Oudjaar praktische tips


Oudjaar 2018 in de villa        

Beste Vrienden vermits wij intussen volgeboekt zijn voor de party op oudjaar willen we enkele praktische tips meegeven :
parking :
• wij hebben met de uitbater van de LOFT ( taverne/restaurant ) schuin over de villa afgesproken dat de parking mag gebruikt worden ( de taverne is gesloten ), het is maar 1 minuut stappen en je wagen staat veilig en goed geparkeerd, gelieve mobilhome’s daar zeker te parkeren omdat onze parking vlug volzet zal zijn. • je kan ook naast de weg parkeren, dit echter wel tussen de baan en het fietsbaan ( dus zeker niet op het fietspad ) , je mag wettelijk daar parkeren , gelieve niet te parkeren bij de opritten van de buren.
restaurant & bar  :
• om de hoeveelheid van de gasten een goede service te kunnen aanbieden, vragen wij om even geduld te hebben en gasten die nog niet kunnen genieten hebben van het buffet voor te laten gaan, wij zorgen zoals u gewoon bent dat er heel de avond en nacht voor een uitgebreid en lekker buffet, laat de mensen die u van de service bedienen ook door zodat de bevoorrading vlot kan gaan. • gelieve niet te morsen met eten en drinken, dit zijn wij niet gewoon in onze cultuur en het geeft geen respect naar onze omgeving en andere gasten. •  lege glazen/flesjes terug te brengen naar de bar • lege borden en bestek in de voorziene plaats in het restaurant
reservelijst :
• wij hebben een reservelijst aangelegd voor diegene die er nog graag bij zouden horen u kan zich daar voor aanmelden, uit gewoonte hebben we altijd enkele feestgangers die zich moeten afmelden voor onvoorziene omstandigheden.

Verder vragen wij dat iedereen hun beste humeur meebrengt zodat u met ons een fantastisch eindjaar kunnen vieren ! !

Groetjes, Carry & Didier    


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×