Managment Villa 21


Beste vrienden, swingers & bezoekers van villa 21,

Bij deze willen wij u allen bekendmaken dat vanaf heden het beleid verder gezet zal worden door Carry & Didier. Dit wil zeggen dat Danny gestopt is en nu volop kan genieten van zijn welverdiende rust in Spanje, wij danken hem voor alle inzet voor de villa.

De weg die wij samen 3 jaar geleden hebben ingeslagen zullen wij zeker verder zetten, dit zowel voor de verbouwingen, thema’s, ontvangst, vriendelijkheid, service’s , gezelligheid kortom alles wat je als klant mag verwachten voor een aangename namiddag of avond erotisch genieten.

Zoals jullie gezien hebben zijn er al renovaties gebeurd en deze worden korteling weer ingrijpend verder gezet, er komen totaal nieuwe lokkers aangevuld met kaptafels etc zodat je u als klant comfortabel kunt omkleden.

Het deurbeleid zal zoals de laatste weken door Didier worden verder gezet, er zal streng op toegekeken worden dat de verhouding tussen koppels & singels klopt, wij vragen dan met aandrang dat singel heren ( vooral in het weekeind ) een reservatie plaatsen, indien dit niet gebeurd kan de toegang geweigerd worden.

Wij staan er prak op dat de waarde & essentie van een parenclub gehandhaafd word ,  het verleiden, op jacht gaan, een gesprekje, lachen, contact,  RESPECT, uitdagen en dan misschien een beetje meer, sex & erotiek om te genieten, niets moet alles kan zolang er maar aan de spelregels wordt voldaan.

Dronkenschap / drugs & andere onaangename toestanden, zullen onmiddellijk resulteren met uitzetting uit de club !

MEET FOR SEX wordt ons hoofdthema , de volgende weken zullen wij u verder berichten wat dat allemaal inhoud !

Verder wensen wij alle vrienden, swingers & bezoekers van onze club een aangenaam erotisch verblijf.

Voor verder vragen staan wij altijd ter beschikking,

Carry & Didier


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
×