Wat is een parenclub ?


 • Villa 21 is Parenclub of een Swingersclub

  Een parenclub, ook wel swingersclub genoemd, is een soort van horeca gelegenheid waar swingers & singels elkaar kunnen ontmoeten. Die ontmoeting kan zijn aan de bar, in de sauna, in de tuin of in één van de speelruimtes zowel binnen als buiten en kan variëren van een onschuldig gesprekje tot het hebben van sex in de club zelf. Kortom een gezellige uitgaangs- en ontmoetingsplek voor mensen die op erotisch vlak net een vleugje meer willen beleven.

 • Het publiek van parenclub van villa 21

  De meeste mensen die naar een parenclub gaan zijn swingers en singels. Dit wil zeggen dat ze naar een parenclub gaan om, buiten met hun vaste partner, ook seks te hebben met andere mensen.

  Villa 21 laat niet alleen koppels toe maar ook singles. De prijs omvat alles incl. Als alleenstaande man betaal je meer dan als koppel of als alleenstaande vrouw. Qua leeftijd begint het hoofdzakelijk vanaf dertigers.

  De parenclub villa 21: praktisch

  Villa 21 omvat verschillende ruimtes: sauna, bar, tuin, thema-kamers , een tv ruimte, walking dinner restaurant…De bezoekers kiezen doorgaans voor een sexy outfit en dito lingerie. In villa 21 geld er een dresscode, de meeste bezoekers hebben enkel lingerie of niets meer aan, naarmate de avond vordert. Er zijn bijvoorbeeld ook thema-avonden waarop het bepaald is vanaf welk uur bezoekers verzocht worden om de bovenkleding uit te trekken.

  In villa 21 worden strikte regels gehanteerd om ervoor te zorgen dat ieders’ grenzen worden gerespecteerd. verder op de website kun je gehanteerde regels raadplegen. Eén van de ongeschreven regels tussen swingers is dat wanneer iemand je aanraakt terwijl je dat liever niet hebt, je best kort met een hand- of hoofdgebaar afwijzend reageert, opstaat en weggaat of letterlijk je rug keert.

  Seks niet verplicht in parenclub villa 21

  Wanneer je naar villa 21 gaat, ben je uiteraard niet verplicht om daar ook seks te hebben met anderen. Als je als koppel naar een club gaat, kan je daar ook gewoon kijken naar anderen of met je lief spelen. Voor sommige mensen is het extra opwindend om seks te hebben met hun partner terwijl anderen toekijken of ook seks hebben.

  Andere koppels doen aan partnerruil en vinden het bijvoorbeeld opwindend dat hun partner seks heeft met iemand anders terwijl zij toekijken. Hier is niets mis mee als jullie beiden deze vorm van seksualiteitsbeleving leuk en opwindend vinden. Naar villa 21 gaan en/of swingen is een vorm van seksualiteitsbeleving. Als één van beide partners dit niet ziet zitten, is dwang of druk uitoefenen niet aanvaardbaar. In een parenclub wordt er ook vaak aan trio- of  groepsseks gedaan.

×