2019 om 23:38:
Is er morgen een dame die me wil inwijden in het parenclub gebeuren.
Grey Grey schreef op 14 augustus 2019 om 17:57:
Zondag 11 aug voor de eerste keer naar een parenclub geweest, superleuke ervaring gehad. Echt top, gezellig, vriendelijk,… Voor herhaling vatbaar!
Ron Ron schreef op 12 augustus 2019 om 18:20:
Vandaag naar villa 21 geweest een top dag gehad gezellig sfeer en leuke mensen.
Kaat & Frenk Kaat & Frenk schreef op 12 augustus 2019 om 15:03:
Wij zijn NL koppel met exhib fetish en willen na wat NL ervaringen binnenkort voor het eerst Villa 21 bezoeken. Bij voorkeur overdag. Wat is de beste dag om gelijkgestemden te ontmoeten en wie gaan wij er zoal ontmoeten?
H&M H&M schreef op 12 augustus 2019 om 11:31:
Wij zijn aanwezig
Ron Ron schreef op 12 augustus 2019 om 08:47:
Ik ga straks ook aanwezig zijn. Zijn er koppels of dames die willen laten weten of ze aanwezig gaan zijn.
Nick Nick schreef op 11 augustus 2019 om 16:15:
Hey lieve mensen! Ik wil zodadelijk voor de eerste keer naar de club komen. Dit is echter m'n eerste keer dat ik naar een club ga dus hoe gaat dit in zijn werk? Is er een thema vandaag? Ik ben een jonge gast (24j) is dat toegelaten? Alvast bedankt!
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, U bent van harte welkom mvg Didier
bimke bimke schreef op 10 augustus 2019 om 17:32:
marc en erna vraag aan didier mijn email, hij weet ervan, kan spijtig genoeg nu maandag niet aanwezig zijn
marc en erna marc en erna schreef op 10 augustus 2019 om 06:48:
Voor G en L ; zo te horen heb jij ook een lekker sletje in de aanbieding en spijtig dat wij niet eens samen in de club zijn anders konden we ze bieden naast elkaar aanbieden 😈😈😈
Denny z Denny z schreef op 10 augustus 2019 om 01:01:
Didier ik zou graag alvast Mijn naam op de lijst willen zetten voor zondag.
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Ok tot zondag mvg Didier
G en L G en L schreef op 9 augustus 2019 om 17:27:
Morgen zaterdag 10-8 nog eens van de partij. We hopen op vele respectvolle single mannen die zich kunnen bezig houden met mijn sletje. Ze houdt er van om uit te dagen en uitgedaagd te worden , betast te worden aan de bar en vooral veel zaad. Dus hoop ik dat ik haar aan enkele mannen kan aanbieden terwijl ik toekijk hoe ze van de pikken geniet. Geile groeten en tot morgenavond ×××
kristiaan kristiaan schreef op 9 augustus 2019 om 11:07:
goeiemorgen iedereen, Ik wil vandaag voor eerste keer langskomen. Is een lidmaatschap vereist? normaal veel volk aanwezig op vrijdag? alvast bedankt en wss tot straks 🙂 een geile man van 37
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, eerste bezoek is een éénmalig lidgeld van 10 €, vrijdag is meestal een gezellige actieve namiddag, mvg Didier
marc en erna marc en erna schreef op 8 augustus 2019 om 06:09:
Aankomende maandag 12/08 gaan wij spijtig genoeg weliswaar vanaf 16.00 nog eens van de partij zijn en zal ik Erna zoals vorige keer weer eens graag aanbieden als gang bang sletje ! Erna is een volslanke 50jarige die geniet van lekkere lullen te pijpen wanneer wij beginnen te spelen op de matrasjes en daarvoor heren als jullie ons volgen en ik ga haar doggy neuken bied jullie lekkers dan aan ! Als ze geil genoeg is geworden van de pijp sessie zal ze zich dan omdraaien en wil ze lekkere stevige harde lullen in haar kut krijgen zoals laatste keer dat we in de club waren want daar komen wij voor !!!
Sexy boy Sexy boy schreef op 6 augustus 2019 om 17:42:
Aan H&M jullie zijn echt top 👌H maakt villa echt onveilig 😛
Nadja Nadja schreef op 6 augustus 2019 om 09:25:
Gisteren was het geweldig met veel mannen zaad😛👍❤
stef stef schreef op 5 augustus 2019 om 17:20:
Moet ik reserveren voor vrijdag trouwens?
stef stef schreef op 5 augustus 2019 om 17:19:
Is er wat Animo op vrijdag 09/08? Welk koppel/Dame kan het gezelschap van een stijlvolle business class man wel appreciëren met respect hoog in het vaandel dragend! Vrijdag namiddag verlof inzettend en uitkijkend naar een gezellige babbel en kennismaking? Groetjes Stef
Ronny Ronny schreef op 5 augustus 2019 om 07:41:
Aan Y uit Hasselt, ik ben er deze namiddag 😋
Dre Dre schreef op 4 augustus 2019 om 14:14:
Aan H& M Gelukkig voor de villa dat jullie trouwe klanten zijn H is een knappe en actieve dame die een echte meerwaarde voor de villa is maar het te groot aantal vreemdelingen op zaterdag maakt de zaak kapot
Luc Luc schreef op 4 augustus 2019 om 13:47:
Ik ben gast 37 is er vrouw intrese om mekaar te verwenen
H&M H&M schreef op 4 augustus 2019 om 12:04:
En voor de vreemdelingen die gisteren in de villa waren een 👍 ze hebben zich eens aan de Belgische en de Villa regels gehouden.
H&M H&M schreef op 4 augustus 2019 om 11:50:
Gisteren zaterdag hebben we ons weer eens goed geamuseerd in de villa. We zijn naar lange tijd weer eens goed uit de bol gegaan zoals 6á7 jaar geleden en gaan dat nu maandag proberen over te doen. Wie komt er mee doen 🤔🤣👍
Stefaan Stefaan schreef op 3 augustus 2019 om 23:23:
Hallo, ik ben een 32 jarige man en wil morgen naar de villa komen. Paar ik vroeg me af welke mensen er aanwezig zijn.. Koppels, single heren of single dames..
Ben Ben schreef op 2 augustus 2019 om 10:22:
Hoi zijn er vandaag lieve meiden
K. K. schreef op 2 augustus 2019 om 09:05:
@ Robbe, volgende week vrijdag 9 augustus ben ik aanwezig.
Dre Dre schreef op 2 augustus 2019 om 06:54:
Aan De&G Hallo ik ga geregeld naar deze fijne club maar de zaterdag is dan wel druk maar naar mijn mening te veel vreemdelingen waardoor er weinig actie is maandag en vrijdag is beter dit ter info
Robbe Robbe schreef op 1 augustus 2019 om 16:26:
Is er vrijdag een rijpe vrouw die me wil vergezellen ? Ben 18 jaar en sportieve jongen
Dirk 2 (want er zit nog een naamgenoot hier blijkbaar) Dirk 2 (want er zit nog een naamgenoot hier blijkbaar) schreef op 1 augustus 2019 om 14:14:
Op maandag 15.07 ben ik buiten aan de praat geraakt met een aangename dame met lang zwart haar. Ze was zelfstandige. Wanneer ga je nog eens langs want het was fijn babbelen met je. Hopelijk kunnen we volgende keer elkaar nog beter leren kennen.
Stijn Stijn schreef op 1 augustus 2019 om 02:21:
Hoi, ben man van 31. Ik zou vrijdag graag naar de club komen voor de eerste keer na lange tijd. Wie kan ik allemaal verwachten?
D & G D & G schreef op 30 juli 2019 om 23:46:
Zaterdag zijn we kinderloos en komen voor het eerst naar de Villa. Vermits dit voor ons nieuw is komen we liever als er al wat volk is, maar kunnen we dan van iemand een rondleiding krijgen? Hoe laat komen we best?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, u bent van harte welkom, wij zullen u zaterdag wel weg wijs maken, ook zijn ver vaste koppels die u het reilen en zeilen in de club kunnen uitleggen tot zaterdag mvg Didier
Kees Kees schreef op 29 juli 2019 om 11:11:
Hallo allemaal, ik wil vanmiddag naar deze geweldige club komen, zijn er nog dames die komen en houden van massage ??
Milflover Milflover schreef op 28 juli 2019 om 16:21:
Aan Rob:ja als je uitnodigende met zulke provocative, kan Ik enkel goesting van krijgen!
Rob Rob schreef op 28 juli 2019 om 15:22:
Aan Milflover : zullen het laten weten als wij komen. Vrouwtje is rijp, lekkere tieten en lekkere kont…
Milflover Milflover schreef op 28 juli 2019 om 11:41:
Hi, Op welke dagen komen rijpe vrouwen met een dikke kont in de club?
Jo Jo schreef op 28 juli 2019 om 09:47:
Is zondag namiddag drukker bezocht dan maandag namiddag
Seb Seb schreef op 27 juli 2019 om 17:25:
Ik ben een single man. Kan ik nog reserveren voor vanavond?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan mvg Didier
genieterkes genieterkes schreef op 27 juli 2019 om 11:25:
Welk koppel metbi vr of beiden bi mag dit koppel 54 vanavond verwennen?
Wp Wp schreef op 27 juli 2019 om 02:28:
Lijkt me leuk , fantaseer er wel eens over enkel durf ik t niet goed alsook mijn vriendin zou dit zeker niet zien zitten. Mss iemand wat tips?
Robbe Robbe schreef op 27 juli 2019 om 00:54:
Ik ben een jongen van 18 en wil voor de eerste keer gaan is er iemand die me wil vergezellen ?
Bart Bart schreef op 26 juli 2019 om 13:31:
Ik wil heel graag een keer komen naar de club. Maar nog onervaren. Misschien een dame die met me mee wil en mij wil introduceren? Ik ben 50 jaar
casper casper schreef op 26 juli 2019 om 07:04:
hoopt op een lekker nummertje onder de douche deze middag☀️☀️☀️
stan stan schreef op 25 juli 2019 om 17:21:
ondanks het warme weer morgen ook wat beweging en avontuur in de club?😉👌…of is dit evenement uitgesteld?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Wij zijn gewoon open Mvg Didier
Greet Greet schreef op 25 juli 2019 om 16:35:
Hebben jullie gloryhols? 😛
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Jawel die zijn aanwezig Mvg Didier
Dre Dre schreef op 22 juli 2019 om 21:44:
Aan H&M hallo komen jullie zaterdag ? Ik wil H nog eens stevig pakken 😄
Kenneth Kenneth schreef op 22 juli 2019 om 14:35:
Hallo, Ben een jongeman die graag eens wil langsgaan bij Villa21, heb zoiets nog nooit gedaan en wil het graag eens meemaken. Zijn er koppels/dames die me willen vergezellen?
Ron Ron schreef op 22 juli 2019 om 09:09:
Welke dame of koppel zal deze namiddag ook aanwezig zijn.
H&M H&M schreef op 21 juli 2019 om 20:51:
Wij hebben jullie leeftijd
L&J L&J schreef op 21 juli 2019 om 17:03:
Zijn er nog koppels die morgen komen ???? Groetjes
Pascal Pascal schreef op 21 juli 2019 om 14:18:
Hoi hoi komen er leuke dames en koppels deze namiddag ? Groetjes pascal
G en L G en L schreef op 20 juli 2019 om 19:03:
Deze avond voor de eerste keer villa 21. Hopen op enkele single mannen. Tot straks
guido guido schreef op 20 juli 2019 om 16:09:
Bedankt voor de info. Bij deze wil ik mij reserveren.
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, in orde tot straks mvg Didier
guido guido schreef op 20 juli 2019 om 15:36:
Hallo, ben nog niet geweest, maar heb er zin voor. Voor vandaag blijkt er niet veel reacties te zijn hier. Betekend dit dat er niet veel bezoekers zullen komen.
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Zaterdag is meestal een druk bezochte avond mvg Didier
Dennis Dennis schreef op 20 juli 2019 om 01:35:
Halo, is er een leuke jonge dame die met mij eens wil naar de club gaan? Voor mij de eerste keer! Ben 38 jaar en niet onknap! Gr
Gert Gert schreef op 19 juli 2019 om 23:06:
Ik ben een single man van 45j en wil zaterdag naar de club komen. Kan ik via deze weg reserveren ?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan , u bent van harte welkom mvg Didier
L&J L&J schreef op 19 juli 2019 om 15:13:
@H&M Zullen we dan zeker doen hoor,en hopen op een leuke namiddag,en mag k jullie leeftijd weten … Groetjes en tot maandag
H&M H&M schreef op 19 juli 2019 om 12:38:
Aan L&J, vraag dit maar aan de ingang bij het binnen komen. Ze kennen ons daar.
danny danny schreef op 19 juli 2019 om 11:51:
hoi allemaal ik ga straks als single man ook naar de club, zijn er al vrouwtjes of paren die een onervaren man wel mee willen trekken in de wered van de club? xxx
Fien Fien schreef op 19 juli 2019 om 11:05:
Ik ben straks aanwezig
Dino Dino schreef op 19 juli 2019 om 08:28:
Wie komt er straks ? Gr, Dino
MisterV MisterV schreef op 19 juli 2019 om 03:17:
Hoi iedereen, Ik heb vandaag een snipperdagje. Wie kan ik ontmoeten? Ik ben een 30jarige man, zou de eerste keer Villa zijn, niet eerste keer clubs.
Damon Damon schreef op 19 juli 2019 om 01:48:
@ Nathje kan maandag ook nog met u meegaan als je wenst lievesingle, dus laat maar iets weten. Kusjes xxx
stef stef schreef op 18 juli 2019 om 20:18:
Hi.. Ik ben een M 33, zou graag een eerste bezoekje brengen aan een club, ben de laatste tijd erg benieuwd naar deze ervaring.. een dame? koppel? dat me mee op pad kan nemen? Voel me snel op men gemak.. ben een vlot.. en serieus persoon.. wil tuurlijk ook niet jullie bezoekje verzieken.. Iemand die me kan/wil helpen? groetjes
L&J L&J schreef op 18 juli 2019 om 14:50:
@H&M oké leuk om te horen,we zien mekaar daar dan wel,hoe kunnen we jullie herkennen? Groetjes
peter peter schreef op 18 juli 2019 om 14:38:
Fien ben me er morgen? Ik ben die ma die even bij je was toen je wat rustte omwille van pijn in je buik. Ik zou wel pas tegen 16.00 komen, maar heb wel zin in hemelse sex met jou, of met zijn 3 zoals de vorige keer.
Nathje Nathje schreef op 18 juli 2019 om 13:44:
Ik kom maandag i.p.v. vrijdag… slecht nieuws tussen gekomen😔
H&M H&M schreef op 18 juli 2019 om 12:59:
Wij zijn er maandag 22/7 rond 12:45 uur
Fabio Fabio schreef op 18 juli 2019 om 07:32:
@Nathje ik wil er gerust ook met u naartoe…ben 43 m, laat me gerust iets weten. Greetz Fabio x
Damon Damon schreef op 18 juli 2019 om 00:09:
@Nathje wil ook gerust met jou gaan…aangezien we elkander al een beetje kennen…wat denk je ? Groetjes xxx
L&J L&J schreef op 17 juli 2019 om 23:37:
@H&M,zijn jullie maandag aanstaande aanwezig? Zo kun je ons als koppel 50/52,een beetje wegwijs maken in de club. Zijn daar rond 13.00 Groetjes 😍😍😍
Groetjes uit Nederland Groetjes uit Nederland schreef op 17 juli 2019 om 21:03:
Ik ben vrijdag van de partij hoop ik 😍 groetjes aan ons zuid buren
Éric. Éric. schreef op 17 juli 2019 om 15:30:
Dit is niet zo erg H&M.. Ik begrijp jou reactie wel. Ik ga er echt werk van maken om naar de club te komen, een ervaring rijker, nu ga ik even op vakantie, de batterij opladen, en dan wil ik afspreken met jullie daar, en hoop da jullie mij op weg helpen op spannende ervaring, groetjes
Ronny Ronny schreef op 17 juli 2019 om 15:21:
@Natje, ik zal er zijn ,kijk mijn vorig bericht, als je mee wil met mij X
LL LL schreef op 17 juli 2019 om 14:35:
@nathje,idd lijkt gezellige club met veel positieve commentaar dus …. ik kan pas maandag komen,en oh ja ben zelf 52j …
Nathje Nathje schreef op 17 juli 2019 om 13:31:
@LL Ik kom aanstaande vrijdag voor de eerste keer en zoek ook iemand om mee te gaan. Ik kijk er al naar uit! Ik lees hier zoveel goeds over deze club😍
H&M H&M schreef op 17 juli 2019 om 13:19:
Sorry Eric maar als ik dat bericht op 15 juni heb geschreven stond dat er van u nog niet op. Dus de berichten zijn er samen opgezet. Ja, Didier kan dit niet altijd in het oog houden hé. Ik ben een beetje vroeg geweest met dat erop te zetten. Groetjes H&M
Pascal Pascal schreef op 17 juli 2019 om 13:07:
Hoi zijn er zondag leuke dames waar ik mee kan afspreken? Ben een nette man van 40 en ik hou er wel van nieuwe kennisen te maken . Groetjes.
LL LL schreef op 17 juli 2019 om 08:56:
@natje,kom jij maandag ??? Zal voor mij eerste keer zijn !!! 😉😉😉
Nathje Nathje schreef op 17 juli 2019 om 06:13:
He beste mensen… veel mannelijk volk aanstaande vrijdag in deze club? Ik ben benieuwd. Het kriebelt van de goesting😏
Dre Dre schreef op 17 juli 2019 om 06:00:
De villa is een gezellige club en H&M zorgen voor de meerwaarde His een super lekkere neukgriet met een paar mooie benen een een stevige kont altijd feest als zij er is dank u lieve H 😄 x
Koen Koen schreef op 16 juli 2019 om 23:24:
Hallo . Voor mij zou het de eerste keer zijn maar heb wel zin om volgende week maandag namiddag langs te komen . Allicht is deze vraag reeds gesteld maar komt er op maandag wat volk langs ?
Kaat en Frenk Kaat en Frenk schreef op 16 juli 2019 om 15:23:
Hallo stellen, zijn er van jullie die a.s. vrijdag de Villa bezoeken en het spannend vinden om ons bezig te zien en…?
J&L J&L schreef op 16 juli 2019 om 12:36:
Welke koppels komen maandag aanstaande? Wij zijn er tegen 13.00 !!! Zijn 50/52 jaar. Groetjes
H&M H&M schreef op 15 juli 2019 om 22:29:
En waar zat erik. Geen erik gezien. Blijf dan dan van da gastenboek va af
Éric Éric schreef op 15 juli 2019 om 19:22:
Goedenavond H&M.wil graag kennis met jullie maken, stond voor de deur, ben gewoon nie naar binnen geweest, ben terug vertrokken.. Heb dit nog nooit gedaan in een club binnen gegaan. Ben thans onder mij uit, nooit verlegen, maar wist het nie even.. Hoop da ik een andere keer met jullie of iemand anders samen binnen kan gaan, groetjes
Éric, Éric, schreef op 15 juli 2019 om 14:06:
Hallo H&M kan pas om 14u 30 daar zijn. Is dit te laat voor jullie groetjes
Fien Fien schreef op 15 juli 2019 om 12:22:
Ik ben onderweg 😛
H&M H&M schreef op 15 juli 2019 om 12:22:
Erik, stel je maar eens voor. Wij zitten aan de toog.ik ben in een dim onderbroek en vrou met blauwe sring en hoge witte hakken
Eric Eric schreef op 15 juli 2019 om 11:34:
Hallo, wil er iemand vandaag genieten met ne geile man van 55 jaar, zie er wel nog zeer goed uit,tot straks
H&M H&M schreef op 15 juli 2019 om 10:58:
Vandaag aanwezig 😜
dirk dirk schreef op 15 juli 2019 om 09:55:
hoi fien kom je vandaag ook ? x geile kusjes
Moni Moni schreef op 15 juli 2019 om 09:54:
Geile mannen komen jullie ook vanmiddag Tot seffens
Ronny Ronny schreef op 15 juli 2019 om 09:50:
@Natje . Ik ben er vrijdag ook, ben 49 , zie er jonger uit 😃, en 1.72m en 79kg. Heb wel een sleeve tattoo, hopelijk is dat geen prob? Spreek me gerust aan , of als je iemand zoekt om samen binnen te gaan…? Laat maar iets weten en hopelijk tot vrijdag xxx Ps, het is een zeer gemoedelijke en aangename club 👌
Natje Natje schreef op 15 juli 2019 om 08:38:
Hello lieve mensen, ik ben een vr van 47/172/74. Ik zou vrijdag graag als single vrouw langs komen. Is mijn eerste keer. Wie komt er nog? Druk op een vrijdag middag? Groetjes en xxx
Cathy en Marco Cathy en Marco schreef op 14 juli 2019 om 21:06:
Wij willen maandag begin middag komen maar zijn op zoek naar ander stel voor kijken, bekeken worden en een handje helpen. Komt er een leuk stel?
Marie Marie schreef op 14 juli 2019 om 08:24:
Wij koppel zouden ok eens naar de club willen komen.Op welke dag is dit het beste als nieuweling?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dit is in principe altijd mogelijk , het is net wat je zoekt, drukte en veel ambiance kies je best voor zaterdag, zondag is het relax , gezellig u bent van harte welkom, mvg Didier
Gespierde jongen Gespierde jongen schreef op 13 juli 2019 om 19:45:
Hoi vorige maandag was er een knappe blonde vrouw ze bleef maar even maar hebben heerlijk van elkaar genoten en erna nog even gepraat als je nog eens komt laat iets weten op het gastenboek 😊
JJ JJ schreef op 13 juli 2019 om 00:18:
13/07 kom ik voor de 1e keer naar deze club. welke geile stellen/vrouwen zijn er ook? 25 jaar hier
Eric Eric schreef op 12 juli 2019 om 16:10:
Hallo, met welke vrouw, of koppel kan ik maandag genieten van lekkere sex, het is voor mij de eerste keer, wie kan mij op weg helpen in de club.. Eric
MC MC schreef op 12 juli 2019 om 15:11:
@Luc, ik ben er. Hopelijk kom je nog. Kusjes
Alex Alex schreef op 12 juli 2019 om 14:20:
Vandaag zou ik voor de eerste keer willen komen. Ben een man van 25, Vlaams/spaanse afkomst. Wie wilt me verwelkomen?
Lucky Luc Lucky Luc schreef op 11 juli 2019 om 18:40:
Morgen aanwezig MC Dan kom ik ook Kusjes
Sexy boy Sexy boy schreef op 11 juli 2019 om 14:24:
Aan H&M Heyy lieve koppel komen jullie morgen 12/07 vrijdag naar club 😜
Eric Eric schreef op 11 juli 2019 om 12:45:
Goedemiddag,ik ben 55 jaar, en wil maandag voor de eerste keer naar de club komen, is er op maandag volk genoeg, kan ik een passionnele namiddag beleven.. Groetjes
erna en marc erna en marc schreef op 10 juli 2019 om 15:29:
wij komen vrijdag weer een s naar de club en na de vorige keer wil erna weer lekker genieten van harde lange dikke lullen in haar poes dus volslank liefhebbers kom maar naar ons aan de bar of als we op de matrasjes liggen xxx
Sylle Sylle schreef op 8 juli 2019 om 12:06:
Hey Didier, kan ik vandaag komen als single man? Is er al wat zicht op of er wat volk aanwezig zal zijn?
Denz Denz schreef op 8 juli 2019 om 04:05:
Dieder met denz ik wil me graag aanmelden voor morgen als dat nog mogelijk is.. En wie van de vrouwen of van de koppels kan mij een beetje de wegwijs maken ik ben van Surinaamse ik hou van spannende dingen kan heel lang door gaan🤩 en stop pas als de vrouw ook klaar is hou ook van oudere vrouwen ik zelf ben 25
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, U bent vandaag welkom van 12u30 tot 18 u mvg Didier
Lucky Luc Lucky Luc schreef op 8 juli 2019 om 01:47:
MC Ben je er vandaag Maandag? Kusjes
H&M H&M schreef op 7 juli 2019 om 18:46:
Wij zijn er morgen maandag 9 juli Groetjes H&M
Michael Michael schreef op 7 juli 2019 om 08:46:
Ik ben jongen van 26 ben. Nog nooit in de club geweest welke dame kan mij op me gemak stellen die er ook zal zijn morge x
guy guy schreef op 6 juli 2019 om 16:57:
dad,mag ik als man alleen vandaag de club binnen grt guy
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Indien u reserveert kan dat , mvg Didier
Ben 35 Ben 35 schreef op 6 juli 2019 om 15:55:
Ik kom vanavond voor de eerste keer. Iemand die wil gidsen?
Koen Koen schreef op 6 juli 2019 om 15:49:
Aan H&M ga er straks niet geraken. Komen jullie maandag?
beemer beemer schreef op 6 juli 2019 om 14:47:
Didier voor mij graag een plaatske,als het kan
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Ok tot straks mvg Didier
Fien Fien schreef op 6 juli 2019 om 07:32:
@Beemer Ik hoop straks aanwezig te kunnen zijn.
beemer beemer schreef op 5 juli 2019 om 20:21:
fien ,ben je zaterdag aanwezig??
Helabee Helabee schreef op 5 juli 2019 om 10:55:
ben benieuwd of de jongedame met de mooie glimlach er gaat zijn…
Jurgen Jurgen schreef op 5 juli 2019 om 08:49:
@Fien ik ben jurgen van 39 jaar. Hoelaat denk je dat je er ben?
Fien Fien schreef op 5 juli 2019 om 04:45:
@michel Ik ben normaal straks aanwezig (leuke jonge dame van 38j) Stel je maar voor.
Peter Peter schreef op 4 juli 2019 om 23:24:
Zijn er morgen koppeks die een bi gierige man erbij willen
Michel Michel schreef op 4 juli 2019 om 20:28:
Hoi welke leuke spontane dame('s) zijn er morgen om plezier te maken met een leuke sportieve 51 jarige 1.78 grote Nederlander.
MC MC schreef op 3 juli 2019 om 21:34:
Hello Luc, ik hoop er vrijdag namiddag te zijn rond 3 uur. Kusjes.
H&M H&M schreef op 2 juli 2019 om 15:20:
Koen wij zijn er zaterdag. Kom iets zeggen zodat wij weten dat je er bent. Wij zitten al van 20 uur aan de toog. Groetjes H&M
Kiki Kiki schreef op 2 juli 2019 om 00:58:
Dit weekend was mijn allereerste keer in een club, heel hartelijk ontvangen, duidelijke uitleg evenals een rondleiding gekregen. De medewerkers van de Villa zijn ontzettend aardig, ook de kokkin die een pluim verdient voor het lekkere eten 👌 en de fijne babbel die me zeer op mijn gemak heeft gesteld. Dank jullie wel, het was een onvergetelijke, aangename avond 😊😉
Koen Koen schreef op 1 juli 2019 om 21:45:
H&M ik hoop zaterdag te kunnen komen zie ik jullie dan?
H&M H&M schreef op 1 juli 2019 om 18:54:
Dit vorig bericht was vooral aan de koppels die zich niet herkenbaar willen maken en aan de singels die vragen hoe ze de koppels herkennen. Maar als daar op geantwoord wordt "vraag het aan de inkom "zich niet komen voorstellen. Ja mannen zo maak je geen kans. Kom je voorstellen maak een babbel en de rest lukt van zelf
H&M H&M schreef op 1 juli 2019 om 18:41:
Wij vinden het spijtig dat er veel contakten willen gelegt worden maar als er iemand vraagt op gastenboek " Hoe kan ik je herkennen " wordt er niet meer op geantwoord. Wij zeggen H&M"vraagt het aan de inkom daar zullen ze je naar ons door verwijzen". Maar niemand maakt zich herkenbaar, volgens mij geilen deze mensen op dit gastenboek maar laten zich niet zien. Zet het er op als je het meent en blijft er anders af. Want Didier heeft daar veel werk mee voor niets. Een beetje respekt kan wel he.
Luc Luc schreef op 1 juli 2019 om 01:05:
Hey MC Wanneer denk je terug naar de club te komen en nog nekeer samen te kunnen genieten met mij? Zachte kusjes v mij
Kris Kris schreef op 30 juni 2019 om 20:11:
ik Ben een single man van 33. Donker van kleur en hou van mollige vrouwen van ieder leeftijd.. is villa21 iets waar ik me kan vermaken. Iemand die me wil begeleiden??
Cedric Cedric schreef op 30 juni 2019 om 16:29:
@fien dan kom ik morgen (maandag) nog eens langs ben gespierde goed uitziende jongen kijk er naar uit om je te verwennen
Henk Henk schreef op 30 juni 2019 om 15:25:
Wat voor thema is er vandaag 30 juni ?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Relax & sex namiddag / avond mvg Didier
Guido Guido schreef op 30 juni 2019 om 13:19:
kom vandaag van 16 tot 22 uur zij er op zondag ook jonge vrouwen aanwezig
Fien Fien schreef op 30 juni 2019 om 13:08:
@ cedric Morgen ben ik er. 38j
Moni Moni schreef op 30 juni 2019 om 12:27:
Morgen , maandag ben ik weer van de partij , om veel te genieten en te laten genieten. Geile mannen tot morgen
Cedric Cedric schreef op 30 juni 2019 om 11:47:
Ik ben jonge gespierde jongen van 31j als er nog jong volk komt vanavond ben ik zeker van de partij
Koppel Koppel schreef op 29 juni 2019 om 17:13:
Komen er jonge koppels vanavond?
H&M H&M schreef op 29 juni 2019 om 13:04:
Aan Kris D, naar ons vragen aan de ingang
KrisD KrisD schreef op 29 juni 2019 om 08:59:
Aan H&M, kom jullie nog op maandag 1Juli? Hoe herken ik jullie
era en marc era en marc schreef op 29 juni 2019 om 06:40:
gisteren bij ons bezoekje en erna haar eerste keer in de club werd ze als super volslanke dame zo leuk en geil ontvangen door de aanwezigen dat we zeker nog samen zullen terugkomen , erna heeft ervan genoten hoe de heren haar hebben afgeneukt en wil die langs deze weg bedanken xxx
Henk Henk schreef op 28 juni 2019 om 13:39:
Zijn er singels dames vandaag aanwezig ?
Henk Henk schreef op 28 juni 2019 om 10:37:
Wie zijn er vanmiddag aanwezig Om gezellige geile middag te maken
Henk Henk schreef op 28 juni 2019 om 10:29:
Is er miss een vrouw of stel die vrijdagmiddag 28 juni gezellige geile middag Samen met man 45 jaar wil maken
Bimke Bimke schreef op 28 juni 2019 om 10:27:
Erna en Marc,helaas kan ik er niet zijn Privé bericht kan als je een inlog aanvraagt( is makkelijk) Groetjes
KrisD KrisD schreef op 28 juni 2019 om 08:58:
Ik ben een ouder bi-man en ben nog steeds erg actief. Ik zal maandag snel na 12u30 in de club zijn en wil graag met een vrouw of bi koppel spelen. Is er iemand die graag een vaste date wil vastleggen?
erna en marc erna en marc schreef op 27 juni 2019 om 22:14:
wij weten niet hoe dat gaat bimke maar zien je wel morgen hopen we of niet
Helabee Helabee schreef op 27 juni 2019 om 09:51:
aan de juffrouw met de mooie glimlach…maandag genoten van de leuke babbel en het fijne vervolg…volgende week vrijdag ben ik er weer..mss tot dan
bimke bimke schreef op 27 juni 2019 om 07:17:
aan Erna en Marc is het mogelijk om een prive berichtje te sturen naar mij aub?
Ronny Ronny schreef op 26 juni 2019 om 10:53:
Erna en Marc, tot vrijdag, en Erna zal ik zeker helemaal verwennen xxx
erna en marc erna en marc schreef op 25 juni 2019 om 23:26:
dag ronny marc is bi en heeft geen probleem met een verloren handje of eens te likken zolang erna niet vergeten wordt dus ja wij zien er ook naar uit xxx
Ronny Ronny schreef op 25 juni 2019 om 06:39:
Marc en Erna, ik zie er naar uit jullie vrijdag te ontmoeten, ik hou van lekker volslank. Zijn jullie beide ook bi?
MC MC schreef op 24 juni 2019 om 21:43:
@Luc, bedankt, tot volgende keer. Dikke knuffel en kusjes
Henk Henk schreef op 24 juni 2019 om 13:51:
Zijn er nog vrouwen die rond 1500 uur vandaag zin hebben in gezellige geile middag
Rob Rob schreef op 24 juni 2019 om 11:30:
???? Hoe herkennen wij u
Kurt Kurt schreef op 24 juni 2019 om 10:45:
Het wat een weertje wie straks op post grkurte
??? ??? schreef op 24 juni 2019 om 09:42:
straks weer een lekker geil bezoek, welke lekkere mannen kan ik aan hun pik zuigen ? mmm
Luc Luc schreef op 24 juni 2019 om 00:43:
Danke MC voor de superfijne uurtjes Zondag in de Club. Dikke knuffels en kusjes v mij Tot de volgende
Erna en Marc Erna en Marc schreef op 23 juni 2019 om 13:32:
Hallo hier Erna en Marc , wij hebben vandaag samen beslist om op vrijdag 28 juni rond half drie eens naar de club af te zakken voor een leuke geile speel namiddag . Erna hoopt als volslanke tot echt dikke vrouw van 50 dat er liefhebbers gaan zijn van zowel ouder als van volslank want ze wil graag eens door een paar mannen verwend worden in haar favoriete standje zijnde doggy terwijl ze Marc pijpt . Hoppende op een paar reacties tegen vrijdag aanstaande kijken wij beiden er nu reeds naar uit , E – M
Fien Fien schreef op 23 juni 2019 om 11:52:
@MC ik kom straks voor men massage 😉😚
Sexy boy Sexy boy schreef op 22 juni 2019 om 15:29:
Aan iedereen sexy boy komt vandaag naar villa om villa onveilig te maken 😜
Luc Luc schreef op 22 juni 2019 om 11:01:
Hey dames,ik ben Luc en zou morgen graag naar de club komen,is er een dame die mij wil vergezellen en eindeloos verwend worden? Kusjes LY
H&M H&M schreef op 22 juni 2019 om 10:51:
Aan koen en zij die geintreseerd zijn. Wij komen zeker op maandag 1 juli en zaterdag 6 juli
Larry Larry schreef op 22 juni 2019 om 02:06:
Ik zou morgen eens langs willen komen. Maar durf dit niet zo goed. Het is ook mijn eerste keer. Wie wil mij hierin helpen/begeleiden?
Erwin M Erwin M schreef op 21 juni 2019 om 22:18:
Kan ik een plaats reserveren voor morgen 22juni. mvg.
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan , tot straks mvg Didier
Fien Fien schreef op 21 juni 2019 om 10:03:
Ik ben straks aanwezig. Een massage van MC of fons wil ik wel eens meemaken. 😁
dirk dirk schreef op 21 juni 2019 om 09:29:
marc en erna je kan er zeker van zijn dat er mannen zijn die van volle of dikke vrouwen houden.ik ben er zelf zo een
fons fons schreef op 21 juni 2019 om 09:18:
hallo beste swingers, deze vrijdag namiddag en zondag zijn fons en marie christine in onze club, wie zien we daar voor lekkere masssage, ook aan de dames !!!
marc en erna marc en erna schreef op 21 juni 2019 om 06:29:
erna mijn sexvriendin is een volslanke vrouw die ook al heeft ze een paar kilo teveel toch graag van seks wil genieten ! zijn er heren die ook op volslank tot echt dik vallen en zijn we welkom in de club ; marc en erna
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, iedereen is welkom in de club zolang er maar respect naar elkaar toe is, u bent van harte welkom. Didier
Moni Moni schreef op 20 juni 2019 om 15:59:
Lieve geile mannen jullie komen morgenmiddag toch ook? Tot vrijdagmiddag
Beffertje Beffertje schreef op 20 juni 2019 om 11:37:
Komen er vandaag lieve leuke vrouwtjes die gebeft willen worden ?
Dre Dre schreef op 20 juni 2019 om 10:27:
Aan H&M H is een super neukgriet een echte meerwaarde voor de villa 😄
Koen Koen schreef op 20 juni 2019 om 07:40:
@h en m een aantal weken geleden geweldige zaterdag gehad. Wanneer zijn jullie er zeker?
Dre Dre schreef op 17 juni 2019 om 20:46:
Fien is een lekker heet ding met mooie benen en een stevig billen😄
Bart DS Bart DS schreef op 17 juni 2019 om 16:00:
Hallo allemaal, Ik overweeg om ook eens langs te komen op een maandagnm. Ik heb dit echter nog nooit eerder gedaan. Wat kan ik zoal verwachten, hoeveel charmante dames zijn er zo gemiddeld aanwezig en kom ik er als alleenstaande man wel aan mijn trekken?
Fien Fien schreef op 17 juni 2019 om 12:17:
Sebiet ben ik daar 😉 En vrijdag ben ik normaal ook aanwezig.
A & R A & R schreef op 17 juni 2019 om 09:58:
wij plannen een bezoekje aan de club vandaag
Ron Ron schreef op 17 juni 2019 om 08:49:
Ik ga vrijdag langs komen. Fien kom je nu vrijdag ook? Of is er een dame of koppel dit gaat langs komen.
Erwin Erwin schreef op 17 juni 2019 om 03:04:
Straks ga ik nog eens langskomen. Hopelijk zijn er wat dames en koppels om er een gezellige namiddag van te maken. Krijg al zin als ik eraan denk
Ruben Ruben schreef op 16 juni 2019 om 14:21:
Hey ik ben nieuw hier. Zijn er koppels die vandaag naar de club komen?
Johan Johan schreef op 16 juni 2019 om 04:30:
Nancy hoop dat ik je snel terug zie. Misschien morgen ?
Dame 50+ Dame 50+ schreef op 15 juni 2019 om 16:58:
Hoi komen er vanavond ook koppels ?
Fien Fien schreef op 15 juni 2019 om 09:35:
@Matthias, je mag u steeds voorstellen aan mij 😉
Dre Dre schreef op 15 juni 2019 om 06:04:
Ik was maandag in de villa het was er top lekker eten gezellige sfeer veel actie heel fijne middag gehad
Matthias Matthias schreef op 14 juni 2019 om 23:45:
@fien. Morgen ben ik er normaal ook. 😉 Kerel van 26jarige kerel. 😀
dirk dirk schreef op 14 juni 2019 om 22:47:
Vraagje; is a.s maandag 17 juni druk bezocht ?ik ben nog nooit op maandag geweest .
Fien Fien schreef op 14 juni 2019 om 22:11:
@diego. Ik was vandaag aanwezig en morgen ben ik ook aanwezig. 38jaar
Diego Diego schreef op 14 juni 2019 om 16:14:
Vrouwen van elke leeftijd aanwezig vandaag of morgen? Jongeman hier
Ronny Ronny schreef op 14 juni 2019 om 09:35:
@ S&O ik ga er zijn , hoe herken ik jullie?
S&O S&O schreef op 14 juni 2019 om 08:26:
Vandaag lekkere heren aanwezig in de club ? mmm😜😜😜
johnny marta johnny marta schreef op 14 juni 2019 om 08:01:
wat is het verschil tussen vrijdag en zaterdag? zijn er minder koppels op vrijdag? gangbangs?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Uiteraard zijn er zaterdag meer koppels, vrijdag is meestal een actieve namiddag. mvg Didier
Fien Fien schreef op 13 juni 2019 om 15:25:
Morgen ben ik normaal ook aanwezig 😛
L&R L&R schreef op 13 juni 2019 om 14:24:
Hoi,morgen zijn we ook aanwezig 😜
Wim en Kim Wim en Kim schreef op 11 juni 2019 om 19:22:
Wij komen vrijdag weer eens kijken voor een leuke middag
milf milf schreef op 10 juni 2019 om 10:30:
hoi vandaag hebben wij ook een dagje vrij dus wij zijn ook in de club welke sexy mannen weten mij te verleiden ? geile x
Mrnl29 Mrnl29 schreef op 10 juni 2019 om 09:45:
Wie zijn er vandaag ?
Moni Moni schreef op 9 juni 2019 om 19:47:
Morgen , maandag 10 juni, kom ik eens langs om te genieten
Pp Pp schreef op 9 juni 2019 om 19:12:
Zijn er op vrojdag ook bi vrouwen aanwezig is voor mijn vrouwtje en mij
Leon Leon schreef op 9 juni 2019 om 11:03:
Hi, Ik wil nu eindelijk is langskomen. Zijn jullie maandag geopend? 😉
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Wij zijn maandag open & het beloofd een actieve dag te worden vermits verschillende koppels zich al aangemeld hebben mvg. didier
Filip Filip schreef op 7 juni 2019 om 20:42:
Vandaag ben ik voor het eerste keer geweest en het was zeer fijn om aanwezig te zijn ik kom zeker meer echt een aangename ervaring
Ronny Drets Ronny Drets schreef op 7 juni 2019 om 12:04:
Goedemiddag vrienden en vriendinnen van de erotische wereld! Prostaatonderzoek is goed verlopen! Dit moet gevierd worden! Tot deze namiddag! 😀
Fons -MC Fons -MC schreef op 7 juni 2019 om 12:02:
Hello,wij komen eraan. Fons is bereid een herlijke massage te geven aan een vriendelijke dame.
karel karel schreef op 7 juni 2019 om 08:29:
@ jo&es, ik had gehoord dat jullie vandaag misschien komen hopelijk wel want jullie zijn een fijn en sexy koppel x
dre dre schreef op 7 juni 2019 om 07:30:
hoi fien , kom je vandaag ook langs voor een geile namiddag ?
Fien Fien schreef op 7 juni 2019 om 06:36:
Didier, geniet jij maandag ook van een lang weekend? Of mogen wij komen genieten van u geile infrastructuur? 😉
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste Fien, Wij zijn maandag ook open, dus jullie kunnen komen genieten grts didier
M M schreef op 6 juni 2019 om 23:36:
Hey ik ben bi schierig maar prefeer wel vrouwen. En kom waarschijnlijk zaterdag 15 juni eens langs. Kerel van 26 jaar maar wel met buikje. Wie komt nog? 😉
Ronny Drets Ronny Drets schreef op 6 juni 2019 om 22:24:
Goedenavond vrienden en vriendinnen van het mooie leven. Morgenvroeg omstreeks 11u moet ik een prostaatonderzoek ondergaan. Als ik geslaagd ben kom ik dit vieren in jullie club. Op hoop van zegen groet ik jullie!
Patje Patje schreef op 6 juni 2019 om 17:45:
Welke leuke vrouwen komen vrijdag langs , ik kijk er naar uit eens lekker te kunnen genieten op vrijdag.
Dino Dino schreef op 6 juni 2019 om 13:00:
Misschien kom ik morgen nog eens. Wie ook ?
Dre Dre schreef op 6 juni 2019 om 07:10:
Aan H & M Wanneer komen jullie nog eens op zaterdag H is een super neukgriet ik zou haar graag nog eens stevig willen pakken
Patrick Patrick schreef op 5 juni 2019 om 18:48:
Ik zou graag vrijdag eens langs willen komen maar ik ben een verlegen man.
johan johan schreef op 4 juni 2019 om 20:16:
hallo Marc en Erna, natuurlijk welkom in deze club leeftijd en uiterlijk zijn minder belangrijk. uitstraling verzorgd en uitdagend des te meer. as vrijdag…… 47 slank gespierd verzorgd en bi……. gr Johan ( met en on that ass boxershort)
marc en erna marc en erna schreef op 4 juni 2019 om 06:42:
wij zijn 58 en 50 en willen eens naar de club komen maar erna vraagt zich af of ze als volslanke dame ook welkom gaat zijn en marc is bi
Mb29 Mb29 schreef op 3 juni 2019 om 21:37:
Heey mensen ik ben een hetero man en wil graag een keer komen ! Wie kan me beetje wegwijs maken haha ?
luc luc schreef op 3 juni 2019 om 09:09:
ik ben een nette leuke 40 er die vandaag graag langs komt ik heb toffe reacties gehoord over de maandag
Luc Luc schreef op 3 juni 2019 om 08:53:
ik kom vandaag langs meestal is op maandag ook H&M aanwezig vandaag ook ? groeten Luc
dre dre schreef op 3 juni 2019 om 08:51:
@moni kom jij straks de villa onveilig maken ?
Scalle Scalle schreef op 2 juni 2019 om 11:54:
Ik heb zin om langs te komen . Wie komt er nog?
Kris81 Kris81 schreef op 1 juni 2019 om 23:38:
Heb zin om eens langs te komen in villa21. Is er nog plaats voor een niet onknappe man van 38j? Groetjes.
Fien Fien schreef op 1 juni 2019 om 18:51:
Ik kom vanavond. Zin in sex en een danske 😃
Mike Mike schreef op 1 juni 2019 om 07:30:
Wie is er dan vanavond? 😉
Fons Fons schreef op 31 mei 2019 om 14:06:
Ik ben er deze namiddag terug om een lueve dame met een uitronderlijke massage te bezorgen. Tot direkt
moni moni schreef op 31 mei 2019 om 12:44:
Vandaag zijn we er weer x-jes
Fien Fien schreef op 31 mei 2019 om 11:12:
Ik ben straks aanwezig.
Sexy boy Sexy boy schreef op 31 mei 2019 om 08:45:
Sexy boy is straks in de villa 😉
Mario Mario schreef op 30 mei 2019 om 22:56:
Hoi, Ik kom morgen nogeens langs in V21. Leuke toffe dames die ook gaan?
Firetong Firetong schreef op 30 mei 2019 om 21:12:
Hallo H&M, ik ben zeker kandidaat ;)), hoe herken ik jullie?
H&M H&M schreef op 30 mei 2019 om 20:12:
Wij zijn er elke maandag met een paar uitzonderingen. 3 op de 4 daar op maandag en deze week uitzonderlijk daar op vrijdag. Zij die ons kennen weten dat we zeer actief zijn. Zijn er kandidaten.
Firetong Firetong schreef op 30 mei 2019 om 19:57:
Hallo Anneke, hoe herken ik jou , zou je graag een lekkere lange erotische massage willen geven ;))
anneke anneke schreef op 30 mei 2019 om 13:48:
hoi ik ben een leuke toffe dame die wat verlegen is maar graag morgen naar de club komt, ik heb al veel positieve reacties gelezen en gehoord daarom ga ik morgen de stap zetten x-jes
Willem Willem schreef op 30 mei 2019 om 09:29:
Afgelopen vrijdagmiddag was ik aanwezig en kwam een heel erg lekker Hollands wijf tegen die er maar geen genoeg van kreeg. volgens mij was het Wiske. enig idee of ze weer jullie club gaat bezoeken?
Firetong Firetong schreef op 30 mei 2019 om 09:05:
Hoi , morgen zal ik er zijn, fien , hoe herken ik jou ?
Fien Fien schreef op 30 mei 2019 om 08:55:
Ik hoop morgen aanwezig te kunnen zijn. Alvast heel veel zin 😁
Sexy boy Sexy boy schreef op 29 mei 2019 om 19:31:
Aan R&H ik ben ok vrijdag van de partij 😜
Sexy boy Sexy boy schreef op 29 mei 2019 om 19:30:
Aan R&H ik ben ok vrijdag in de club 😉
john john schreef op 29 mei 2019 om 12:43:
@fien ben je vrijdag weer van de partij ?
R&H R&H schreef op 29 mei 2019 om 12:42:
Vrijdag kunnen we nog eens een bezoekje brengen, mijn man kijkt graag toe en wordt geil als ik verleid word door andere sexy mannen x
Mike Mike schreef op 29 mei 2019 om 12:15:
OP zaterdag, 1 Juni bezoek ik de eerste keer deze club. Graag kontakt met stellen en of dames Die graag een sportelijke man met Big Dick gebruiken Willen 😉
Sexy boy Sexy boy schreef op 28 mei 2019 om 12:25:
Wie komt deze vrijdag naar club sexy boy is rond 2 uur in de villa 😜
Ronny Ronny schreef op 28 mei 2019 om 11:02:
@esmeralda, ben jij die mooie grote Nederlandse vrouw die er verleden week maandag ook was?
Ron Ron schreef op 27 mei 2019 om 19:55:
Even informeren, is het donderdag open?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Wij zijn donderdag niet open, vrijdag wel mvg Didier
H&R H&R schreef op 27 mei 2019 om 18:25:
Hallo, weet iemand of Villa21 op 2e pinksterdag open is?? Xxx
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Wij zijn op pinkstermaandag open vanaf half één tot zes uur, mvg Didier
Esmeralda en jo Esmeralda en jo schreef op 27 mei 2019 om 12:16:
Wij komen vanmiddag naar de club
Sunshine Sunshine schreef op 27 mei 2019 om 11:27:
@Fien Hoi Fien ik ben er deze namiddag. Sportieve 35er die graag een vrouwtje heerlijk en lang verwent 😉
Bart Bart schreef op 27 mei 2019 om 11:18:
@Fien, ik zal er zijn.. grote stevig gebouwde kale man… Ik wil wel samen iets drinken en nader kennis maken… Wie weet wat er dan volgt…
Bart Bart schreef op 27 mei 2019 om 11:08:
@Fien, ik zal er zijn… Wie weet kunnen we samen iets drinken en nader kennis maken. 😉
Fien Fien schreef op 27 mei 2019 om 10:41:
Wie is er straks aanwezig (late namiddag)? Grtjs x
Sexy boy Sexy boy schreef op 26 mei 2019 om 17:11:
Aan Wiske alswas kom je volgende week vrijdag 😉
karel karel schreef op 26 mei 2019 om 11:56:
@moni kom jij maandag ?
koppel koppel schreef op 26 mei 2019 om 11:55:
Vandaag mag mijn lekker sexy vrouw een leuke man in de club kiezen
Wiske Alswas Wiske Alswas schreef op 26 mei 2019 om 11:12:
@Sexy Boy – ik was er afgelopen vrijdag.
Yves Yves schreef op 25 mei 2019 om 17:25:
Vanavond kom ik ook als er nog plaats is .. grtjes tot straks
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan, tot straks mvg Didier
Seppe Seppe schreef op 25 mei 2019 om 16:46:
Aan Milf Ik zou jou graag straks heel lekker willen verwennen!!
Toyboy Toyboy schreef op 25 mei 2019 om 14:24:
Is hier een milf, die een jonge toyboy wilt vergezellen?
milf milf schreef op 25 mei 2019 om 12:32:
hoi ik en mijn man komen straks, welke stoere bink gaat mij straks laten komen hete geile kusjes
R & S R & S schreef op 25 mei 2019 om 12:31:
Deze avond weer een lekkere sexparty zoals we gewoon zijn , wij hebben er zin in
RB RB schreef op 25 mei 2019 om 09:03:
Volgende vrijdag 31 mei kan ik er nog eens bij zijn. Sportieve gast van 38. Groeten
Dre Dre schreef op 24 mei 2019 om 19:58:
Aan Ben als ervaren villa bezoeker raad ik u aan op vrijdag te komen niet te druk maar wel heel actief dit ter info😄
Jo Jo schreef op 24 mei 2019 om 16:08:
@ben koppel 31 wanneer is volgende week ben nieuwsgierig
Sexy boy Sexy boy schreef op 24 mei 2019 om 12:17:
Aan Wiske alswas hai leuke sexy ik wil je leren kennen wanneer komt je naar de club😉ik wil je eens stevig neuken 😜
Fien Fien schreef op 24 mei 2019 om 12:12:
Ik spring is binnen deze namiddag.
Wiske Alswas Wiske Alswas schreef op 24 mei 2019 om 10:47:
Nog een goed uur en dan leer ik Villa 21 kennen. Van binnen en van buiten. Ik maak graag kennis met de gasten. Van binnen en van buiten. Je hoeft me niets te vragen! Ga gewoon je gang. Tot zo.
Wim Wim schreef op 24 mei 2019 om 10:30:
Welke geile vrouw of koppel gaat straks naar de villa
Alex Alex schreef op 23 mei 2019 om 18:51:
Aan K deze vrijdag kan ik niet maar volgende wel misschien tot dan geile kusjes
Wiske Alswas Wiske Alswas schreef op 23 mei 2019 om 12:21:
O, wat een heerlijk weer morgen! Zalig, die zon. Met zijn hete stralen op mijn witte blote lijfje.
K. K. schreef op 22 mei 2019 om 23:38:
@Alex, vrijdag zijn we er niet, ventje is in het buitenland. Veel plezier en weet dat je van horen zeggen veel kan horen liegen. i'm not so special,
Ben Ben schreef op 22 mei 2019 om 20:31:
Wij zijn een trendy koppel van 31. We komen volgende week voor de eerste keer langs. Kijken er naar uit.
Wiske Alswas Wiske Alswas schreef op 22 mei 2019 om 13:38:
Vrijdag kom ik me voor het eerst in Villa 21 laten nemen. Zijn er genoeg stevig rammende harde pikken voor in mijn teer nat heet en gretig kutje? Haha, neuk het ongevraagd diep hard snel en vaak! Als je durft. Laat me je anders even helpen. Heus, ik sluit niemand uit. O, wat een pret!
Ron Ron schreef op 21 mei 2019 om 21:48:
Ik ga vrijdag ook langs komen als Fien komt. Hoi Fien laat je iets weten?
Dre Dre schreef op 21 mei 2019 om 20:57:
Aan Fien hopelijk kom je volgende vrijdag ook ik heb al een stijve
Wiske Alswas Wiske Alswas schreef op 21 mei 2019 om 14:01:
Ach, elke pik is vrijdag welkom. Groot, klein, dik, dun. Als de kerels die er aan vast zitten maar lekker hun gang gaan. Aan de lopende band! Dus kom maar op, Willem.
Wiske Alswas Wiske Alswas schreef op 21 mei 2019 om 13:57:
@Dre – Nou en of ik van grote pikken hou! Vooral als ze tegen mijn baarmoedermondje stoten. Dat voel ik wel! Maar dat is mijn probleem. Jij moet je vooral niet niet inhouden, hoor. Neuk me hard en diep.
Fien Fien schreef op 20 mei 2019 om 21:33:
Bedankt iedereen vandaag voor de warme welkom. 😚Waarschijnlijk tot later deze week ergens. 😃
Willem Willem schreef op 20 mei 2019 om 20:10:
Vrijdag ben ik van de partij. Zijn er leuke vrouwen in voor wederzijds lichamelijk genot? Ik wel, man van 193 cm, redelijk slank en 57 jaar
John John schreef op 20 mei 2019 om 19:52:
wij komen ook snel.het klinkt heel leuk.
Willem Willem schreef op 20 mei 2019 om 19:10:
Vrijdagmiddag ben ik van de partij. Ik hoop gezellige dames te ontmoeten die in zijn voor wederzijds genot.
Dre Dre schreef op 20 mei 2019 om 19:06:
Aan Wiske Geen probleem lieve schat hopelijk hou je van een grote pik dan zal ik u een harde beurt geven beloofd
Wiske Alswas Wiske Alswas schreef op 20 mei 2019 om 16:10:
O, ik kan niet meer wachten! Vrijdag 24 mei ben ik Geil@Villa21. Let op – je hoeft me niet te verdienen of te veroveren. Mijn kutje staat altijd en overal ongevraagd voor elke harde pik open. Zet me in de juiste positie en neem het. Diep, hard, snel en vaak!
Wiske Alswas Wiske Alswas schreef op 20 mei 2019 om 15:40:
@Dre – Om vooroordelen te voorkomen, geef ik mijn leeftijd nooit prijs. Je ziet het wel als we elkaar treffen. Proef maar!
Rocky Rocky schreef op 20 mei 2019 om 13:00:
Zijn vijftigers ook welkom???
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Uiteraard geen enkel probleem mvg Didier
Jo Jo schreef op 20 mei 2019 om 12:45:
Zijn jullie op donderdag niet meer open
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Neen wij zijn donderdag niet meer op mvg Didier
Esmeralda en jo Esmeralda en jo schreef op 20 mei 2019 om 12:28:
Wij komen vanmiddag 😉
Ronny Ronny schreef op 20 mei 2019 om 11:55:
Ben er ook, hoe herken ik jullie? X
Fien Fien schreef op 20 mei 2019 om 11:46:
Ik ben erover aan het nadenken om vanmiddag te komen.grtjs
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste Fien, Altijd welkom mvg Didier
koppel A koppel A schreef op 20 mei 2019 om 11:27:
Na de middag zijn we er voor een lekkere geile sex meeting x-jes😜😜😜
Peter Peter schreef op 20 mei 2019 om 10:14:
Zijn er nog geile mensen die vanmiddag komen?
S&V S&V schreef op 19 mei 2019 om 14:09:
Wij komen straks, wie nog? 🙂
Dre Dre schreef op 18 mei 2019 om 17:44:
Voor Fien mijn ervaring zondag vijftig en zestig plus de beste en heetste namiddag is vrijdag dit terinfo
Toyboy Toyboy schreef op 18 mei 2019 om 17:27:
Hoi is er een leuke vrouw die mij een jonge student, echte Toyboy wilt vergezellen, er komt wss ook een ouder bevriend koppel mee
R & S R & S schreef op 18 mei 2019 om 14:54:
Hoi wij komen deze avond ook naar ons favoriet clubje 😜😜😜
L&J L&J schreef op 18 mei 2019 om 13:25:
@Patrick Wij zijn een koppel begin de 40 en komen deze avond ook. Tot straks xxx
Didier Didier schreef op 18 mei 2019 om 13:20:
Beste klanten, Hierbij enkele weetjes omwille van de drukte : Indien de parking van de villa volzet is : – Parkeren tegen de weg, gelieve aan de zijde van de villa te parkeren dit tussen het fietspad en de weg, daar mag je wettelijk parkeren. – De andere kant niet parkeren als het niet moet en zeker niet tegen de opritten van de buren zodat zij veilig in en uit kunnen rijden. – gelieve buiten geen overbodig herrie / lawaai te maken zodat de buren een hun welverdiende rust kunnen nemen. Alvast bedankt en veel swingersplezier Groetjes Didier
Fien Fien schreef op 18 mei 2019 om 11:29:
Zijn er morgen meer koppels aanwezig of ook veel singles? Totaal geen idee wat een geschikte dag is voor een allereerste ervaring 😕
Patrick Patrick schreef op 17 mei 2019 om 18:42:
Hallo Toch effe onwennig voor ons😏 ik zou graag dit wknd 18 mei met mijn partner eens willen langs komen in de villa 21 maar het is voor ons de eerste keer ! Mss iemand die ons een beetje kunnen opvangen 😉want we zijn toch eens benieuwd wat er ons te wachten staat !!! Alvast bedankt
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, In de club zijn er voldoende vast klanten die u wegwijs helpen in de club en de swingerswereld u bent van harte welkom mvg Didier
Dre Dre schreef op 17 mei 2019 om 18:23:
Voor Fien ik ben 47 exbokser getrainde body en stevige pik ik kan lang en hard stoten heb prima conditie
Willem Willem schreef op 17 mei 2019 om 09:57:
En 24/5 kom ik natuurlijk ook om Wiske goed te voelen!
Wim Wim schreef op 17 mei 2019 om 06:44:
@Fien Hallo ik ben 40 sportief en ben straks aanwezig
Willem Willem schreef op 17 mei 2019 om 00:15:
hallo Fien, ik ben van plan om vrijdag 25/5 naar Villa21 te komen. Zou je graag ontmoeten.
Fien Fien schreef op 16 mei 2019 om 18:00:
@Dre Mag ik vragen wat je leeftijd is?
S & R S & R schreef op 16 mei 2019 om 15:46:
Morgen vrijdag komen we de villa onveilig maken, geile sexy nette heren kennismaking aan de bar en de rest zien we wel
Dre Dre schreef op 16 mei 2019 om 12:07:
Aan Fien Lieve Fien kom volgende vrijdag 25 mei dan kom ik ook als jij zin hebt in een stevig geschapen getrainde kerel tenminste
Moni Moni schreef op 16 mei 2019 om 11:56:
Lieve, geile mannen morgen om 12u30 kom ik genieten en laten genieten
Karel Karel schreef op 16 mei 2019 om 10:59:
hoi moni, ben je morgen weer van de partij ?
lyn lyn schreef op 16 mei 2019 om 10:57:
hoi ik zou graag morgen eens langs willen komen voor de eerste keer , zijn er op vrijdag leuke mannen en koppels aanwezig ?
Fien Fien schreef op 16 mei 2019 om 09:38:
Welke dag is de beste om een allereerste stap te zetten? Geile single lady van bijna 38j
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Hangt af of je in het weekeind wil komen of in de week. In het weekeind is het altijd drukker zeker op zaterdag. mvg Didier
Alex Alex schreef op 15 mei 2019 om 18:54:
Aan K Lieve K ik kom vrijdag 24 mei nog eens langs hopelijk kan ik u dan eindelijk eens zien veel goeds over u gehoord dat maakt me nieuwsgierig hopelijk tot dan geile kusjes
K K schreef op 15 mei 2019 om 12:14:
Beste Alex, ben vrijdag in gezelschap van men man nog langs geweest, dus ja ik bezoek de club nog geregeld.
Alex Alex schreef op 14 mei 2019 om 20:32:
Aan K We hebben al lang niks meer gelezen in het gastenboek over u kom jij nog naar de villa ?
Wim Wim schreef op 13 mei 2019 om 23:43:
@koppel dat 3 mei aanwezig was ,op 24 mei ben ik er terug Geile groeten Wim
nick nick schreef op 13 mei 2019 om 09:26:
deze namiddag ga ik naar de club, wie is er nog ?
D&S D&S schreef op 13 mei 2019 om 00:32:
Hey Lorre, wij vonden het ook een leuke avond!
Lorre Lorre schreef op 12 mei 2019 om 21:55:
Vandaag nog eens langs geweest in de villa .. heb een leuk koppel leren en heb me supper geamuseerd ! Ben de jonge man met tattoos .. hopelijk tot binnenkort grtz
Dre Dre schreef op 12 mei 2019 om 20:32:
Aan Wiske mogen we weten hoe jong je bent en hoe je eruit ziet ?
Wiske Alswas Wiske Alswas schreef op 12 mei 2019 om 18:44:
Vrijdag 24 mei kom ik naar Villa 21. Ik ben er nog nooit geweest. Altijd spannend, een nieuwe club. Gelukkig ben altijd zo geil dat ik vol zelfvertrouwen mijn benen spreid en met plezier mijn mondje open.
A & M A & M schreef op 11 mei 2019 om 13:28:
Deze avond weer van de partij op de geile sexy party
Peter Peter schreef op 10 mei 2019 om 11:55:
Cécile hoe zie je eruit?
Ronny Ronny schreef op 10 mei 2019 om 10:00:
@Cecile, ik kom, hoe herken ik je? X
koppel kempen koppel kempen schreef op 10 mei 2019 om 09:27:
@wim neen vorige week waren wij er niet,tot straks !
cecile cecile schreef op 10 mei 2019 om 09:26:
wie komt er mij straks een lekkere neukbeurt geven op de geile namiddag ? x-jes
Ronny Ronny schreef op 10 mei 2019 om 09:10:
@koppel kempen, ik ben er straks 😋
Wim Wim schreef op 10 mei 2019 om 08:17:
Aan koppel kempen Waren jullie vorige week vrijdag ook aanwezig
koppel kempen koppel kempen schreef op 10 mei 2019 om 08:09:
vandaag bezoekje aan de club, welke leuke heren zijn vandaag aanwezig in de club ?
Eric Eric schreef op 10 mei 2019 om 08:00:
ik, bi-man kom vandaag langs, hopelijk vind ik er een gezellig bi-koppel om eens lekker te genieten. Tot straks
Dino Dino schreef op 10 mei 2019 om 07:30:
Wie mag ik vandaag terug verwachten ?
Dre Dre schreef op 9 mei 2019 om 19:21:
Aan Moni Hallo Moni hopelijk kom je volgende week vrijdag ook dan zal ik u eens stevig pakken ik kijk er naar uit 😉
Moni Moni schreef op 9 mei 2019 om 18:10:
vrijdag rond 12u30 kom ik langs om te genieten en laten genieten
Bart Bart schreef op 7 mei 2019 om 11:55:
Waaaaaaaw… Gisteren heerlijke vrouw ontmoet in de club… Grote iets wat struiset gebouwd met neklang bruin haar… Je was GEWELDIG!!
Gert Gert schreef op 6 mei 2019 om 19:42:
Vandaag kennisgemaakt met een koppel dat voor de eerste keer een club bezocht, het vrouwtje was geweldig. Hopelijk zien we elkaar nog eens
J en M J en M schreef op 6 mei 2019 om 17:42:
Didier nog hartelijk bedankt voor het verzorgen van de heerlijke taart voor mijn verjaardag! Was echt top.👌
Wim Wim schreef op 6 mei 2019 om 00:13:
Koppel dat vrijdag aanwezig was vrouw met zwarte haren begon mij in de sauna spontaan te pijpen en daarna hebben we boven lekker gevreeën je was echt top wanneer ben je er weer xxx
(bi) man (bi) man schreef op 5 mei 2019 om 13:37:
hallo, wie morgen ook daar?
genieters genieters schreef op 5 mei 2019 om 13:15:
hoi vandaag een dagje villa , wie komen we allemaal tegen ?
Dre Dre schreef op 5 mei 2019 om 09:56:
Aan H&M Hallo wanneer komen jullie nog eens langs in de villa? Altijd geile bedoening als H er is
Pascal Pascal schreef op 4 mei 2019 om 19:29:
Hallo zou ik kunnen reseveren deze avond ? Mvg ,pascal
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan, tot straks mvg Didier
Werner Werner schreef op 4 mei 2019 om 16:36:
Ik las dat de vrijdagen behoorlijk actief zijn, kunnen single mannen ook meedoen?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, vrijdag is normaal een actieve namiddag, uiteraard ligt het aan de koppel en of dames of je mag meedoen. mvg Didier
pat pat schreef op 4 mei 2019 om 15:25:
Ik ben een 45 j man ,gaat er namelijk een vrouw of leuk koppel vanavond,die graag ook gezelschap hebben van een teder en sensuele man en vrouwvriendelijk,die ook houden van teasen en strelen en uitdagen,alles begint bij respect en eindigt met genot,zou leuk zijn mekaar te ontdekken en laten ontdekken,ik hoor het wel.Liefs xxx
koppel antwerpen koppel antwerpen schreef op 4 mei 2019 om 15:07:
Deze avond actieve avond in de villa wie doet er mee ?
D D schreef op 4 mei 2019 om 14:23:
Jonge koppels meer dan welkom vanavond, thx
M&L M&L schreef op 4 mei 2019 om 10:47:
deze avond op de geile fucking party, welke leuke mannen en/ koppels komen we tegen ?
Wim Wim schreef op 3 mei 2019 om 12:06:
Talpa Ik zal rond 12u45 aanwezig zijn xxx
Tania Tania schreef op 3 mei 2019 om 10:44:
Hey, Is vrijdagmiddag een goed moment om langs te komen als single vrouw? Of is er een beter moment? Grtjs
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan perfect, vrijdag namiddag is meestal een gezellige en actieve namiddag, wat niet wil zeggen niemand is iets verplicht. Het belangrijkste is dat je je amuseert. mvg Didier
koppel koppel schreef op 3 mei 2019 om 10:39:
hey wij zijn een actief koppel dat graag een nette singel heer bij ons geil spel betrekt wij hopen dat er vandaag nette geile heren aanwezig zijn want
Ronny Drets Ronny Drets schreef op 3 mei 2019 om 10:39:
Goedemorgend Villa Lovers! Vandaag zo bronstig als een stier! Wie komt er vandaag gezellig mee het weekend in gang zetten? Groetjes, the one and only, Ronny Drets!
Wim Wim schreef op 3 mei 2019 om 10:06:
Zijn jullie vandaag open en is er wat te beleven voor een man alleen
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, wij zijn vandaag open, deze namiddag is het een geile erotische namiddag mvg Didier
jan jan schreef op 2 mei 2019 om 07:41:
Ik herinner me een tijd dat jullie af en toe op donderdag open waren. Is dat nu nog steeds of is dat definitief gedaan?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Op donderdag zijn wij niet meer open, onze openingsdagen zijn : – vrijdag van 12u30 tot 19 u – zaterdag van 20 u tot 03u00 – zondag van 16 u tot 23 u – maandag van 12u30 tot 18 u mvg Didier
(bi)man 57 ) (bi)man 57 ) schreef op 1 mei 2019 om 09:31:
wil maandag graag binnenwippen wie ook daar aub en zin erin?
Eddy en Els Eddy en Els schreef op 30 april 2019 om 15:00:
11 mei is toch een zaterdag? Allee toch op mijne kalender😓
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, klopt volledig mijn excuses, dus zaterdag 11 mei , jullie zijn van harte welkom mvg Didier
Eddy en Els Eddy en Els schreef op 30 april 2019 om 09:23:
Hoi wij komen op 11mei naar de villa is er nog een koppel dat er zal zijn zijn 47 en 51 niet mager maar ook niet dik Welk koppel kunnen wij ontmoeten? En misschien plezier maken Grtjes
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Donderdag 11 mei zijn wij gesloten, vrijdag 12 mei zijn wij open mvg Didier
Bartje Bartje schreef op 29 april 2019 om 19:58:
Hoi hoi zijn julie dinsdag open ? Grt bartje.
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, wij zijn morgen gesloten, vrijdag zijn we terug open mvg Didier
Bart Bart schreef op 29 april 2019 om 07:51:
@moni.. ik kom ook… Hoe herken ik je?
Dre Dre schreef op 28 april 2019 om 16:49:
Aan Moni kopje soms ook op vrijdag?
Dre Dre schreef op 28 april 2019 om 16:48:
Aan Mini kom je soms ook op vrijdag ?
Jan Jan schreef op 28 april 2019 om 14:32:
Welke singel vrouw komt er vanavond
Moni Moni schreef op 28 april 2019 om 14:15:
Maandagmiddag om 12u30 wip ik binnen. Geile mannen, v.d.voorbije weken , tot morgen
pat pat schreef op 28 april 2019 om 13:44:
Vandaag ga ik naar de club man 45 j vlot en sociaal,sensueel en teder in omgang,graag een leuk open koppel of vrouw om leuke ontmoeting mee te hebben.Knuffel en groetjes Patrik
Angel Angel schreef op 27 april 2019 om 17:49:
Vanavond terug naar de villa
Jonge tijger of duracell konijn Jonge tijger of duracell konijn schreef op 27 april 2019 om 15:14:
@Nancy mij 😁 hoe herken ik je? Ben 27 en heb veel zin om plezier te maken x
Nancy Nancy schreef op 27 april 2019 om 14:37:
Wie kom ik vanavond allemaal tegen in de villa?
Jonge tijger of duracell konijn Jonge tijger of duracell konijn schreef op 27 april 2019 om 11:58:
Wie heeft zin vanavond in de villa? Ik alvast wel
Sexy boy Sexy boy schreef op 26 april 2019 om 16:49:
Aan H&M wanneer komen jullie naar de club 😉
Andy Andy schreef op 25 april 2019 om 17:13:
Beste, Zijn er morgen singel dames? Grtjs
Dre Dre schreef op 24 april 2019 om 20:44:
Aan H&M Hallo lekkere hete H wanneer komen jullie nog eens naar de villa ? Als jij er bent is het altijd een hete bedoening ik kijk ernaar uit
D×f D×f schreef op 24 april 2019 om 16:07:
Zullen er morgen nog koppel zijn in de klub wij zouden graag eens langs komen
D×f D×f schreef op 24 april 2019 om 16:07:
Zullen er morgen nog koppel zijn in de klub wij zouden graag eens langs komen
Jong koppel Jong koppel schreef op 24 april 2019 om 13:08:
Nieuwschierig jong koppel willen eens afkomen Wnr zijn zowat de drukste(beste dagen) vrijdag?zaterdag?zondag? Of maandag?
Didier Admin-antwoord door: Didier
beste, Zaterdagavond is de drukste avond meestal,de beste kan ik moeilijk voor jullie uitmaken , het is net wat je zoekt mvg Didier
koppel lang geleden koppel lang geleden schreef op 22 april 2019 om 10:26:
Hallo aan iedereen zowel vaste bezoekers van de club als toekomstige of swingers die lang geleden nog naar de villa geweest zijn, wij hadden intussen gehoord dat er veel veranderd was dus wij hadden zelf besloten om na lange tijd de villa te bezoeken, bij het binnenkomen merkten wij beiden dat het inderdaad heel hard veranderd is , wij zijn heel blij dat er terug een club is waar zowel swingers als singels op een ontspannen , erotische , toffe sfeer kunnen vertoeven,wij kunnen niet meer zeggen dat het ons voor 200 % is meegevallen , leuke sfeer, veel actie, goede muziek, netjes, prachtige bar , mooie verzorgde en grote lockers laten we nog maar zwijgen over die topkeuken die je gepresenteerd krijgt een dikke merci aan het team van de villa, ons zie je terug als regelmatige bezoeker
koen koen schreef op 22 april 2019 om 10:17:
hallo iedereen , ik zal er vandaag ook zijn, ben een leuke dertiger.
koppel R koppel R schreef op 22 april 2019 om 10:12:
Hallo Didier, deze namiddag "wippen" wij binnen voor een geile namiddag om eens lekkere sex te hebben met enkele singel mannen wij hebben een klein vraagje is je lekkere restaurant open vandaag ? groetjes en tot straks
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Van harte welkom, ook vandaag is het restaurant open. Groetjes, Didier
E & S E & S schreef op 22 april 2019 om 10:00:
hoi vrienden van de villa, vandaag brengen we de club nog eens een bezoekje voor een leuke hete namiddag xx-jes
Prt Prt schreef op 22 april 2019 om 02:09:
Beste Zijn julie vandaag open 22 april ?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Wij zijn vandaag open van 12u30 tot 18 u mvg Didier
R en P R en P schreef op 21 april 2019 om 07:42:
Zijn jullie vandaag open ? Wij zijn een Bi-koppel uit de buurt zonder clubervaring en willen wel eens proberen…
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Wij zijn vandaag open , u bent van harte welkom mvg Didier
Jong koppel Jong koppel schreef op 21 april 2019 om 00:54:
Wat is zowet de gemiddelde leeftijd hier Ik en mijn vriendin zijn nieuw hierin en wel nieuwschierig ernaar En wat is de dresscode mijn vriendin is een beetje verlegen en wil niet onmiddelijk naakt of in lingerie rondlopen Grtjs jong koppel
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, De leeftijd begint meestal vanaf 35 jaar, de dresscode in lingerie / sexy kleedje en boxershort of slip, op zaterdag is het eerste uur nog geen dresscode mvg Didier
Tom met veel testosteron Tom met veel testosteron schreef op 19 april 2019 om 22:07:
Jongen van 16 wilt milf proberen, heb van horen zeggen dat het wel een fijne ervaring is groetjes jong geweld
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, De minimum leeftijd is 18 jaar om toegang te krijgen tot de club nog enkele jaren geduld zou ik zeggen. mvg Didier
Moni Moni schreef op 19 april 2019 om 09:52:
Voor het eerst op een vrijdag wippen we eens binnen
Bart Bart schreef op 19 april 2019 om 08:04:
Ik wil die twee geile milfjes wel eens van naderbij leren kennen. Hoe herken ik jullie en wanneer gaan jullie?
Alex Alex schreef op 19 april 2019 om 07:09:
Hallo geile milfjes kom maar gerust langs hopelijk kom je elke week ik kom begin mei misschien zijn jullie er dan ook zodat we er een geilzellige middag van kunnen maken
Sexy boy Sexy boy schreef op 19 april 2019 om 05:08:
Aan geile milfjes om hoelaat komen jullie naar villa 😉
geile milfjes geile milfjes schreef op 18 april 2019 om 20:23:
Wij zijn 2 geile milfjes die op zoek zijn naar wat spanning wij hebben vernomen dat er het op vrijdag soms heet aan toe kan gaan dus brengen wij een bezoekje , deftige heren mogen zich altijd aanmelden hete geile xx-jes
koppel s koppel s schreef op 18 april 2019 om 20:17:
morgen brengen we nog eens een bezoekje, laat het er nog eens heet aan toe gaan
Smolly Smolly schreef op 18 april 2019 om 16:20:
Zijn jullie maandag 22e open?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Wij zijn nu maandag met paasmaandag open mvg Didier
Ronny Ronny schreef op 18 april 2019 om 14:01:
Ben morgen ook van de partij, hopelijk het gezellig koppel uit Diest ook.
Lovable Lovable schreef op 17 april 2019 om 08:08:
Deze verlegen, iets dikkere dame is op ontdekkingstocht en op zoek naar wat plezier. Is de club morgen (18 April) open?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Wij zijn morgen donderdag niet open, vrijdag vanaf 12u30 tot 19 u U bent van harte welkom, mvg Didier
tofKoppeltje tofKoppeltje schreef op 15 april 2019 om 12:23:
hey nu vrijdag as 19 April , zullen wij(mijn vrouw en ik ) voor de eerste maal eens een club bezoeken,hopelijk zullen er vele koppeltjes aanwezig zijn, Mijn vrouw fantaseert er van dat er veel mensen zullen kijken terwijl…😄, Zijn er al koppeltjes die nu as vrijdag 19 April ook komen pls ? tot Vrijdag
W uit W W uit W schreef op 14 april 2019 om 03:05:
Vandaag na lang twijfelen mijn eerste bezoek gebracht aan een club… wat een supergezellig ontvangst , bedankt R&N voor de toffe introductie in jullie vriendenkring en me mee in de sauna uit te nodigen , de sfeer zat er direct goed in en het ijs gebroken (of gesmolten 😉) . Daarna nog leuke kennismaking gehad met B & ? ( al die nieuwe namen) en dan L & J … ik voel me hier zeker thuis en kom graag nog eens terug Grtjs W
Angel Angel schreef op 13 april 2019 om 17:38:
YDM wij zijn een bi koppel zijn er ook vanavond
Ydm Ydm schreef op 13 april 2019 om 16:55:
Is er vanavond nog plaats voor een verlegen/vrij onervaren bi gast van 27? Zou toch eindelijk eens de stap willen zetten en hoop dat er wat mensen zijn om plezier mee te beleven 😉
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan mvg Didier
Gerrit Gerrit schreef op 13 april 2019 om 13:56:
Ik wil graag deze avond als single man komen is dat nog mogelijk? Groet,
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan , tot vanavond mvg Didier
milfje milfje schreef op 13 april 2019 om 13:54:
hoi ik ben een lekker milfje, wij komen deze avond naar de club, mijn man kiest en wie geluk heeft doet zijn best dan doe ik dat ook , tot straks en hete kusjes x
Michel Michel schreef op 13 april 2019 om 11:59:
Beste, zou graag deze avond ( zaterdag ) langskomen. Is er nog plaats voor een single man ? Gr Michel
Didier Admin-antwoord door: Didier
beste, Dat kan , tot straks mvg Didier
J J schreef op 12 april 2019 om 20:43:
Ervaren dertiger wil graag vrouw of koppel verwennen is er nog plaats deze zaterdag?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan mvg Didier
C C schreef op 12 april 2019 om 08:13:
straks zijn we weer van de partij in ons favoriet clubje , wie waagt om met mij en mijn vriend de playroom te verkennen ?
Ma+K Ma+K schreef op 10 april 2019 om 03:14:
Hallo iedereen' ik wil eens naar club komen mr k bn nog nooit daar geweest. ik ben een jong van 24 jr oud. geen ervaring 😜, hoe ùoet iok beste komen en wat kan ik verwachten daar…..
Karel Karel schreef op 10 april 2019 om 02:52:
Beste komen er dames en heren boven de 60-65 naar de villa grt
Jongen man Jongen man schreef op 8 april 2019 om 10:52:
Ik ben van plan om voor het eerst naar een parenclub te gaan ben benieuwd.
A & K A & K schreef op 8 april 2019 om 10:04:
deze namiddag komen wij nog eens langs , wij zijn een actief koppel en hebben nog eens zin …
Frank Frank schreef op 7 april 2019 om 13:30:
Wie is er straks
Jurgen Jurgen schreef op 6 april 2019 om 18:07:
Lorena ga je straks
Masseur66 Masseur66 schreef op 6 april 2019 om 18:03:
Hoi Lorena ben m90 00kg bl ogen en donker haar gespierd lichaam en vrouwvriendelijk en goed voorzien
Masseur66 Masseur66 schreef op 6 april 2019 om 17:52:
Ik ben een grote best gespierde kerel met donker haar en blauwe ogen
Lorena Lorena schreef op 6 april 2019 om 14:19:
Masseur hoe zie je eruit?
Lorena Lorena schreef op 6 april 2019 om 13:05:
Wie gaat vandaag?
si si schreef op 6 april 2019 om 12:28:
een vraag is er ook een dj aanwezig zodat er ook gedanst kan worden op de dansvloer ?
Masseur66 Masseur66 schreef op 4 april 2019 om 13:44:
Hallo Zaterdag had ik graag eens naar Villa21 gekomen.ben een ervaren masseur,en hoop eens een leuke dame te moge masseren en meer daar.ben een sportieve en gespierde kerel met leuke looks
E&S E&S schreef op 4 april 2019 om 05:47:
Vorige zaterdag geweest. Het was superleuk!
Stenso Stenso schreef op 3 april 2019 om 20:34:
Hallo lekkere single mannen, vrijdag komen we als vrijdenkend koppeltje nog eens naar dit leuke clubje…. Zin? Spreek ons gerust aan de toog aan….
wim wim schreef op 1 april 2019 om 10:08:
hoi vandaag nog eens naar de villa wie kom ik allemaal tegen ?
Bart Bart schreef op 1 april 2019 om 09:57:
@koppel… Ik wil je heel graag heerlijk verwennen… Hoe kan ik je herkennen?
koppel koppel schreef op 1 april 2019 om 09:12:
hallo iedereen vandaag zou ik graag door enkele lekkere mannen verwend worden terwijl mijn partner toekijkt x
Ronny Ronny schreef op 31 maart 2019 om 19:23:
@MONI, hoe herken ik je ?X
A & L A & L schreef op 31 maart 2019 om 11:45:
Gisteren was het weer een fantastische avond, het was weer boven alle verwachtingen , jullie zijn goed bezig proficiat xxx
koppel koppel schreef op 31 maart 2019 om 11:42:
Straks komen wij naar villa 21 en we kijken al uit naar een actieve avond met ?
Youri Youri schreef op 30 maart 2019 om 21:37:
Hey, is er vanavond nog plaats voor een bi gast van 27 met weinig ervaring? Beetje laat dus verwacht van niet maar dacht toch even te checken 😉
MONI MONI schreef op 30 maart 2019 om 20:03:
Dit is geen aprilvis of- mop . Maandag 1 april kom ik om te genieten en laten genieten. Mannen tot dan.
Frederik Frederik schreef op 30 maart 2019 om 19:12:
Hallo didier , kan ik nog een plaatsje reserveren voor vanavond ?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan nog mvg didier
A&G A&G schreef op 30 maart 2019 om 17:12:
Beste Didier, Door onverwachts bezoek van familie zien wij ons genotzaak om deze avond af te zeggen.
Angel Angel schreef op 30 maart 2019 om 16:42:
Wij zijn et zeker en vast vanavond zoals elke zaterdag ben in topvorm 😍😍😍😍😍
Didier Didier schreef op 30 maart 2019 om 13:34:
Beste vrienden, Deze avond is het zo ver, wij zijn volle bak bezig met de voorbereidingen om er een fantastisch feest van te maken, wij zorgen voor een grandioos appertieven & buffetten, brengen jullie een goed humeur mee dan kan het alleen maar slagen tot straks Carry & Didier 😊😊😊
Joske Joske schreef op 30 maart 2019 om 10:21:
Bij deze meld me af voor vanovond zo ziek als wat opgestaan srry eh😥
L & M L & M schreef op 30 maart 2019 om 09:10:
Hoi Didier, is er nog een plaatsje vrij voor ons deze avond , hopelijk kunnen we er nog bij groetjes en bedankt
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste L& M, Dat kan , groetjes en tot straks Didier
Erwin Erwin schreef op 29 maart 2019 om 16:51:
Kan ik een plaats reserveren voor morgen zaterdag 30 maart. Dank! mvg
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste Erwin, Dat kan , van harte welkom mvg didier
Ed Ed schreef op 29 maart 2019 om 11:03:
Hmmm een massage, hopelijk mag ik ze ook leren kennen!
genieter genieter schreef op 29 maart 2019 om 10:13:
Komt vandaag die leuke dame die een fantastische massage kan geven met "happy end" gewoon zalig, hopelijk zien we mekaar straks x
A & S A & S schreef op 29 maart 2019 om 09:47:
Vandaag nog eens een geile namiddag in de villa mmm !
Jorik Jorik schreef op 27 maart 2019 om 07:48:
Goedemorgen! Ik ben een jonge man 22 jaar (bi). Ik zoek een koppel dat me eens mee wilt nemen naar villa 21. Tot later!
Ronny Ronny schreef op 26 maart 2019 om 11:40:
Aan het gezellige koppel uit Diest dat ik verleden donderdag in de club ontmoet heb , nu vrijdag namiddag ga ik terug naar de club, Ronny
( bi) man ( bi) man schreef op 25 maart 2019 om 12:01:
natas hoelaat daar en hoe herkenbaar?
Ronny Ronny schreef op 25 maart 2019 om 11:42:
Hoe herkennen we je natas?
Natas Natas schreef op 25 maart 2019 om 11:34:
Wie o wie komt mij vanmiddag een geile beurt geven liefst meerdere mannen gelijk man kijkt toe en doet ook mee.xxxx tot straks
man 48 man 48 schreef op 25 maart 2019 om 10:57:
@koppel, ik ga er zijn, hoe herken ik haar .
( bi ) man ( bi ) man schreef op 25 maart 2019 om 10:20:
wie straks ook aanwezig aub?
( bi ) man ( bi ) man schreef op 25 maart 2019 om 10:18:
welk ( bi ) koppel ook aanwezig straks?
koppel koppel schreef op 25 maart 2019 om 10:08:
Wij plannen een bezoekje aan de club , zijn er vandaag leuke verzorgde mannen die mijn Milfje een leuke beurt willen geven ?
Martin Martin schreef op 24 maart 2019 om 14:27:
Wil vrijdag 5 april Villa bezoeken, wordt de vrijdag goed bezocht?
patrick patrick schreef op 23 maart 2019 om 17:57:
hallo, vanavond ga ik een eerste keer naar villa… wie kom ik ertegen??? 😛
Casper Casper schreef op 22 maart 2019 om 21:26:
Hoi d en s, bedankt voor de heerlijke middag !
V en E. V en E. schreef op 21 maart 2019 om 18:26:
Vandaag voor het eerst in een parenclub en wat een warm ontvangst. We hebben er beide enorm van genoten en komen snel een keer terug. Dank jullie wel. Groeten stel uut Rotterdam
Ronny Ronny schreef op 20 maart 2019 om 17:18:
Morgen niet open?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, wij zijn vandaag open vanaf 12 u mvg Didier
(bi)man (bi)man schreef op 20 maart 2019 om 14:55:
volgende maandag nog eens bezoekje brengen aan de gezellige club. Wie komt er ook?
Stijn Stijn schreef op 20 maart 2019 om 09:59:
Hallo Villabezoekers, vrijdagmiddag zal ik voor het eerst de villa aandoen voor een hopelijk fijne middag, wie kom ik tegen?.. ben een (vind ik zelf) vriendelijke veertiger, 1.77, blond, blauw en sta voor veel open. Tot vrijdag!
Koppel Heist Koppel Heist schreef op 18 maart 2019 om 18:33:
Vorige zaterdag moooi kontakt gehad met koppel uit Z (met de B&B) voor herhaling vatbaar. grt W en M
P&R P&R schreef op 17 maart 2019 om 18:08:
Gisteren geweest was weer echt leuk sfeer heb goed van genoten dankjewel iedereen
Moni Moni schreef op 17 maart 2019 om 14:16:
Maandag ll. , wat een aangename en g…e namiddag was dat. Mannen, ik heb er zin in , maken we er nu morgen , maandag 18/3 een G…e verwen dag van
Alex Alex schreef op 17 maart 2019 om 13:13:
Aan K Hallo lekkere meid wanneer kom jij nog eens naar de villa ? Xx
Steve Steve schreef op 17 maart 2019 om 12:42:
Morgen maandag in de vroege namiddag kom Ik nog eens af, zelfs ben ik een sportieve gast van 38, hopelijk tot morgen
L & K L & K schreef op 17 maart 2019 om 12:26:
Vandaag komen we weer naar ons favoriete club, wij hebben er zin in xx
RB RB schreef op 17 maart 2019 om 11:52:
Hey, ik 38m leuke verzorgde gast ben al enkele keren op vrijdag namiddag geweest. Was aan het denken vandaag (zondag) eens te komen. Is het op zondag drukker als op vrijdagen? En het begint om 16u? Is er dan meteen wat volk of is dat pas later op de avond?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Zondag is een gezellige goed bezochte erotische namiddag / avond, elke dag is uiteraard anders. mvg didier
Rob Rob schreef op 16 maart 2019 om 17:55:
MILF hoe herkennen we u
Danny Danny schreef op 16 maart 2019 om 16:12:
Herbert de donderdag kunnen we samen binnen gaan . Grtjes en tot dan
milf milf schreef op 16 maart 2019 om 10:28:
Deze avond komen wij naar de club voor lekkere mannen te verwennen x
Herbert Herbert schreef op 16 maart 2019 om 02:07:
Goedenavond dames en heren, graag had ik een bezoekje gebracht aan jullie zaak. Nu isser 1 ding dat me beetje tegenhoudt en dat is voor het bezoek. Nu was gewoon de vraag offer eventueel een dame of heer gezelschap wil houden met mij niet omwille van de sex ofzo maar gewoon voor het gemak en kben nen lieve jonge kerel me fatsoen mo ik hou gewoon van de sfeer er rond. Mvg Herbert of herbi gelijk ze zeggen. Er mag eventueel ook op voorhand een gesprekje zijn als het me leuk lijkt. Hartelijk bedankt als er iemand me kan helpen. P.s ben netjes en respectvol M/V maakt niet uit. Tot dan x
Casper Casper schreef op 14 maart 2019 om 22:28:
( voor alle duidelijkheid vrijdag de 21e he )
Casper Casper schreef op 14 maart 2019 om 22:27:
Ik kom vrijdag nog eens langs !! We gaan nog eens zot doen 🤘️🎵❤ Ik ben nog wel op zk naar een date.. Ben 30j,sportief,open minded,vrouwelijk genot op 1e plaats… Wie wil er ook een leuke middag hebben?
Danny Danny schreef op 13 maart 2019 om 16:25:
Biman komt de donderdag maar we open benendag. Wie ook? Grtjes en tot dan
Steve Steve schreef op 11 maart 2019 om 20:52:
Een maand geleden op een vrijdag namiddag naar daar geweest met een vriendin. Zalig, mij meten pijpen in de bar en dan uiteindelijk een trio gedaan boven, gewoon zalig, voor herhaling vatbaar hoor en ja bedankt voor het lekker vrouwke daar. Hopelijk tot snel
Peter Peter schreef op 9 maart 2019 om 21:52:
Ik kom morgen 10/3 naar de villa. Mocht Sophie dit lezen, het zou prettig zijn om nog eens samen te kunnen genieten. Zijn er nog mensen die morgen komen? x
Tom Tom schreef op 9 maart 2019 om 18:11:
Hallo kan ik als single man reserveren voor deze avond ? Mvg,tom.
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan, tot straks mvg Didier
Chelsey Chelsey schreef op 6 maart 2019 om 22:35:
Doen jullie ook avonden waarop travestie’s welkom zijn?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Travestie's zijn in principe altijd welkom mvg Didier
Hugo Hugo schreef op 6 maart 2019 om 10:20:
Enkele maanden geleden aan de praat geraakt met iemand die enkel tijdens de schoolvakanties kon langskomen. Zij was er samen met een vriend. Als deze persoon dit leest, bestaat de kans dat je morgen aanwezig bent?
I & R I & R schreef op 5 maart 2019 om 14:24:
wij zijn een actief koppel dat donderdag een dagje vrij heeft en plannen een bezoekje aan de club en hopelijk treffen we daar verzorgde en potente mannen
zaterdagavondbezoekers zaterdagavondbezoekers schreef op 4 maart 2019 om 09:24:
Tania en Emmanuel, voor ons was het ook een super leuke avond, fijn jullie te leren kennen. Hopelijk zien we elkaar nog terug in de club. Normaal gaan wij alle 2 a 3 weken de club bezoeken. Tot snel.
Tania en Emmanuel Tania en Emmanuel schreef op 3 maart 2019 om 15:29:
kwil hier even kwijt dat wij ons goed geamuzeerd hebben ,vriendelijk behandelt zijn, onze drankjes steeds netjes verzorgd en geweldig vriendelijk bediend ,eten was heel lekker en zeker voldoende keuze ,het bezoek aan villa 21 was super , zeker te weten dat het Tania haar eerste keer in een parenclub was , met gemeende dank aan W en I die mooi en goed gezelschap waren en ons een mooie avond hebben bezorgd ,we hopen jullie zeker nog eens terug te zien
filip filip schreef op 3 maart 2019 om 12:08:
Ik ben nieuwsgierig naar wat de club aan te bieden heeft, Ik kom vandaag voor de eerste keer langs, en is toevallig ook nog mijn verjaardag. Als er een leuke dame is die mij wil vergezellen mag ze steeds reageren. wie weet, tot straks.
Cem Cem schreef op 3 maart 2019 om 06:26:
hallo ik wil vandaag komen
Daan Daan schreef op 2 maart 2019 om 14:59:
Hallo is er voor vanavond nog een plaatsje vrij
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste Daan, Komt in orde tot straks mvg Didier
Peter Peter schreef op 2 maart 2019 om 14:43:
Beste Didier, graag een plaatsje voor mij vanavond. groetjes Peter
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste Peter, Komt in orde tot straks mvg Didier
Ca Ca schreef op 2 maart 2019 om 12:54:
ik en mijn leuke vriend willen deze avond naar jullie club komen, wij hebben al veel leuke en positieve berichtjes gehoord zodat wij deze avond de club willen bezoeken, is er eventueel nog plaats vermits wij gehoord hebben dat de club op zaterdagavond volzet is, hopelijk is er nog plaats ?? ps wij zijn een actief koppel xxxx
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Geen probleem, wij houden voor jullie een plaatsje vrij jullie zijn van harte welkom tot vanavond. mvg Didier
geert geert schreef op 2 maart 2019 om 10:46:
dag didier reserveer jij een plaatsje voor mij ? bedankt
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste Geert, Staat genoteerd, tot straks mvg didier
sofie en karel sofie en karel schreef op 2 maart 2019 om 10:38:
mijn vriend en ik komen deze avond de club nog eens onveilig maken, leuke geile mannen gevraagd om mij eens lekker ter verwennen, wij hebben er in ieder geval zin in geile x-jes
emmanuel en tania emmanuel en tania schreef op 2 maart 2019 om 01:55:
ik kom met men partner morgen van Oostende naar villa 21 , is al een hele tijd geleden dat ik bij jullie ben geweest omdat ik 10 jaar geleden naar Oostende ben verhuisd , vroeger kwam ik altijd vrijdags , heb jullie altijd een prima club gevonden daarom doen we morgen die verplaatsing en amuzeren we ons als vanouds groetjes tot morgen
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, van harte welkom tot straks mvg Didier
K & L K & L schreef op 1 maart 2019 om 20:13:
hoi, morgenavond zijn we weer van de partij voor een leuke geile avond xx
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Tot straks mvg didier
Koen Koen schreef op 1 maart 2019 om 05:40:
beste, ik zou een keer willen langs komen heb dit nog nooit gedaan, hoe werkt het?
jelle jelle schreef op 28 februari 2019 om 17:08:
Zijn er veel jonge dames en heren aanwezig? is mijn eerste keer, geen partner maar wil het wel eens ontdekken 😜
Dre Dre schreef op 28 februari 2019 om 14:31:
Aan Davejootje hoe herkennen we dat vrouwtje van u ?
Davejootje Davejootje schreef op 28 februari 2019 om 13:54:
Leuk Nederlands koppel willen zaterdag de villa bezoeken. Zoeken meerdere mannen om de vrouw heerlijk te verwennen! Leuke koppels natuurlijk ook welkom! Tot zaterdag hot kisses😛😛😛
diego diego schreef op 27 februari 2019 om 23:49:
wat leuk om de berichtjes door te nemen. ik ben 35 en wil voor het eerst morgen langskomen.. zijn er dames/stellen die ook aanwezig zijn? xx diego
Cees Cees schreef op 26 februari 2019 om 17:36:
Zou graag zien dat mijn vrouw (49jr) door een of meerdere manen lekker verwend wordt!
Smolly Smolly schreef op 25 februari 2019 om 00:33:
Heb wel zin in een heerlijk geile maandagmiddag.
Dre Dre schreef op 24 februari 2019 om 16:38:
Aan H&M lieve H het is altijd genieten als jij er bent het is voor de singles een genot als jij ons verwent zalig vrouwtje xxx
H&M H&M schreef op 24 februari 2019 om 14:54:
Op het laatst nog beslist. Wij gaan er vanavond zijn vanaf 16:30 uur
BettyJan BettyJan schreef op 23 februari 2019 om 17:53:
Vanavond lekker Jan zijn verjaardag vieren, Party…
kempen2300 kempen2300 schreef op 23 februari 2019 om 14:48:
wij gaan er vanavond ook bij zijn ………….
B & C B & C schreef op 23 februari 2019 om 12:08:
Strakjes komen wij naar de villa, een lekkere geile avond wij hebben er zin xxxxx
koen koen schreef op 21 februari 2019 om 20:16:
hoi morgen kom ik nog eens langs, verheug me erop nog eens een leuke lekkere dame te kunnen verwennen x
Denzel Denzel schreef op 21 februari 2019 om 12:55:
Didier is het mogelijk om mij nu nog aan te melden graag zou ik nu nog langs komen ik ben toevallig in geel
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, In orde mvg didier
Stenso Stenso schreef op 21 februari 2019 om 08:23:
Zeer ruimdenkend koppeltje, Morgen vrijdag 22 gaan we weer eens lekker namiddagje genieten, welverzorgde nette heren mogen zich aanbieden…. Geile groetjes….
klamer klamer schreef op 20 februari 2019 om 13:06:
donderdag ben ik er nog eens hopelijk zijn er ook vrouwen die wel eens lekker willen verwend worden . Dus koppels en singel dames kondig jullie komst aan dan kan ik me al lekker opwinden en er een leuke namiddag van maken met één of meerdere van jullie zodat ook jullie met een lekker gevoel terug huiswaarts kunnen.
Smolly Smolly schreef op 19 februari 2019 om 17:46:
Voor een eerste keer de maandag zie ik uit naar een ontspannen sensuele sfeer, alles meer dan dit is als een kers op de taart
JOHAN JOHAN schreef op 18 februari 2019 om 14:35:
Beste zijn single mannen ook welkom ?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat kan, mvg didier
C C schreef op 17 februari 2019 om 11:33:
hoi , ik ben een alleenstaande dame en zou graag de club komen verkennen, moet ik me aanmelden ?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, Dat is niet nodig , u bent van harte welkom mvg didier
H & C H & C schreef op 17 februari 2019 om 11:28:
Gisteren weer een toffe avond beleefd, bedankt x
beemer beemer schreef op 16 februari 2019 om 18:25:
Didier graag een plaatske voor mij deze avond ?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, staat genoteerd, mvg Didier
Marc Marc schreef op 16 februari 2019 om 16:24:
Hey Didier, boek mij ook maar in voor deze avond. Gr. Marc
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, is genoteerd, mvg Didier
geile milfjes geile milfjes schreef op 16 februari 2019 om 15:46:
wij zijn geile milfjes die deze avond lekkere heren zoeken die weten hun klepel weten te gebruiken hihi geile x-jes ps. wel nette hé en je moet er wel iets voor doen ! ! !
Koen Koen schreef op 16 februari 2019 om 12:57:
hallo, ik ben een jongeman van begin 30 jaar , ik zou graag deze avond de club bezoeken is er nog eventueel plaats. vriendelijke groeten Koen
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste Koen, Dat kan ik zal voor u een plaats voorzien. mvg didier
sexy koppel sexy koppel schreef op 16 februari 2019 om 10:12:
hoi wil wil er deze avond mijn vriendin verleiden op deze valentijnsparty, ik wordt geil als ik mijn vriendin met een leuke man zie neuken
Adem Adem schreef op 14 februari 2019 om 17:38:
kun je een man boeken voor 16.02 begroetingen van Adem
Berry Berry schreef op 14 februari 2019 om 12:25:
Welke leuke vrouwen zouden graag deze namiddag samen Valentijn vieren?
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste Berry, de villa is vandaag gesloten mvg Didier
Gerry Gerry schreef op 13 februari 2019 om 17:30:
Welke leuke dames of koppels zijn er nu vrijdag aanwezig?
Eric Eric schreef op 13 februari 2019 om 09:27:
Hey didier graag reservatie voor zat 16 feb normaal kom ik met mijn vrouwtje maar is geopereerd en kom ik eens alleen is dat probleem graag antwoord grtjes
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste Eric, Geen probleem, ik voorzie een plaatsje , wens u vrouwtje veel beterschap grts Didier
Jeffri Jeffri schreef op 11 februari 2019 om 09:59:
Geile milf ik zal er zijn hoe herken ik je xxx
geile milf geile milf schreef op 11 februari 2019 om 08:43:
vandaag zou ik graag enkele leuke nette binken willen pijpen… wie komt er ? x Geile milf
Artemisia Artemisia schreef op 10 februari 2019 om 16:42:
Ik kom vanavond met mijn grote liefde die ik in de Villa leerde kennen. Hopelijk is er een leuk meisje of een leuke dame waarmee ik hem kan delen…
K en l K en l schreef op 10 februari 2019 om 13:02:
Wie zien we vanavond in de club wij willen graag opgieten in de sauna groeten k en l
koppel x koppel x schreef op 10 februari 2019 om 12:40:
halookes wij komen straks nog langs , wie kan ons opgeilen en samen naar de playrooms gaan ??x
Sexy boy Sexy boy schreef op 10 februari 2019 om 11:58:
Aan Didier graag een reservatie voor 16 februari x
Didier Admin-antwoord door: Didier
Beste, ok , tot volgende week zaterdag mvg Didier
koppel anoniem koppel anoniem schreef op 10 februari 2019 om 10:57:
Hallo beste vrienden en clubbezoekers, wij hebben de "villa" gisteren bezocht het was weer een fantastische avond , wij hebben ervan genoten zowel beneden als boven , bedankt aan Didier & Carry & een dikke zoen van ons xxx
wim wim schreef op 10 februari 2019 om 10:53:
Hoi welke leuke dame kan vandaag verwennen ? ik ben een nette deftige veertiger groetjes
S&O S&O schreef op 9 februari 2019 om 09:48:
goedemorgen iedereen, wij zijn een actief koppel en wij brengen een bezoek aan de club deze avond, leuke verzorgde mannen probeer mij maar te versieren terwijl mijn man toekijkt lekker spannend en dan samen één van de speelkamers opzoeken ……
Danny Danny schreef op 8 februari 2019 om 07:23:
Hallo Stenso tot straks in dat gezellige club
Bruike Bruike schreef op 7 februari 2019 om 21:28:
Wie komt er morgen vrijdag 7feb als koppel of alleenstaande vrouw naar de villa 21 in de namiddag????
Phille Phille schreef op 7 februari 2019 om 14:08:
To Ines-Rosetta, when will we meet again? Your kisses are like heaven 😜, much better than chinees 😉
Jean Jean schreef op 7 februari 2019 om 00:24:
aan Mar en Jo : ik ben een man van 69 jaar en hoe jong zijn jullie. Ik zou graag weten of zij het ziet zitten om met oudere man te spelen ?
Mar en jo Mar en jo schreef op 6 februari 2019 om 15:21:
Aanstaande zaterdag komen we weer naar jullie gezellige club. Mar verheugd er zich nu al op om met de singles te mogen genieten. Zowel onder bij de bar, als boven wil ze graag vrijen met de singles, die Zich zeker niet moeten inhouden. Maak haar geil, neem haar en vul haar goed. Dan zal ze meer dan voldaan naar huis gaan. Tot zaterdag.
Sexy boy Sexy boy schreef op 5 februari 2019 om 16:32:
Aan Geiltje wanneer zou je naar de club komen ik ben een jonge gast van 24 jaar en ik zou graag je lekker beffen 😜
Stenso.. Stenso.. schreef op 4 februari 2019 om 11:19:
Hallokes iedereen, Vrijdag aanstaande gaan we weer eens lekker genieten en stoeien in dit leuke clubje…. We zijn een zeer open minded koppeltje die een single heer wel kunnen genieten, waar we echter wel veel belang aan hechten is hygiëne en respect… voelt u zich aangesproken kom dan zeker een kijkje nemen op vrijdag…. Geile knuffeltjes Stenso
Genieter Genieter schreef op 4 februari 2019 om 10:27:
Hallo genietsterke, Ik ga straks komen "hoe herken ik je"?
Dennis Dennis schreef op 4 februari 2019 om 09:34:
Ik ga als single vandaag komen, zijn er dames die zin hebben in een 24-jarige man? 😉